Loading...

Bokshandschoen in combinatie met hoofddeksels vond de beste combinatie om hersenschudding te verminderen voor opvallende sporten

Het Journal of Neurosurgery publiceerde onlangs een nuttig onderzoek naar blootstelling aan traumatische hersenletsel van de volgende vijf vullingcombinaties:

1. Onbevorderd (controle),

2. MMA Glove-Unpadded Head,

3. Bokshandschoen onverzameld hoofd,

4. Feyenoord Thuisshirt Niet-pendelbox-boksende hoofddeksels,

5. Bokshandschoenenkopdeksel.

De studie ging verder met het herzien van in totaal 17 letselrisicoparameters. Het is niet verwonderlijk dat de studie concludeerde dat de combinatie van bokshandschoen-headgenear de beste algehele vermindering van de impactdosering bood.

De studie gaat echter verder dan deze basisobservatie en is de eerste studie die ik me bewust ben van AZ Alkmaar Thuisshirt welke de effectiviteit van de veiligheidssportuitrusting van de gevechten met betrekking tot haakponsen (in tegenstelling tot lineaire stoten) aanpakt.

Een uittreksel van het artikel is Frans Voetbalelftal Thuisshirt te vinden in de Sport Concussion Library.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

Studies gepubliceerd over het aanpakken van bokspercentages en hoofddekseleffectiviteit July 21, 2015in “Veiligheidsstudies”
Meer gevechtssportveiligheidsadvies van de Association of Ringside Physicians Januari 28, 2014
Hoofddeksels herzien – Studie suggereert verhoogde hoofdbotsingen reden om hoofddeksels terug te brengen in amateur boxingaugust 24, 2015in “veiligheidsstudies”

Leave a Reply

Your email address will not be published.