Loading...

BC Athletic Compensation Let op het hervatten van Pro Battle Sports in New Year

Covid-19 heeft verwoesting aan de Canadese Battle Sports Scene met buitenspel gezet vanwege de pandemie en zelfs training in een groot deel van het land dat wordt gemalen tot een stop.

Vandaag heeft de BC -atletische compensatie aangekondigd, met “een overvloed aan Juventus Thuisshirt voorzichtigheid” de verwachting dat deskundige evenementen kunnen beginnen met hervatten in het nieuwe jaar in de provincie. Als evenementen worden hervat, zijn ze zonder publiek en worden ze in eerste instantie beperkt tot expertkaarten. Niets is gegarandeerd, maar de compensatie biedt het milieuvriendelijke licht aan promotors om te beginnen met het aanvragen van vergunningen vanaf 1 januari 2021. De volledige brief luidt als volgt:

16 december 2020

Beste Battle Sports Stakeholders: Het is Rangers FC Thuisshirt met een overvloed aan voorzichtigheid dat de BC Athletic Commissioner het proces zal Paris Saint-Germain Thuisshirt beginnen om de hervatting van deskundige strijdsporten in 2021 te initiëren.

Vanaf 1 januari 2021 kunnen promotors vergunningen aanvragen om niet-audience expert-battle sportevenementen te houden.

Evenementen moeten een COVID-19-beveiligingsplan hebben op locatie dat voldoet aan de eisen van de huidige PHO-bestellingen samen met WorkSafeBC-voorschriften. Marktrichtlijnen zijn geproduceerd en worden aangeboden om te helpen met het planningsproces van het evenement.

De promotor van een evenement moet van toepassing zijn op de commissaris voor een evenementvergunning ten minste 60 dagen vóór de voorgestelde datum van het evenement.

Alle evenementenvergunningen zijn onderworpen aan annulering door de PHO zou moeten worden gewijzigd in de provincie en de promotor moeten garanderen dat ze aanwezig blijven en tijdens hun planningsproces bij de regionale gezondheids- en wellness -politieman blijven.

Groeten, Kelly Gilday

Kelly Gilday BC Athletic Commissioner

Advertentie

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

BC Athletic Compensation geeft Battle Sports “Restart Plan” uit 12 juni 2020 vrij
MMA keerde terug naar Canada met een historische cannabis di in Placemarch 15, 2021
BC legaliseert amateur MMA en andere niet-IOC Battle Sportsaugust 2, 2013in “Amateur MMA Law”

Leave a Reply

Your email address will not be published.