Loading...

Bodybuilding’s Installerende Death Toll – Deel 2

door Mike Arnold

In deel 1 hebben we het groeiende patroon van steroïde misbruik en de gevolgen ervan besprak. In deel 2 zullen we beginnen te ontdekken hoe we onszelf precies kunnen beschermen tegen deze bijwerkingen … steroïden, cardiovasculaire gezondheid, evenals het omkeren van de trend.

Verantwoordelijkheid voor de verantwoordelijkheid

Hoe ongunstig deze neveneffecten ook kunnen zijn, uw beslissing om corrigerende/preventieve actie uit te voeren zal een aanzienlijk effect hebben op de mate waarin deze zijeffecten zich manifesteren, of helemaal niet. Hoewel sommige personen steroïden hebben gelijkgesteld met de Russische roulette (waardoor de persoonlijke verantwoordelijkheid wordt geëlimineerd), heeft de geschiedenis aangetoond dat personen die hun cardiovasculaire gezondheid en welzijn negeren, het grootste gevaar lopen om een of veel meer van deze problemen op te richten. Gelukkig zijn de meeste van deze bijwerkingen, vooral die met een sterke oorzakelijke link met hart- en vaatziekten, snel detecteerbaar en meestal te voorkomen.

Voor degenen die een proactieve houding ten opzichte van dit element van hun gezondheid willen omarmen, is de 1e stap een uitgebreide evaluatie van het interieurlandschap door de arts gecontroleerd bloedwerk.

Deze voorlopige beoordeling stelt ons in staat om elk type problemen te diagnosticeren die aanwezig kunnen zijn, waardoor we worden geholpen bij het samenstellen van een behandelplan dat idealiter bij onze behoeften past. Naast het cardiovasculaire systeem is bloedwerk ook vereist voor het evalueren van onze nier (nier), lever (lever), hormonaal en reproductieve functie. Hoewel het onderhoud van gezondheid en welzijn van het hele lichaam altijd wordt aanbevolen, zou het eindpunt van hart- en vaatziekten, naast de frequentie waarmee het de neiging heeft om te gebeuren bij steroïde gebruikers, zijn preventie tot een prioriteit moeten maken.

De beste locatie om te beginnen is door de 3 belangrijkste cardiovasculaire gezondheids- en welzijnsmarkers te beoordelen, waaronder bloeddruk, lipiden en hematocriet. Hoewel hoge bloeddruk zelf kan worden gediagnosticeerd met een eenvoudige bloeddrukgadget in het huis (veel apotheken bieden ook volledig vrije bloeddrukmetingen), kunnen de hematocriet en lipidenproblemen niet. Een gemakkelijke reis naar uw huishoudelijke arts, die door een kijkje aan het laboratorium wordt geholpen, zal u de antwoorden bieden die u zoekt (let op: als algemene regel stel ik voor dat steroïde individuen niet minder dan elke 6 maanden bloedwerk krijgen, terwijl hij zwaarder is, terwijl ze zwaarder zijn individuen willen misschien hun frequentie verhogen tot wanneer elke 3-4 maanden).

Door het probleem aan te pakken, zijn we niet langer verplicht om te afhangen van giswerk en kunnen we veel meer een aanvalsplan formuleren. In veel gevallen zijn wijzigingen in suppletie, medicijnen en/of manier van leven alles wat nodig is om deze gezondheids- en wellnessmarkers terug te brengen in bereik.

Verandering doorbrengen

De supplementenmarkt zit vol met OTC -producten die besluiten om verschillende cardioprotectieve effecten te bieden, maar bij het kiezen van welke in uw programma op te nemen, hoe begrijpt u precies welke te kiezen? Bovenal zouden het product (en) dat u kiest, klinisch bewezen zou worden bewezen nuttige effecten te bieden. Anders, hoe gaat u precies begrijpen of het product doet wat het verklaart te doen? Nadat u aan deze voorwaarde was voldaan, moet u uw selectie (en) prioriteit geven aan uw behoeften. Alle hieronder genoemde producten zijn onderworpen aan uitgebreide medische testen met positieve resultaten. Laten we beginnen met bloeddrukproducten.

