Loading...

Zijn edgy supplement productnamen die de markt of wijze marketing beschadigen?

Door Matt Weik

In het afgelopen decennium hebben we een aantal behoorlijk edgy supplementproductnamen gezien. Helpen dergelijke supplementproductnamen de producten aan te bieden? Absoluut. Als het lijkt op een steroïde of receptmedicatie, komen mensen er naar toe om te geloven dat ze het systeem hebben bedekt en een farmaceutisch graad of ondergronds product krijgen zonder een doktersrecept. Hoewel dit misschien uitstekend lijkt voor de consument, kan het de markt als geheel beschadigen. Dit stuk biedt mijn twee cent over het onderwerp van beide zijden van de vergelijking.

Zoals met veel dingen, zijn er normaal gesproken twee kanten aan elk verhaal. Een zijde in dit geval stelt dat het de naald met verkoop en de andere kant beweegt, is mogelijk een blik wormen openen voor veel meer richtlijnen, evenals een diepere blik onder de microscoop van onze gekoesterde supplementindustrie.

Het onderwerp van dit bericht kwam allemaal voort uit een nieuwe productrelease die ik zag die verklaarde dat het een “post-versnelling” product was en dat werd gebruikt door degenen die off-cyclus komen van hormoonvervangingstherapie of een soort anabole/steroïde cyclus. Nee, ik ga in dit bericht geen enkele vorm van merknamen noemen, omdat ik geen merken probeer te promoten, noch word ik betaald om over de producten/merken te spreken. Laten we dat gezegd hebbende, laten we in de gezichtspunten duiken.

Viewpoint 1: Wise Marketing
Net zoals seks verkoopt, dus doen edgy supplement productnamen. Gooi de naam van een steroïde of ander medicijn op uw label of iets dat lijkt op de werkelijke steroïde- of medicatienaam en geniet ervan, vlieg uit de planken van de retailer. Waarom is dit? Omdat het wijze marketing is. Het is moeilijk om dat punt af te wijzen. Mensen willen de meest hardcore producten die ze kunnen ontdekken, en het gebruik van dergelijke supplementproductnamen zal het product stappen door de interesse van de consument te grijpen. Wat ik uit mijn tijd in de markt heb ontdekt, is dat veel nieuwe of beginnende supplement individuen normaal gesproken degenen zijn die in deze advertentievak in de herfst zijn. De ervaren individuen en OG’s begrijpen het veel beter dan de herfst in advertentiehype.

Het hele punt van reclame is om het aanbod te helpen en een buzz te produceren en een hype rond de “potentiële” voordelen die van dergelijke producten kunnen worden verkregen. Gooi een steroïde naam of iets soortgelijks op een label en geniet van mensen die naar winkels komen in de hoop de magische pil te ontdekken om hen de spiermassa -winst te bieden die ze wensen. Werken een paar van hen? Absoluut. Voldoen ze allemaal aan labelclaims? Nee, evenals dat brengt rechtszaken en negativiteit naar de markt die ons naar het tweede perspectief van dit artikel leidt.

Viewpoint 2: markt schadelijk
Dit perspectief kan zowel een paar mensen als merken kwaad maken, maar het moet zo goed worden opgevoed en over gesproken. Dit perspectief brengt de ongunstige kant naar edgy supplement productnamen. Het gebruik van steroïde namen voor producten of een gelijkenis met de naam van een steroïde of medicatie kan een aantal ongewenste oogbollen op onze markt en producten veroorzaken. Er zijn vandaag al enkele extreem hardcore producten op de markt, evenals wanneer merken de consument niet willen informeren over de ingrediënten, ze hebben de neiging om deze edgy supplementproductnamen te gebruiken.

In het verleden Ajax Thuisshirt hebben dergelijke namen rechtszaken ter sprake gebracht naast product- en componentverboden. Enkele van deze rechtszaken en verboden komen voort uit het gebruik van specifieke namen of termen in supplementproductnamen, terwijl anderen de bevoegdheden hebben veroorzaakt die zijn om producten te laten controleren in een poging om precies te achterhalen wat er in een product zit (dit is geweldig of slecht afhankelijk van Als ze voldoen aan labelclaims). Welnu, wanneer merken niet voldoen aan het label verklaart of ze echt een medicatie in hun profiel plaatsen zonder het op het etiket te zetten (wat ze begrijpen zou illegaal zijn), verhoogt het ongetwijfeld een rode vlag.

Wanneer de media betrekking hebben op rechtszaken die worden veroorzaakt door enkele van de voorbeelden die ik hierboven heb opgemerkt, biedt het de hele markt een zwart oog. Zelfs traditionele merken worden onderzocht en laten mensen zich afvragen wat er echt in hun producten zit, evenals wanneer ze risicovrij zijn om te gebruiken. Nogmaals, dit is zeer schadelijk voor de supplementindustrie.

Wanneer het nieuws nu raakt over een schaduwrijk product of profiel, zijn er veel consumenten die proberen alle producten op te staan voor persoonlijk gebruik of om op de zwarte markt te verkopen wanneer ze worden verboden en uit de markt worden gehaald. Dit brengt een schaduwrijke kant van de markt naar voren die we niet nodig hebben.

De mentaliteit van “elke pers is geweldige pers” die ik niet vind is geweldig voor onze branche. Wanneer ongunstige pers de media raakt en een ‘angst’ over medibronnen wordt gestraald waarvan werd ontdekt dat er een supplementmerk of product werd ontdekt als x, y, z, de legitimiteit van de markt enigszins uit het raam wordt gegooid. Dat is niet om te vermeldendat de die-hard supplement individuen in een andere richting worden beïnvloed met hun Sanfrecce Hiroshima Thuisshirt koopgedrag. Het doet echter eerder de demografische pijn die op het hek is over het gebruik van supplementen en kan ze uiteindelijk ook wegduwen in plaats van te worden berecht en die consumenten in merkloyalisten te veranderen.

Wat is mijn laatste versie?
Ik ben er helemaal voor om te adverteren die helpt om de verkoop te verbeteren, proef te krijgen en mensen te helpen de resultaten te krijgen die ze wensen. Dat kan echter kosten bevatten als merken de grens overschrijden met een aantal zeer edgy supplementproductnamen. Ik ben hier niet om supplementmerken te vertellen wat ze moeten doen, precies hoe ze hun producten kunnen op de markt brengen, of zelfs wat ze in hun producten moeten stoppen. Wat ik aan het licht breng, is dat wij als industrie de vereiste zijn om te geloven over de potentiële gevolgen als geheel.

Als de bevoegdheden die zijn beschikbaar zijn in zowel controlesupplementen als de markt nog verder, kunnen ze de supplementen die we momenteel op de markt zien, volledig wijzigen. Dit ACF Fiorentina Thuisshirt kan ertoe leiden dat merken zowel folden en failliet gaan. Uiteindelijk veroorzaken mensen om hun taken te verliezen, evenals zelfs negatief hun levensonderhoud. We vereisen slimmer te zijn als industrie. Ga je gang en breng uw producten op de markt, maar laat de overhyped supplementproductnamen alleen als voor iedereen voordeel en voor de gezondheid, zorg ervoor dat u aan uw labelclaims voldoet. We hebben geen ruimte in onze markt voor schaduwrijke merken.

Wat is uw handvat dit onderwerp? Zijn edgy supplementproductnamen een uitstekende methode voor de markt en verdient het om verkoop of veroorzaakt het ongewenste rente die mogelijk kan worden beschadigd als de industrie kan worden beschadigd? Laten we het in de reacties begrijpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.