Loading...

Donderdag door de cijfers …

1 = Ik heb deze week 1 goede run gehad. De rest is op zijn best meh geweest.

De enige goede run was tenminste een tempo -run die me gelukkig maakte.
Mijn meest recente video’s

Runnen Idee blijf gezond tijdens de uitbraak van Covid19
Running idee om gezond te blijven tijdens de uitbraak van coronavirus. Kun je rennen en naar buiten lopen tijdens het Inter Milan Thuisshirt verblijf thuis bestelling? Hier is een tip om u te helpen voorkomen dat u uw gezicht aanraakt …

Meer video’s

0 seconden van 2 minuten, 25 seconden

Volgende
Hoe u de onderliggende body -training voor OGC Nice Thuisshirt hardlopers kunt doen A
03:09

Live
00:00
08:21
02:25

1.5 = kostte me bijna anderhalf uur om maandag bij het huis van mijn ouders te gaan. Ik ging na de spitsuur en het was een vakantie, dus ik heb geen idee wat geeft. Het verkeer van Los Angeles is echt.

16 = De leeftijd van mijn ‘kleine’ broer. Behalve, hij ziet eruit als een volwassen een ** man. ‘’

2 = Popcorn is mijn 2e favoriete eten (na watermeloen).

22 = Aantal verschillende snacks die ik vandaag had.

Dit omvat Lorissa’s Kitchen Beef Jerky. Het is vreemd dat ik geen grote vleeseter ben, maar ik graaf fancy rundvlees schokkerig als ik iets zout wil. Ze hebben ook kippen schokkerig, maar dat heb ik al gegeten.

1 of 2 = het aantal selfies dat mijn broer klaar is om mee te nemen voordat hij klaar is. Dus we krijgen een goed schot of gaan ermee om.

12 = Aantal toppings dat ik op mijn metro sandwich kreeg. Ik heb de nieuwe rotisserie -kip geprobeerd – ik vind het leuk!

2 = Aantal nieuwe paren van Brooks hardloopschoenen die ik zojuist heb gekregen! Plus een paar lopende tops en die chique sportbeha. Ik was ongelooflijk nieuwsgierig naar de sportbra gezien het feit dat het bedoeld is West Ham United Thuisshirt als ‘gemiddelde ondersteuning’ en eruit ziet als een normale beha. Ik nam er een voor het team en kocht het zodat ik het je kan laten weten.

0 = Aantal zakken brownie bros die u moet kopen. Ja, ik vond het niet echt leuk. Ik heb het gevoel dat het een beetje droog is. Is er een persoon anders?

24 = Ik heb me aangemeld om 2 dozijn hardgekookte eieren vanmorgen naar Bijbelstudie te brengen.

30 = SPF van mijn aantrekkingskracht tegen Sunblock.

Ik kreeg een ongelooflijk geweldige tas vol met aantrekkingskrachtcrèmes en zepen en een mini-sunblock bij ShiftCon en vond het echt geweldig. Dus ik probeer langzaam al hun make-up en lotions.

Vraag: Wat is je magische nummer vandaag?

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published.