Een van de meest typische is Hawthorne Extract; Juventus Thuisshirt Een medicinaal kruid dat is gebruikt om verschillende medische aandoeningen te behandelen omdat de 1e eeuw na Christus. Tegenwoordig is het een geconcentreerd preparaat, waaronder 3 groepen actieve verbindingen (proanthocyanidines, flavonoïden, evenals catechines), die verantwoordelijk zijn voor een aantal nuttige effecten, zoals een vermindering van levervetten, verbeterde antioxiderende activiteit, evenals verminderde antioxiderende activiteit, evenals verminderde antioxiderende activiteit, evenals verminderde antioxiderende activiteit, evenals verminderde antioxiderende activiteit, evenals verminderde activiteit Angst, maar de meest aantrekkelijke zijn de cardioprotectieve effecten.

Sommigen beschouwen Hawthorne alleen als een bloeddruksupplement, maar de cardioprotectieve effecten zijn veel veel uitgebreider en op maat gemaakt voor elk type steroïde gebruiker. Hawthorne verhoogt de bloedstroom aanzienlijk naar de hartspiermassa zelf, waardoor het gevaar van hartaanval wordt verminderd (wat een direct resultaat is, is een slecht hartspiermassa oxygenatie). Hawthorne bereikt dit met verschillende mechanismen, waaronder verbeterde zenuwsignaaltransmissie (verbeterde hartcontractiliteit), een vermindering van de perifere vasculaire weerstand (verlaagde bloeddruk), een verbeterd lipideprofiel (betere cholesterolwaarden), en door een antiaritmische impact aan te bieden ( herstelt een routine hartslag). Het kan ook de tolerantie van het hart voor zuurstofgebrek vergroten.

Hawthorne wordt regelmatig gebruikt door de Amerikaanse medische buurt om congestief hartfalen te behandelen, veel vaak in combinatie met andere Kroatisch Voetbalelftal Thuisshirt therapieën. In landen als Brazilië, Frankrijk, Duitsland, evenals Rusland, is Hawthorne gecategoriseerd als een vanFiciaal medicijn. Met een overvloed aan medisch bewijs dat het vermogen van Hawthorne aantoont om de cardiovasculaire functie te verbeteren, is de opname ervan in de programma’s van steroïde individuen een no-brainer. Zie hieronder voor een van de vele medische proeven die op deze compound worden aangeboden:

Veelbelovende hypotensieve impact van meidoorn-extract: een gerandomiseerde dubbelblind pilotonderzoek van milde, noodzakelijke hypertensie.
Hugh Sinclair System of Human Nutrition, Institution of Palmeiras Thuisshirt Food Biosciences, The University of Reading, Whiteknights, Postbus 226, Reading RG6 6AP, UK. A.F.walker@afnovell.reading.ac.uk

Abstract

Deze pilotonderzoeksstudie was gericht op het onderzoeken van de hypotensieve prospect van Hawthorn Extract en Magnesium Dietary Supplementen zowel individueel als in combinatie, vergeleken met een placebo. Zesendertig mild hypertensieve proefpersonen voltooiden de studie. Bij aanvang werden zowel antropometrische als voedingsbeoordeling, naast bloeddrukmetingen genomen in rust, na inspanning en na een computer ‘stress’ test. Vrijwilligers werden vervolgens willekeurig toegewezen aan een dagelijks supplement gedurende 10 weken van beide: (a) 600 mg mg, (b) 500 mg meidoorn -extract, (c) een combinatie van (a) en (b), (d) placebo . Metingen werden herhaald bij 5 en 10 weken interventie. Er was een daling van zowel systolische als diastolische bloeddruk in alle behandelingsgroepen, inclusief placebo, maar ANOVA bood geen bewijs van verschil tussen behandelingen. Factoriële contrastanalyse in ANOVA toonde echter een aantrekkelijke reductie (P = 0,081) in de rustende diastolische bloeddruk in week 10 bij de 19 proefpersonen die werden toegewezen aan het meidoorn -extract, vergeleken met de andere groepen. Bovendien werd een patroon naar een vermindering van stress en angst (P = 0,094) ook waargenomen bij degenen die meidoorn namen in vergelijking met de andere groepen. Deze bevindingen rechtvaardigen nog meer studie, vooral met het oog op de lage dosis meidoorn -extract die wordt gebruikt.

