Loading...

Maaltijden en kilometers naar de vluchtterminal

Ik heb het naar Florida gehaald! Na nog een rood oog – Ben zoals ik ben toen ik gelukkig opnieuw aan de oostkant van de VS was, heb ik wel wat geslapen tijdens de nachtelijke vlucht, dus het was niet zo goed slecht.

LAX heeft de “Naked Scanner” zoals ik het leuk vind om het te bellen. Ik heb een pat-down geselecteerd, aangezien ik in conflict ben over deze situatie. Het was helemaal niet enorm. Crystal Palace FC Thuisshirt Ik was voorbereid op een gyno -onderzoek en was blij om te ontdekken dat het nauwelijks veel meer Valencia Thuisshirt is dan een handdruk. ik bedoel maar.
Mijn meest recente video’s

Marathon training dag 3
Marathon Training Video Diary – Dag 3. Running Journal Inspecteer in met run eat herhaling

Meer video’s

0 seconden van 51 seconden

Volgende
Toen was ze weg – boekrecensie
04:20

Live
00:00
08:21
00:51

Omdat we naar Tampa vlogen, werd ik bedacht om te voldoen aan mijn favoriete Orlando Tampa -blogger, Rangers FC Thuisshirt Meghann! Ze koos ons op van het vliegveld. Bedankt Meghann?

De allereerste stop bij elk type blogschrijver is samen eten! We gingen naar Datz.

We hadden een charmant aantrekkelijk beeld van de gebaksituatie vanaf onze bovenverdieping. Ja, ik hoor je koekje. Stop alsjeblieft met het bellen van mijn naam.

Ben en ik deelde de Madame Croquet. Het was een grote ham en kaas broodje gegarneerd met een ei.

Het was moeilijk om de aantrekkingskracht van dit gekke sandwich in een slecht verlicht restaurant op te vangen, maar het zat vol met ham en kaas.

Ben’s huishouden woont in Florida (waar hij zowel werd geboren als opgevoed), dit is de reden voor deze reis. Het is echt een jaarlijkse zomervakantie voor hun tijdaandeel. Zijn mama en papa hadden betrekking op ons om ons op te halen van Datz en brachten ons weg om opnieuw te eten. (De rit is bijna een uur meer en een helft van de luchthaven.)

Mijn buik heeft me lastiggevallen gezien het feit dat we van de vlucht zijn gekomen, dus ik heb niets gekocht. Maar ik kon niet bestand zijn tegen het stelen van een van Jill’s (Ben’s Mom) bosbessenpannenkoeken!

We hebben geen cracker vat in Californië. Dit geeft aan dat we officieel op vakantie zijn!

Ik zal veel meer in een beetje delen, maar ik ben helemaal opgetrokken op zowel cafeïne als siroop ideaal. Zie je snel

Vraag: Waarom heb je het gevoel dat je officieel op vakantie bent?

Ben States Holidays duiden op bier met ontbijt aan. Ik begrijp dat niet allemaal, maar ik zal een mimosa niet afwijzen

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published.