Loading...

Ik at ‘s werelds belangrijkste donut

Hallo! Ben je klaar voor een geweldige week? Mijn kleine broer heeft deze week op school voor Thanksgiving, iemand anders? Ik kan maar beter op de kilometers komen omdat er dit weekend zoveel goed eten was. Oh mijn god, waar begin ik zelfs. Koolhydraten op koolhydraten op koolhydraten.

Eerst, na mijn run zaterdag, kocht ik wat traktaties voor het weekend. Ik wilde deze Deense Kringle afgelopen vakantieseizoen proberen, maar had geen goede reden om hem te kopen. Ben is hier deze week, dus ik kreeg het wetende dat hij er ook van zou houden. (Ik kreeg onlangs een verrassing, die waarschijnlijk mijn post onlangs heeft geïnspireerd.) We gaan binnen een minuut terug naar de Kringle.
Mijn nieuwste video’s

Leren van een slechte run
Slechte runs gebeuren – hier is hoe ik er voorbij ben verhuisd en heb geleerd van mijn volgende run. suggestie om u te helpen een betere hardloper te worden door een neutrale waarnemer van uw trainingen te zijn.

Meer video’s

Volgende
Runnen suggestie blijf gezond tijdens de covid19 -uitbraak
02:25

Live
00:00
08:21
03:48

Zaterdagavond gingen we naar California Pizza Kitchen omdat ik me hun magische peer Gorgonzola Pizza herinnerde. Ik was er al jaren niet geweest, maar ik was er vroeger geobsedeerd door. Geobsedeerd. Mijn familie voorzag om me overal naartoe te nemen na mijn afstuderen en ik koos CPK.

Ik heb voor ons gekocht omdat ik goed ben in eten. De Pear Gorgonzola Pizza is geweldig, probeer het. De andere had spek, prei en eieren. Het was niet mijn favoriete pizza ooit, maar het was ook goed.

Vanmorgen was mijn oefening slechts een wandeling met Vegas.

Grapje, hij was er niet van. Iemand Ecuadoraans Voetbalelftal Thuisshirt reed langs omdat hij het zo grappig vond. Ik was gewoon dom, maar werd weer de buurt raar. “Mirar La Gringa Loca …”

Postwandeling: ik haalde de Deense Kringle uit. Het is een gebak gevuld met amandelpasta. Als je van amandelpasta of gevulde gebakjes houdt, probeer het dan !!

Ik denk dat het lijkt op een enorme donut, maar het is helemaal niet echt een donuttextuur. Het is een flakey gebak. Je moet het verwarmen omdat eten of het gewoon niet goed is.

Toen ging ik naar mijn moeder voor een klein puppybezoek. Ze zijn de schattigste honden ter wereld en ik wil de hele dag met hen rond in het gras rollen.

Ik vond een aantal zeer rijpe avocado’s in de koelkast en maakte daarheen diner. Ik maakte Tostadas en salade en at alle avocado’s die ik kon. Mijn familie heeft twee Avocados -bomen, dus er zijn momenten dat het mijn verantwoordelijkheid is om ze op te eten.

Stapel op de Miles -inchecken – maandag

VORIGE WEEK. Laat het meetellen. Kom opdagen voor jezelf.

Vraag: Wat was het beste wat je dit weekend hebt gedaan of at?

POTM15 Inchecken: wat doe je vandaag?

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf deze kiezen:

Wat de voet! Ik heb mijn voet pijn gedaan en de internets zijn geen magie

Wat de voet! Ik heb mijn voet pijn gedaan en de internets zijn geen magie

Running voetblessure. Proberen erachter te komen waarom de bovenkant van mijn voet pijn doet – veel van de zoekresultaten zijn niet in overeenstemming met

Pijn bovenop de voetupdate voor hardlopers

Pijn bovenop de voetupdate voor hardlopers

bovenkant van voetpijn in hardloper. Update over mijn voetblessure en afspraken. Röntgenresultaten dringende zorg is het een spanningsbreuk

Disney World Marathon Training Week 1

Disney World Marathon Training Week 1

Dopey Challenge Training Week 1 Nou … Toen ik ervoor koos om me te registreren om de Dopey Challenge vorige week te leiden, was ik vooral verrassend

21 Day Stretch Challenge voor hardlopersdag 221 Day Stretch Challenge voor hardlopersdag 2

Hallo! Het is dag 2 van de Stretch Challenge … De verhuizing van vandaag is een nektrek. Het is Club America Thuisshirt heel gemakkelijk maar voelt zo goed aan! Dit is

Wat ik vandaag heb gegeten Food Diary – Marathon Training Week 4

Wat ik vandaag heb gegeten Food Diary – Marathon Training Week 4

Wat ik in een dag eet. Food Diary Running Blog Training Week 4. Ontbijt, lunch, diner en snacks plus notities op

veter Irvine halve marathon

veter Irvine halve marathon

Lexus Lace Up Race Irvine Half Marathon. Juventus Thuisshirt Orange County Run Half, 5K, Relay Results and Recap. Lace Up Run Race Disc 2019

⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.