Loading...

8 manieren om vakantie -angst te bestrijden

We zijn diep in het vakantieseizoen, en we zijn klaar om te wedden dat sommigen van jullie de hitte voelen. Misschien komt dat warm alleen voor sommigen van de open haard, maar voor veel vakantie zijn ook een tijd voor veel toegevoegde stress, met de toegevoegde taken van reizen, het koken van grote maaltijden, vakantiewinkelen (en vakantiebedrijf!), Evenals Misschien zelfs het zien van een neef waarmee je niet kon opschieten, gezien het feit dat ze je Figgy Pudding in 2003 beledigde.

Maar als je vastloopt in plaats van te genieten van de vakantie, zijn hier basis dingen die je kunt doen om een deel van de stress te minimaliseren:

Krijg wat zon: dit is misschien veel gemakkelijker gezegd dan gedaan voor degenen onder ons in het midden van de winter, maar een paar uur zonlicht kan helpen bij het verbeteren van het serotonine -niveaus en je een gezonde dosis vitamine D. Serotonine helpt je je gelukkiger te voelen , dus dit is een reden waarom je je in de winter somberder voelt.

Oefening: het is waarschijnlijk duidelijk dat we hierheen zouden gaan. Het uitoefenen van endorfines, die je lichaam helpen, bestrijden echter op natuurlijke wijze stress. Regelmatig sporten en het bijhouden, Crystal Palace FC Thuisshirt kan zelfs helpen bij het verbeteren van het zelfrespect!

Ga wandelen: wandelen heeft veel voordelen voor stressbestrijding! Normaal gesproken brengt het je naar buiten, wat je helpt zonlicht te krijgen, en in de natuur zijn, is ook aangetoond dat het helpt om stress te minimaliseren. Lopen is natuurlijk ook een soort oefening!

Neem wat ‘ik’-tijd: het kan eenvoudig zijn als je hectisch bent om zo gefocust te zijn op het controleren van alle items op je takenlijst die je niet herinnert om voor jezelf te zorgen. Zelfs met een hectisch schema is het cruciaal om wat tijd voor jezelf te nemen. Blokkeer elke dag een half uur om een boek te lezen, te zitten met een kopje thee of geniet zelfs van je favoriete tv -programma.

Trakteer jezelf op chocolade: geloof het of niet, chocolade heeft tips getoond om ook angst te minimaliseren! De sleutel is natuurlijk moderatie: laat jezelf een ons donkere chocolade per dag hebben, in plaats van de kingsize candybar van de check-out lijn van de supermarkt, om de effecten te voelen.

Krijg voldoende slaap: deze kan lastig zijn, omdat het moeilijk is om kwaliteitsslaap te krijgen als je gestrest bent. Maar niet voldoende slaap krijgen kan ook veel meer stress veroorzaken! Een bewuste poging doen om veel beter te slapen is een geweldige eerste stap.

Bak een taart: of steek een taartgeurde kaars aan, als de gedachte aan veel meer bakken niet klinkt als een stressverlichting voor jou. Studies tonen aan dat de geuren die we associƫren met de vakantie, zoals taart, helpen de angstniveaus te minimaliseren.

Probeer yoga: maar nog een soort oefening is, maar kan yoga vooral helpen stress te bestrijden. Als je geen tijd hebt voor een volledige klas, probeer dan deze 5 minuten durende yoga-bewegingen op je bureau ideaal!

Wat is uw favoriete manier om plezier te hebben in de kalmte van de vakantie?

Deze info is alleen voor academische doeleinden Manchester City Thuisshirt en is niet bedoeld als vervanging voor medische diagnose of behandeling. U mag deze info niet gebruiken om een probleem of wellness VfL Wolfsburg Thuisshirt -probleem of toestand te diagnosticeren of te behandelen. Neem altijd contact op met uw arts voordat u uw dieet wijzigt, het wijzigen van uw slaapgewoonten, het nemen van supplementen of het starten van een nieuwe fysieke fitnessroutine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.