Loading...

Een nieuwe moeilijkheid voor 2010: het stellen van doelen voor een decennium

wanneer je pauzeert en in het afgelopen decennium wordt getoond terwijl je vooruit kijkt naar een nieuwe, doet het je echt aan het denken. Het laat je precies waarderen hoe kort het leven is, precies hoe nuttig tijd is, evenals precies hoe snel de tijd je voorbij kan gaan – met niets om ervoor te laten zien, als je niet anders Stade Rennais FC Thuisshirt van plan bent. Dat is de reden waarom het overlijden van nog een decennium net zoveel kan aanvoelen als een opstaan als een nieuwe start: aan de vooravond van 2010, het bekijken van de technologische wonderen die ons omringen, kan ik niet helpen te geloven dat het voelt als sciencefiction.

Technologie vandaag is geweldig

Ik heb nog steeds ontzag voor internet. Het satellietnavigatiesysteem in mijn auto’s en vrachtwagen verbaast me wanneer ik rijd. Ik kan een bibliotheek met boeken opslaan in een gadget die in mijn zak past. Het verbaast me dat we met elke andere deal kunnen spreken om met internet online op video om te gaan. Dat is rechtstreeks van Star Trek! evenals dat zijn gewoon de dagelijkse dingen.

Het coververhaal van het National Geographic Magazine van januari 2010 is getiteld “Guy en machine fuseren” – het gaat over bionische ledematen. Het bedrijf van Richard Branson, Virgin Galactic, onthulde zojuist ruimteschip twee en bereidt zich voor op de introductie van burgers in vluchten voor een sub orbitale gebied. Ik zal niet geschokt zijn als we in ons leven een gebiedsstationhotel zien.

Het is de grootste tijd om voor het leven te zijn in de hele menselijke geschiedenis!

Helaas hebben de hedendaagse voordelen van vandaag een donkere kant op ons gebracht.

Stijgende obesitas heeft parallel met de mars van technologie. De stoelgebonden, desk-job, computer, auto, lift, op televisie gebaseerde samenleving van vandaag helpt om miljoenen mensen zowel dik als lui te maken. Onze huidige levensmethode is minder dan een eeuw oud, maar onze biologie is niet een beetje veranderd. Onze lichamen zijn gemaakt om net zo goed te stappen en te werken, niet zo goed te zitten en te klikken.

We zijn uiteindelijk verwend. Zelfingenomen. Afhankelijk. Evenals we betalen er kosten voor. We zijn dikker dan ooit tevoren in de hele menselijke geschiedenis. Veel meer dan tweederde van de Amerikanen heeft nu overgewicht. Een derde zijn zwaarlijvig. Mensen sterven omdat ze ook dik zijn.

Ironisch genoeg kan nieuwe innovatie ons lichaamsvetprobleem niet oplossen

Er is geen eenvoudige manier. Geen pil. Geen machine. Geen medicijn. Veel meer onderzoeksstudie en begrip zullen niet helpen. We hebben al veel van de oplossingen. We begrijpen veel meer over het menselijk lichaam dan ooit tevoren. Het is echter allemaal academisch. De kwestie ligt in het doen. Je moet het werk doen – zowel in het fitnesscentrum als in de keuken. Moeilijk werk, dat veel mensen niet bereid zijn om te doen.

Wij zijn een snelle reparatiemaatschappij. Het is deels de menselijke natuur, maar innovatie maakt ons een stuk ongeduldiger. We kunnen producten aan ons laten voorzien van één klik en het zelfs doen vanaf onze mobiele telefoons. We hebben onmiddellijke downloads, films op aanvraag, en rijden met coffeeshops. We krijgen ons eten gemaakt en voorzien in slechts enkele minuten terwijl we in onze auto’s zitten, en het is nog steeds niet snel genoeg. Het web is blazig snel, maar veel mensen zullen binnen enkele seconden een webpagina verlaten als deze niet is geladen. Het is niet anders met vetverlies. We willen gisteren Six Pack ABS.

Tegelijkertijd vechten tegen de aantrekkingskracht van de menselijke natuur, evenals het comfort van nieuwe innovatie is geen eenvoudige taak. Dat is echter onze moeilijkheid vandaag.

Oplossing: toekomstige oriëntatie

De veel succesvolle mensen in de wereld van vandaag zijn degenen die een langetermijnperspectief hebben. Ze plannen zowel 5-10 jaar in ontwikkeling als daarbuiten. Ze begrijpen precies hoe ze er zowel in het huidige moment in en online kunnen genieten, maar ze nemen actie en nemen beslissingen op basis van hun toekomstige visie.

Door het overlijden van nog een decennium maakt u de balans van uzelf, evenals uw prestaties, of het ontbreken daarvan. “Wat heb ik de afgelopen 10 jaar bereikt? Ben ik vandaag een veel beter persoon dan in 2000? ” Als je de antwoorden niet leuk vindt, dan is het tijd om tot slot ernstig te worden over je toekomst, omdat de komende 10 jaar nog sneller voorbij zullen vliegen dan de laatste 10, omdat de snelheid van het leven en de samenleving nog sneller worden.

Uw moeilijkheid voor het nieuwe decennium:

Ik heb moeite je te geloven die verder gaan dan de resoluties van nieuwjaars. Geloof voorbij het 12 weken durende fysieke fitnessdoel. Terwijl u dit jaar uw doelen stelt, stop dan niet met 3 maanden of zelfs 1 jaardoelen.