De tweede verbinding op onze vermelding is Coenzyme Q10. Een essentieel in tal van BB’ing-producten, sommigen van jullie zullen al bekend zijn met deze endogeen geproduceerde, vitamineachtige stof. CoQ10 is vereist voor fundamentele celwerken en biedt krachtige antioxiderende effecten, vooral in het hart, waarin het in hogere hoeveelheden wordt ontdekt. Niveaus van dit noodzakelijke co-enzym nemen langzaam af naarmate we ouder worden, wat leidt tot vermoedens dat vervangingstherapie de incidentie van leeftijdsgebonden cardiovasculaire schade kan verminderen. Bovendien hebben studies aangetoond dat degenen die lijden aan cardiovasculaire aandoeningen meestal onder typische niveaus van dit noodzakelijke co-enzym familielid naar hun leeftijdsgroep hebben, die er in de medische buurt talrijk hebben veroorzaakt om CoQ10 te suggereren als een preventieve therapie.

Succesvolle medische proeven die de effecten van CoQ10 evalueren bij de behandeling van congestief hartfalen en verhoogde bloeddruk hebben geleid tot het uitgebreide gebruik in de VS, Japan, Europa, evenals Rusland voor de behandeling van deze aandoeningen. De antioxiderende activiteit ervan kan eveneens helpen het hart te beschermen tegen potentieel hartverschaarde medicijnen, stress en ziekte. Hoewel technisch gezien een OTC -product, wordt CoQ10 veel meer behandeld als een medicijn dan als een supplement in tal van delen van de wereld en met grote reden.

Co-enzym Q10 bij de behandeling van hypertensie: een meta-analyse van de medische onderzoeken.
Cardiac chirurgisch onderzoeksonderzoekseenheid, Alfred Hospital, Melbourne, Australië. f.rosenfeldt@alfred.org.au

