Loading...

Voel je je vermoeid op het werk? Probeer deze tips om energiek te blijven

Je hebt zojuist naar je agenda gekeken en tussen eisen op het werk en thuis, je hebt een behoorlijk druk schema om te navigeren. Of u nu Boca Juniors Thuisshirt vanuit huis werkt of uw weg naar het kantoor vindt, het chaotische leven kan mogelijk leiden tot stress, moeite met slapen en veel mensen worden vermoeid tijdens de werkdag.

Vermoeidheid heeft verschillende symptomen, waaronder humeurigheid, slaperigheid, energieverlies en gebrek aan concentratie en motivatie. En natuurlijk zijn geen van deze optimale kwaliteiten waarvoor u moet worden erkend op uw werk. Vermoeidheid kan u niet alleen minder persoonlijk en efficiënt maken op het werk, maar het kan ook een ernstig veiligheidsrisico vormen als u in een gevaarlijke positie werkt. Bovendien kan vermoeidheid op lange termijn uw emotionele en psychologische welzijn beïnvloeden. Het is belangrijk om je bewust te zijn van je vermoeidheid en, indien nodig, onder de aandacht van je arts te brengen.

Om vermoeidheid te bestrijden en om te gaan met levensstijlfactoren, zijn hier enkele tips.

Snelle energizers

Korte uitbarstingen van energie kunnen afkomstig zijn van verschillende bronnen:

Eet een snack die complexe koolhydraten en eiwitten combineert.
Ga op een snelle wandeling om je hele lichaam opnieuw te verrijken.
Voer mini-meditatie uit, gebruik Premium of gewoon de ontspanningsfunctie op uw horloge. Met deze korte sessie van twee minuten kunt u zich kalmeren en meer onder controle voelen.
Drink een glas water. Hydratatie kan u helpen u alert te voelen, vergelijkbaar met cafeïne.

Veranderingen in levensstijl

Maak de gelegenheid om op lange termijn vermoeidheid te bestrijden door deze gezonde levensstijlveranderingen op te nemen:

Verminder uw cafeïne tot een tot twee cafeïnehoudende dranken per dag. Het drinken van het stimulans vroeg op de dag vermindert de energie ‘s avonds laat.
Bewaar je energie voor dingen die je wilt Nagoya Grampus Thuisshirt doen, zoals spelen met je kinderen of dansen in je keuken. Deze vorm van fysieke activiteit zal u helpen voeden.
Stel grenzen in op elk van uw agenda’s om uw stress regelmatig te beheren.

Verbeter uw slaapgewoonten

Over het algemeen wordt vermoeidheid veroorzaakt door een slechte of onvoldoende hoeveelheid slaap. Om dit deel van uw gezondheid te helpen verbeteren, streeft u tot 7 tot 8 uur per nacht, zelfs als dit betekent dat u uw schema herschikt.

Creëer een kwaliteitsslaapomgeving door temperatuurregeling, geluidsniveaus en verlichting.
Gebruik slaapfuncties om een doelslaapschema te maken om wakker te worden en tegelijkertijd de hele week en in het weekend te rusten.
Beperk bekende stimulerende middelen, waaronder cafeïne, alcohol, grote maaltijden of krachtige oefening dicht bij uw bedtijd.

Disclaimer: vermoeidheid kan worden gekoppeld aan een onderliggende medische kwestie, psychologische toestand of slaapstoornissen. Overweeg om uw arts te zien om te controleren of dit op u van toepassing is, vooral als deze informatie uw vermoeidheid niet vergemakkelijkt.

Deze informatie is alleen voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als vervanging voor medische diagnose of behandeling. U moet deze informatie niet gebruiken om een gezondheidsprobleem of aandoening te diagnosticeren of te behandelen. Neem altijd contact op met uw arts voordat u uw dieet verandert, uw West Ham United Thuisshirt slaapgewoonten wijzigen, supplementen nemen of een nieuwe fitnessroutine starten.

Ashley R. Miller

Ashley R. Miller, National Board Certified Health and Wellness Coach, is een senior klinische specialist bij Fitbit. Ze is gespecialiseerd in het opleiden van gezondheidswerkers om de meest uitgebreide benadering van gezondheidsgedragsverandering van geboorte tot leven te bieden door middel van op kracht gebaseerde, op persoon gerichte taal. Als ze niet pleit voor Fitbit -gebruikers, kan ze kajakken in de Atlantische Oceaan worden gevonden of rond North Carolina fietsen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.