Loading...

De huidverzorgingsproducten die ik leuk vind

Hallo! Deze publicatie komt naar u toe volgens het verzoek van een aantal Instagram -volgers die vragen naar de huidverzorgingsproducten die ik gebruik. Eerst verwierp ik de verzoeken als willekeurige vleierij, echter realiseerde ik me Deens Voetbalelftal Thuisshirt dat dit lijkt alsof ik geen legitieme vragen kan beantwoorden. Dus de publicatie van vandaag is lifestyle-y. Als je hier bent voor de hardloop- of eet- of katachtige foto’s of middelmatige grappen, inspecteer het morgen terug.

Eerst. Volledige openbaarmaking, dit is niet dat ik vissen op complimenten of mezelf beëindigen, mijn nieuwe telefoon neemt echt geweldige selfies. De man die me de telefoon aanbood, verklaarde dat het een schoonheidsfunctie heeft. Ik heb het zelf niet onderzocht, omdat ik extreem lui ben, maar ik heb het gevoel dat het iets extreem vrij voor mij doet.
Mijn nieuwste video’s

Marathon training dag 4
Marathon Training Journal Day 4 Inspecteer in

Meer video’s

0 seconden van 1 minuut, 21 seconden

Volgende
Marathon training dag 6
01:19

Live
00:00
08:21
01:21

Ik heb de Samsung Galaxy 6.

Oké. Verder dan dat ik probeer gehydrateerd te blijven (lees als: heb altijd dorst en altijd plassen) en ik gebruik het naleven van huidverzorgingsproducten.

1. Cleanser.

Als ik oog gebruik, neem ik het uit met babyolie. Dan was ik de was met cetaphil. niets bijzonders.

2. SPF Moisturizer.

Ik ben zoals de vochtinbrengende crème van deze Neutrogena sinds het SPF 30 heeft. De meeste van de dagcrèmes die ik heb ontdekt, hebben SPF 15. Het grootste deel van de dag ben ik binnen, maar ik sproet als een banaan en hoewel ik Lil Frecles leuk vind, zal ik Wees er een als ik niet elke dag SPF draag.

3. Make-up

Vreemd genoeg ben ik niet 100% ingesteld op mijn deal met cosmetica -routine – ik wijzig het op basis van precies hoe mijn huid er die dag uitziet, waar ik naartoe ga, precies hoeveel omvang ik het gevoel heb dat ik nodig heb …

Meestal gebruik ik een BB -crème. Ik heb op dit moment deze Metropolitan Decay BB -crème. Ik heb het een paar maanden terug bij Ulta. Het is niet bedoeld om een ​​hoop te gebruiken, dus Feyenoord Thuisshirt het kan een tijdje duren als je voorzichtig bent.

4. Nachtelijke deal met rituelen

Meestal was ik de hierboven genoemde reinigingsmiddel en gebruik ik een soort vochtinbrengende crème. Het is super droog in SoCal, dus dit is nodig jaar ronde!

Op dit moment gebruik ik deze hernieuwde hoop in een pot. Ik geloof dat ik het eigenlijk te koop heb ontdekt bij Groupon of zoiets, maar ik weet het niet zeker.

Noodzaak: om een Tottenham Hotspur Thuisshirt ​​oogcrème toe te voegen aan mijn huidverzorgingsroutine. Ik zie die oogrimpels aankomen! Ik heb het gevoel dat ik dit moet onderzoeken om een ​​geweldige te krijgen. (Eventuele suggesties?)

Vraag: Heb je een deal met product dat geweldig is? Wat is het??

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf doorgaan met deze:

precies hoe je een mango -video snel en gemakkelijk kunt knippen

precies hoe je een mango -video snel en gemakkelijk kunt knippen

Precies hoe je een mango moet snijden. Super eenvoudig en snelle tutorial over precies hoe je een mango kunt snijden. stap voor stap in 2 minuten op deze gezonde top

Ik kan altijd van mezelf geloven als vet, maar …

Ik kan altijd van mezelf geloven als vet, maar …

Bekentenis: ik zal altijd van mezelf geloven als vet … Maar dat is oké … [van @Runeatrepeat op Instagram] Het is extreem trendy

De allerbeste van de natuurlijke producten voor expo -influencer, evenals bingo voor gezonde voedingsmiddelen

De allerbeste van de natuurlijke producten voor expo -influencer, evenals bingo voor gezonde voedingsmiddelen

Hallo! De Natural Products Expo (aka #expowest op sociale media) was dit weekend in Anaheim, CA. Het is een belangrijke conferentieMijn favoriete economische en mooie legging op dit moment

Mijn favoriete economische en mooie legging op dit moment

De beste leggings voor bochten, dijen en peuken. Mooie evenals economische leggings voor lopers. Lulu Dupe. Athleta Dupe.

Een deal met masker gebruiken terwijl u naar buiten loopt

Een deal met masker gebruiken terwijl u naar buiten loopt

Omgaan met masker om te rennen of naar buiten te lopen tijdens het uitbraak van coronavirus. Richtlijnen voor het gebruik van een masker van CDC. Tips over be

Echte tips om nieuwe vrienden te maken

Echte tips om nieuwe vrienden te maken

Tips om als volwassene nieuwe goede vrienden te maken. Precies hoe u zowel nieuwe mensen als vriendschappen in uw jaren ’30 en 40s kunt bevredigen. Run Eet herhaalde vid

⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.