Abstract

Ons doel was om alle gepubliceerde proeven van co -enzym Q10 te evalueren voor hypertensie, de algemene werkzaamheid te evalueren, evenals de consistentie van therapeutische actie en de incidentie van zijimpact. Meta-analyse werd uitgevoerd in 12 medische onderzoeken (362 patiënten) bestaande uit drie gerandomiseerde beheerde onderzoeken, één crossover-onderzoeksstudie en acht open labelstudies. In de gerandomiseerde beheerde onderzoeken (n = 120) was de systolische bloeddruk in de behandelingsgroep 167,7 (95% betrouwbaarheidsinterval, CI: 163,7-171,1) mm Hg vóór, evenals 151,1 (147.1-155,1) mm Hg na behandeling, Een afname van 16,6 (12,6-20,6, p <0,001) mm Hg, zonder enige aanzienlijke wijziging in de placebogroep. Diastolische bloeddruk in de behandelingsgroep was 103 (101-105) mm Hg vóór, evenals 94,8 (92,8-96,8) mm Hg na behandeling, een afname van 8,2 (6,2-10,2, p <0,001) mm Hg, zonder enige aanzienlijke wijziging in de placebogroep. In de crossover -onderzoeksstudie (n = 18) daalde de systolische bloeddruk met 11 mm Hg en diastolische bloeddruk met 8 mm Hg (p <0,001) zonder enige aanzienlijke modificatie met placebo. In de open labelstudies (n = 214) impliceerde systolische bloeddruk 162 (158,4-165.7) mm Hg vóór, evenals 148,6 (145-152.2) mm Hg na behandeling, een afname van 13,5 (9,8-17,1, p <0,001) mm Hg. impliceerde diastolische bloeddruk was 97,1 (95.2-99.1) mm Hg vóór, evenals 86,8 (84,9-88,8) mm Hg na behandeling, een afname van een afname van10.3 (8.4-12.3, p <0,001) mm Hg. We sluiten af dat co -enzym Q10 de prospect in hypertensieve cliënten heeft om de systolische bloeddruk met maar liefst 17 mm Hg en diastolische bloeddruk met maar liefst 10 mm Hg zonder aanzienlijke bijwerkingen te verlagen. Hoewel er geen twijfel is dat suppletie een nuttig hulpmiddel is bij de toediening van hoge bloeddruk, zal een uitgebreide methode waarschijnlijk uitzonderlijke resultaten opleveren. Dit moet gewoonlijk het beste gaan naar de bron van het probleem, dat in verschillende gevallen afkomstig is van het PED -programma van de persoon. Een van de belangrijkste triggers van hoge bloeddruk in steroïden met behulp van BB's is waterbehoud. Dit kan worden geactiveerd door de steroïde zelf, of een boost in oestrogeenspiegels als gevolg van aromatisering. Hoewel we kunnen doen om het directe, door steroïde geïnduceerde waterretentie te keren buiten de stopzetting, is door oestrogeen geïnduceerde waterretentie nog een verhaal. Hoewel de wetenschap de functie van oestrogeen in de groei van de spiermassa heeft geverifieerd, moet u niet voor de gek houden door te geloven dat extreme niveaus van oestrogeen het spiermassa -bouwproces nog meer zullen versnellen, omdat de wetenschap er niet in is geslaagd om elk type verband tussen bovenstaande niveaus van oestrogeen vast te stellen evenals spiermassa groei bij mannen. Aan de andere kant heeft waterbehoud de toekomst om de bloeddruk aanzienlijk te verhogen, vooral in de veel extremere gevallen. Er zijn geen bewezen voordelen die verband houden met verhoogde oestrogeenspiegels, maar we hoeven niet ver in de aankoop te kijken om de meerdere, ongunstige neveneffecten te zien die verband houden met overtollige oestrogeen. Onnodig te zeggen dat, omdat het nu het beste staat, het bewijs sterk is voor het beheer van oestrogeenspiegels, wat veel efficiënt wordt gedaan via een aromataseremmer. Om deze reden zou aromatase -remmende medicijnen moeten worden nagedacht over een fundamenteel aanvullend product in elk type cyclus dat aromatiserende AA's omvat. In tal van gevallen is dit alles wat nodig is om hoge bloeddruk te verlichten en iemands lezing in een veel acceptabeler bereik te brengen. Deze sectie zou niet totaal zijn zonder op zijn minst aan te raken bij cardiovasculaire oefeningen. Het is geen truc die veel bodybuilders niet leuk vinden om "cardio" te doen. In de meningen van velen is dit hart gezonde oefening zowel vermoeiend als tijdrovend. Dus als u nog een reden nodig had om het in uw trainingsprogramma op te nemen, zal mogelijk het naleven van het naleven. Slechts een korte sessie van 20 minuten, wanneer het wordt gedaan met een adequate intensiteit, is aangetoond dat het de bloeddruk meetbaar na de voltooiing meetbaar verlaagt. Wanneer 3-4 sessies per week worden uitgevoerd, worden langdurige aanpassingen opgemerkt, zolang het een deel van het programma blijft. Deel 3 komt binnenkort ...

Leave a Reply

Your email address will not be published.