Loading...

5 keer per dag eten

Hé daar

Run: Vanmorgen heb ik met tegenzin mijn schoenen opgeroepen voor een soorten snelheidssessie. Ik heb willekeurig een beslissing genomen om 2 800s, 2 1 mijl herhalingen en 2 800s te doen. Mijn 800 en mijltijden zijn veel te dichtbij, dus ik denk niet dat ik mezelf genoeg rust tussendoor geef?
Mijn meest recente video’s

Marathon training dag 1

Meer video’s

0 seconden van 3 minuten, 12 seconden

Volgende
American Dirt Book Review
12:07

Live
00:00
08:21
03:12

Het belangrijkste is dat ik het heb gedaan, ook al is het niet mijn favoriet. Ga me!

Gewoon het idee dinsdag: ik heb een paar kopjes bonen uit de soep van gisteren leeggemaakt en bevroor ze om te eten in burrito’s of als bijgerecht later.

Ik heb vandaag nog een afspraak met Jill van Healthful Elements (ze is de holistische voedingsinstructeur die me helpt met mijn schildklier). Ze vroeg me om vanmorgen een Candida -test te doen waar ik spuugde in een helder glas water.

Het is allemaal een beetje hippie dippie voor mij, maar ik Leicester City Thuisshirt houd open.

Jill is echt geweldig geweest met e -mailondersteuning en we hadden vorige week een interessante convo over maaltijden versus grazen. Ze deelde dit fragment van Dr. John Douillard en ik vond het erg interessant:

Eet drie – geen zes – maaltijden, die de darmkanaal tijd tussen maaltijden geven om te rusten en te genezen. Als je onregelmatige eetgewoonten hebt, zoals ‘de hele dag grazen’, is het spijsverteringsvuur altijd aan en begint het onophoudelijke spijsverteringsproces de darmwand te irriteren.

Vroeger kon een boer zonder problemen uren op de velden doorbrengen. Denk aan of ze elke 2-3 uur het huis binnen moesten komen voor een snack! Dit soort bloedsuikerinstabiliteit is een moderne onbalans.

Zes maaltijden per dag is een medicinaal dieet voor het behandelen van de symptomen van ernstige hypoglykemie. Het was nooit bedoeld als een manier van leven. Nergens anders ter wereld laat mensen regelmatig eten tot dit ijdele Amerikaanse experiment. Ons wordt verteld dat het eten van zes maaltijden per dag ons zal helpen af ​​te vallen door het metabolisme hoog te houden en op te ropen en dat het het lichaam niet vet laat opslaan.

We zijn niet aangegeven om ons metabolisme de hele dag te laten opleveren. Het put uit en put de bijnieren uit (die uiteindelijk vetopslag veroorzaken) en geeft de spijsvertering nooit een rust.

Hoewel we niet elke 2-3 uur vet eten, zullen we ook nooit een opgeslagen vet verbranden. Kanker die toxines veroorzaakt, worden opgeslagen in onze vetcellen en het vet heeft een reden nodig om te verbranden. (Meer info hieronder).

Met bloedsuikers die kunstmatig worden gestut door constant voeding, wordt het vermogen om energie te laten maken, vervangen door kwetsbare energie, constante honger, stemmingsinstabiliteit en extreme verlangens als een maaltijd of snack wordt gemist.

Nogmaals, ik houd open en dit is precies het tegenovergestelde van wat ik in het verleden heb gelezen/geleerd over hoe je ‘je metabolisme kunt houden met kleine maaltijden de hele dag’.

Ik wil veel meer lezen over deze visie op maaltijden en enkele studies vinden over het ‘de bijnieren’ uitputten.

Eén maaltijd, of mini-maaltijd, zoals misschien het geval, zal je misschien niet doden, dus ik word niet gek als ik lees dat XYZ is gevonden om teenkanker bij ratten te veroorzaken. Maar het is cruciaal om op de hoogte te blijven van legitieme bronnen en niet alleen wat andere willekeurige vreemden op internet doen. Dus doe je eigen onderzoek, zaait je eigen velden en neem dan beslissingen.

Vraag: Gedachten over maaltijden versus grazen versus het vinden van een andere term voor grazen die niet klinkt alsof we koeien zijn?

Ik ben onbeslist, maar ik vond deze verklaring bijzonder interessant: “Nergens anders ter wereld hebben mensen regelmatig gegeten tot dit ijdele Amerikaanse experiment.”

Maar ik denk dat ik in Born om te lezen om te rennen dat de Tarahuamara -indianen kleine maaltijden aten zodat ze op elk gewenst moment konden vertrekken? En hun methode dateert heel lang. Ik denk dat verschillende slagen voor verschillende mensen …

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf hiervoor kiezen:Mijn rustdagochtendroutine

Mijn rustdagochtendroutine

Mijn ochtendroutine op een rustdag van Real Betis Balompie Thuisshirt rennen. Wat ik doe, wat ik eet op een rustdag en andere BTS zonder hardloopdag

De beste run eten en herhalen vanaf april 2018

De beste run eten en herhalen vanaf april 2018

De beste running en recepten blogpodcast -artikelen uit april. Beste ideeën over de Boston Marathon -video en 3 ingrediënt recepten

De oproep tot moed en durf enorm en rennen

De oproep tot moed en durf enorm en rennen

Inchecktijd … Wat FC Porto Thuisshirt doe je vandaag? Inkeer in met uw run, rustdag, kracht, hondenwandeling, enz … [check in op @rune

Hoe en waarom om iemand op Social Media Podcast 110 te volgen

Hoe en waarom om iemand op Social Media Podcast 110 te volgen

Moet je niet meer volgen op Instagram of Facebook? Waarom. Wanneer. en hoe je niet met liefde volgt. Zelfzorg en uw sociale media

Wat ik in een dag eet – voor hardlopers

Wat ik in een dag eet – voor hardlopers

Wat ik eet in een dagvideo van een hardloper. Voedseldagboek van alles wat ik op een dag at, ontbijt, lunch, diner en snacks. plus

Voetpijn voor hardlopers – Ideeën en bronnen voor training letsels

Voetpijn voor hardlopers – Ideeën en bronnen voor training letsels

Beste sites en informatie bovenop voetpijn voor hardlopers. Het lopen van voetpijn kan peesonitis zijn of een angstfractuur. Ch

⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.