Loading...

Belight gebruikt hun ijssmaken om een nieuw type eiwitbar

van Matt Weik te maken

Ben je een fan van ijs? OK, dat was een domme vraag – wie niet? Hoewel je waarschijnlijk een doos van Ben & Jerry zou kunnen neerhalen en je vervolgens verslagen voelde omdat je jezelf in één keer 800+ calorieën kunt consumeren, zijn er andere gezondere opties die er zijn. Een van hen is Halo Top, een andere is Arctic Zero, en degene waar ik me echt op wil concentreren in dit korte artikel is Belight.

Belicht is een “lichtijs” dat overal 90 calorieën tot 110 calorieën per portie bevat. De netto koolhydraten zweven tussen 6-8 g en al hun smaken raken de 30 g eiwitmarkering. Niet slecht, toch? Wat nog beter is, is dat ze hun smaakstoffen hebben genageld en momenteel zes smaken beschikbaar hebben en klaar zijn om te verzenden en consumenten volledig vrij te bieden, bevroren verzending op variëteitspakketten, zodat u uw vriezer kunt vullen met belicht ijs.

De huidige smaken in hun ijsportfolio zijn onder meer chocoladeschilfers, mint chocoladeschilfers, chocolade, verjaardagstaart, aardbeien shortcake en vanille. Maar het is waar ik het volgende over ga hebben dat je zou moeten opwinden over het merk Belight.

Belichte eiwitrepen met ijssmaak?
Het zou geen verrassing moeten zijn dat ik een nieuwe eiwitbar heb gevonden om over te praten. Als je mijn werk al gedurende enige tijd hebt gevolgd, zou je weten dat ik een sukkel ben voor eiwitrepen en zo veel mogelijk proberen. Ik hou van het voordeel van hen en indien mogelijk eet ik liever mijn calorieën in plaats van ze te drinken door een eiwitshake te gebruiken (hoewel ik ook regelmatig eiwitshakes drink door RTD’s of poeder met water meng omdat … nou, ik ben lui ).

Maar laten we zeggen dat je wat ijs wilt, maar niet alle calorieën wilt of iets wilt dat je kunt krijgen en gaan? Je zit vast, toch? Nou, misschien niet. Belight heeft aangekondigd dat ze uitkomen met een eiwitbar. Deze eiwitbar zal gebaseerd zijn op hun belichte ijsaroma’s. Maar wacht, er is meer! (Dat klonk als een infomercial van 2 uur op televisie). Ze nemen al hun ijsaroma’s en veranderen ze in bars. Zes eiwitbalkaroma’s om te beginnen en er is ook een kleine draai aan de eiwitrepen.

Je weet dat ik merken altijd vertel om buiten de kaders te denken wanneer het innovatie betreft. Ik ben een gebroken record omdat ik wil zien dat grenzen worden geduwd en nieuwe producten uitkomen die niemand ooit heeft gezien. Welnu, de Belight -eiwitbar heeft mijn watergreneling.

Zei iemand, waffle kegel?
Ik heb dit nog nooit gedaan, maar dat wil niet zeggen dat het niet is … maar Belight creëert een eiwitbalk met de basis (onderste) laag als een wafelkegel. Zeg whaaaaaat?! Van wat ik heb gezien en gehoord, zijn er meerdere lagen op deze eiwitbalk. Als u de chocoladeschilfermaak als voorbeeld gebruikt, is de buitenste laag een chocoladecoating, de volgende laag van de bovenkant is een romig eiwitcentrum met stukjes chocoladeschilfers (denk aan de lijnen van het ijs), en dan is de bodem de wafelkegel.

Ik weet niet hoe het met je zit, maar dat klinkt heerlijk. Dit kan de dichtstbijzijnde “Ice Cream -eiwitbar” zijn waar ik blij voor ben geweest omdat de lancering van de Portugees Voetbalelftal Thuisshirt BSN -eiwit -knapperige balk in de Mint Mint Chocolate Chocolate Chip -chipsmaak – het was hun samenwerking met Cold Stone Creamery. Maar omdat deze balk een wafelkegelbasis heeft, scheidt deze van het peloton waarvan ik dacht dat het extreem verschillend was en een differentiërende factor.

Het enige nadeel van dit alles is, zullen ze schapruimte krijgen? Zoals u weet, is de eiwitbarmarkt ongelooflijk competitief Braziliaans Voetbalelftal Thuisshirt en op veel locaties, als u schapruimte wilt, moet u iemand uitschakelen en hun product laten trekken zodat u kunt worden gesloten. Dit is eenvoudiger gezegd dan gedaan. Belicht is niet bekend in supplementwinkels en op dit moment weet ik niet eens zeker of Belight het in de detailhandel wil plaatsen of het gewoon een direct-to-consumer-eiwitbalk maakt.

Wanneer het betrekking heeft op het profiel van de bar, heeft Belight nog niets op hun site gezet (althans niet op het moment van het schrijven van dit artikel). Ik kreeg echter wel te zeggen dat elke balk ongeveer 280 calorieën, 3 g suiker en 22 g eiwit zal zijn. Hoe tal van koolhydraten en vet? Op dit moment weet ik het niet zeker. Dat gezegd hebbende, veel mensen consumeren geen ton eiwitrepen, althans niet elke dag. Dus als je de Belight -eiwitbalk als traktatie of een snack zo nu en dan wilde gebruiken, is het prima, wat de macro’s uiteindelijk zijn.

In termen van een prijs is die informatie ook onbekend. Omdat het profiel vergelijkbaar is met wat we gewend zijn om op plank te zien, voorspel ik dat het ergens rond de $ 3,00 zal zijn. Om dat in perspectief te plaatsen met hun belichte ijs, ligt dat op $ 6,99 per pint – en dat omvat niet eens verzending. Als u het ijs in volume koopt, krijgt u een korting die de prijs kan dalen naar $ 5,99 plus verzending.

Zal het verkopen?
Om dit artikel af te sluiten, wil ik de vraag ter sprake brengenOf ik het gevoel heb dat de Belight -eiwitbalk zal verkopen. Ik denk dat het, omdat het uniek is, het zal verkopen. Dat gezegd hebbende, hangt het af van hoe ze het product lanceren en wat de marketingcampagne erachter zal zijn.

Als de Belight-eiwitbar direct tot consumer is, moet je er op sociale media op adverteren en een behoorlijke hoeveelheid advertenties besteden om het voor de oogbollen van mensen te krijgen. Als ze het in de detailhandel brengen, kan dat een betere optie zijn als ze schapruimte kunnen krijgen. Ik heb het gevoel dat het toestaan van mensen om de bar te zien en aan te raken een goed idee zou zijn. Bovendien, als de verkoper van de lat houdt, kunnen ze mensen helpen ertoe aan te FC Porto Thuisshirt zetten om een proefversie te krijgen.

Ik weet voor mij, persoonlijk, ik wil deze bars in handen krijgen zodra ze lanceren en een volledige beoordeling over hen doen. Wat vind je van de bar? Denk je dat ze uniek zijn? Vind je de wafelkegelopname leuk? Wil je ze proberen? Laat het ons weten in de reacties.

Leave a Reply

Your email address will not be published.