Loading...

De Munchies van maandag

Hoe was uw dag precies?!

Ik ben Kashima Antlers Thuisshirt mijn laatste estafettepubliek af te maken en wilde inchecken met een voedselpost. Houd er rekening mee dat ik zei dat ik een volledige dag eten in één publicatie vaker ging doen? Houd er rekening mee hoe ik dat niet echt heb gedaan, omdat ik geen speciale sneeuwvlok ben, ik ben gewoon een … vlok?
Mijn meest recente video’s

Wat ik ACF Fiorentina Thuisshirt eet in een dag – Runner -editie
Wat ik in een dag at. Voedseldagboek van een hardloper die momenteel niet traint voor een marathon of halve marathon. Ontbijt, lunch, diner en snacks plus tips.

Meer video’s

0 seconden van 14 minuten, 26 seconden

Volgende
Ik heb Yokohama F. Marinos Thuisshirt een Covid-19-test
05:16

Live
00:00
08:21
14:26

Nou, hier is het.

Ik wist dat ik veel werk had om in te halen, omdat ik zowel donderdag als vrijdag had gemist voor de estafette -race, dus ik sloeg de sportschool over en nam een ​​snelle ochtendwandeling als oefening.

Een snel ontbijt was ook in koop – ontbijtgranen …

Eieren en geweldige deals van koffie.

Midden in de ochtend snackte ik op de Just Bar. Het bedrijf stuurde me een variëteit om te proberen terwijl ik weg was. Ik ben dol op de voedingsstatistieken over deze – het is moeilijk om 16G eiwit te ontdekken voor 160 calorieën.

Ik moest tijdens de lunch de winkel raken, omdat we zowel geen fruit als groenten meer hadden. Ik wilde niet hongerig winkelen, dus pakte ik een handvol noten (TWSS!).

Toen ik terugkwam, gooide ik een snelle salade samen en gepolijst van de speciale watermeloen van de manager.

Middendag sleepte ik en had ik nog een ijskoffie met mijn PB&J.

Ik had vanavond één klant in de sportschool en snackte op de buit van een piraten en een paar chips tijdens het eten.

Ik heb oosterse slaw salades gemaakt met kip. De enorme bundel slawmix met dressing, crunchies en amandelen was te koop in de winkel. Ik mengde dat en bedekte het met kip. Diner is klaar.

Ik heb deze Godiva -parels gisteren van de vluchtterminal gekregen en ze zijn heerlijk. Super rijke donkere chocolade in een kleine bol – ze zijn als chocoladeschilfers, hoe meer decadent.

Ik hoopte dat Ben voor wat fro-yo zou zijn, maar ik denk dat de chocolade zal moeten volstaan ​​als dessert vanavond.

Ik ben mijn RTB -publicatie af te ronden, zodat jullie allemaal kunnen ontdekken of ik weer in paniek raakte op mijn laatste been en mezelf plaste. Graag gedaan.

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published.