Loading...

MMMM -saus evenals ijs

Ik werkte vanavond van 16.00 tot 20.30 uur, dus ik maakte vroeg diner en liet het op me wachten toen ik thuiskwam. beste concept ooit

Vanmiddag heb ik gevulde paprika’s gemaakt, overgebleven geroosterde broccoli en de mmmm -saus van Mom Pea. Ja, het is geweldig. Ik had geen enkele vorm van voedingsgist en gebruikte in plaats daarvan pinda’s. volledig gewerkt.
Mijn nieuwste video’s

4 minuten lagere body training voor hardlopers
Vijf lagere lichaamsoefeningen voor lopers! Probeer deze snelle stamina -training in huis voor je benen, heupen en bilspieren. Geen apparaten nodig.

Buikbrug
Donkey -trappen – afwisselende kanten
Clamshells – afwisselende kanten

Krijg veel meer informatie op runeatrepeat.com

Meer video’s

0 seconden van 4 minuten, 49 seconden

Volgende
Runnen suggestie blijf gezond tijdens de covid19 -uitbraak
02:25

Live
00:00
08:21
04:49

Ik begrijp niet de juiste methode om een ​​gevulde peper te eten. Geweldig dat ik sowieso niet geschikt ben, dus ik gebruik mijn handen

Feit: eten smaakt veel beter als je met je handen eet.

Ik vind het leuk om te bloggen en ga dan naar de keuken voor een avondsnack. Maar het houden van die aankoop mist het het oog van de blog. Nou, veronderstel dat ik mint n chip -ijs elke avond tot september eet, ik sterf.

Ik moet morgen om 6 uur weer aan het werk zijn. Dus ik ga Frans Voetbalelftal Thuisshirt het hier inpakken. Ik zal morgen halverwege de ochtend e-mails en dingen inhalen.

Als u wilt indiceren voor mijn bloggen 101 -webinar, gebruik dan deze link. Het is Bayern Munich Thuisshirt deze vrijdag om 11.00 uur PST / 14.00 uur EST.

Stuur Engels Voetbalelftal Thuisshirt me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published.