Loading...

NCAA Problemen Volgende set van Return-to-Sport Guidelines

Derde aflevering van suggesties schetst alledaagse zelf-gezondheidscontroles, testen binnen 72 uur na concurrentie voor hoog contact met gevaarsport

Het NCAA Sport Science Institute heeft vandaag de resocialisatie van collegiale sport vrijgegeven: het vaststellen van vereisten voor methode en concurrentie om eerdere hulp te verlengen en bijgewerkte suggesties te Aston Villa FC Thuisshirt bieden over de beveiliging van atleten en preventie van buurtverspreiding van COVID-19.

De richtlijnen worden ontwikkeld om instellingen op de hoogte te stellen van het goed reageren op basis van hun specifieke situaties en in de allerbeste interesse van het teruggeven van de gezondheid en het welzijn van de universiteitsatleten, evenals welzijn. Talrijke sporten hebben dichtbij nodig, persoonlijk contact opnemen met, en speciaal gemaakte richtlijnen nodig. Onder de suggesties:

Dagelijkse Cerezo Osaka Thuisshirt zelf-gezondheidscontroles.

De geschikte gebruik van deal met dekbedekkingen en sociale afstand tijdens het trainen, concurrentie en buiten de atletiek.

Testtechnieken voor alle atletiekactiviteiten, inclusief het voorseizoen, routinematig seizoen en Duits Voetbalelftal Thuisshirt na het seizoen.

Zowel testen en resultaten binnen 72 uur na concurrentie in hoge contact met gevaarsporten.

Lidinstellingen moeten zich houden aan de vereisten van de volksgezondheid en welzijn die zijn vastgesteld door hun regionale gemeenschappen.

“Elke suggestie op een pad naar een risicovrije terugkeer naar sport zal afhangen van het nationale traject van Covid-19-verspreiding”, aldus Brian Hainline, NCAA Chief Medical Officer. “Het concept van sportresocialisatie is gebaseerd op een situatie van verlaagde of afgeplatte infectiesnelheden.”

“Toen we de ongelooflijk uitdagende beslissing namen om de kampioenschappen van afgelopen voorjaar te annuleren, was het omdat er gewoon geen methode was om ze veilig uit te voeren”, aldus NCAA -president Mark Emmert. “Dit bestand beschrijft de begeleiding van experts op het gebied van gezondheids- en wellnesszorg om precies te hervatten van de universiteitssporten als we een sfeer kunnen bereiken waar COVID-19-tarieven beheersbaar zijn. Tegenwoordig wijzen het gegevenspunt in de verkeerde richting. Als er in de herfst collegesporten zijn, moeten we een veel betere deal krijgen op de pandemie. ”

De suggesties werden opgericht in samenwerking met het NCAA Covid-19 Advisory Panel, American Medical Society for Sports Medicine (AMSSM) COVID-19 Working Group, Autonomy-5 Medical Advisory Group, National Medical Association, evenals NCAA-commissie voor concurrerende beveiligingsbeveiligingen AS AS evenals medische elementen van sportpreventie en een subcommissie van prestaties. De hulp houdt ook rekening met suggesties van de centra voor het beheer van ziekten en preventie.

Het is de meest recente update van de voorlopige kernprincipes van resocialisatie van collegiale sportaanbevelingen, die richtlijnen aanbieden, evenals methoden waarover instellingen zouden moeten denken als ze hun eigen mitigatieplannen vaststellen. De eerder uitgebrachte overwegingen van actieplan hebben suggesties gegeven om instellingen te helpen de gevaren van COVID-19-verspreiding te verminderen als personeel en student-atleten terugkeren.

Deel dit:
Facebook
Twitter
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.