Projecteer jezelf in de toekomst, 3, 5 en 10 jaar. Voor elk punt, droom, fantaseer, visualiseer: als je lichaam, je gezondheid en welzijn je fysieke prestaties op alle mogelijke manieren het beste waren, hoe zou dat eruit zien? Leg het uit in briljante details.

Je wordt misschien niet gebruikt om zo ver vooruit te geloven. Doe het toch maar. Hoe veel meer tijd je eraan besteedt, hoe veel meer extatisch je zult zijn zoals je gelooft over de mogelijkheden. Misschien heeft u dit eerder gedaan. Doe het opnieuw. Je bent nu ouder en dingen veranderen. waarden veranderen. manier van levens veranderen.

Met onze diepgewortelde voorliefde voor snelle oplossingen, we zijn gewoonlijk meer dan quotE Wat we op korte termijn kunnen bereiken en onrealistische deadlines kunnen stellen op onze korte termijndoelen. De keerzijde is echter dat we gewoonlijk onderschatten wat we op de lange termijn kunnen bereiken, dus hebben we onze langetermijndoelen zo laag gesteld. Erkent u dat mensen in 10 jaar van brak naar miljardair zijn gegaan? In dit webtijdperk hebben sommigen het nog sneller gedaan.

Mijn moeilijkheid voor jou dit jaar is om te geloven over je lichaam en je leven met exact hetzelfde type verbeelding die onze grootste technologische vooruitgang heeft veroorzaakt: niet exact dezelfde gedachten als gisteren. Niet alleen positieve gedachten. Niet alleen grotere gedachten. Nieuwe gedachten! Uit nieuwe gedachten zullen nieuwe doelen, nieuwe acties en nieuwe prestaties komen.

Fitnessdoelen mogen je leven niet overnemen, ze moeten elk ander deel ervan verbeteren. Dus maak deze kans om een evenwicht te bereiken. Stel langetermijndoelen voor elk gebied van uw leven – gezondheid, fitness, financiën, carrière, relaties, ervaringen, reizen, eigenschappen en spirituele groei.

De meeste mensen hebben 10 jaar geleden geen doelen gesteld. Ze behoren tot de massa’s die vandaag op exact dezelfde locatie zijn als tien jaar geleden. Sommige mensen stellen slechts kortetermijndoelen, dus ze hebben een paar dingen bereikt, maar toen stopten ze, alsof een doel een eindbestemming was in plaats van een opstap langs een pad. Andere mensen stelden doelen echter niet aan hen aan hen. Ze kwamen niet te herinneren dat het stellen van doelen en het bereiken van het doel twee verschillende dingen zijn. Haal niet in deze vallen.

Het begin van een nieuw decennium: de beste tijd om een nieuw levensplan in kaart te brengen

Gedurende het jaar 2009 heb ik gecomponeerd over de kracht van verantwoording voor uzelf en anderen. Je hebt erover gehoord, gebruik het nu. Wanneer u uw doelen voor het stellen van doelen op lange termijn in totaal, deel uw doelen met iemand anders. Als je wilt, publiceer ze dan in de opmerkingen hier op The Shed The Fat Blog, in onze dikke Facebook -groep of in onze dikke binnencirkelgemeenschap.

Als u moet coachen in het doelproces – van het alledaagse en regelmatige stappen van kinderen tot de langetermijndoelen en dromen die een decennium overspannen – schiet breuk open het vet, voedt de spier, als u het al hebt. Dit is het moment om het opnieuw te bezoeken.

Vergeet niet dat Manchester City Thuisshirt het stellen van doelen slechts het begin is. Het bereiken van het doel heeft een fysiek fitnessplan nodig, evenals het afwerpen van het vet, het voeden van de spiermassa is het meest gedetailleerde vetverliesprogramma in zijn soort dat elk aspect van uw succesplan bestrijkt: voeding, cardiotraining, gewichtstraining en “mentaal” training (doelen stellen en succes-denken).

Gemiddelde mensen maken resoluties. Wijze mensen stellen goed gevormde doelen. Lange termijndoelen zijn echter de doelen die bijna iedereen vergeet te stellen.

Als je deze oefening 10 jaar geleden niet hebt gedaan, doe het dan nu. Als je dat doet, verzekeer ik dat je in 2013, 2015, 2020 niet alleen zult ontdekken dat je op een heel nieuw niveau woont, je zult ontdekken dat je in één meer wereld woont – een van je eigen creatie.

Ga voor veel meer info naar www.burnthefat.com

Voor het totale spiermassa -gebouw van Tom Venuto klik hier, vetverbranding!

————————-Over de auteur:

Tom Venuto is een levenslange natuurlijke bodybuilder, personal trainer, eigenaar van het fitnesscentrum, freelance schrijver en auteur van het vet, voeden de spier: vetverbrandende trucs van ‘s werelds beste bodybuilders en fysieke fitnessmodellen. Tom heeft 140 artikelen geschreven en is te zien in het tijdschrift Iron Guy, Natural Bodybuilding, Muscular Development, Muscle-Zine, lichaamsbeweging voor man en mannen. Voetbal Thuisshirt Tom is de Fat Loss Professional voor Global-Fitness.com en de voedingsredacteur voor Femalemuscle.com en zijn artikelen worden regelmatig op een regelmatige basis op veel andere websites.

Leave a Reply

Your email address will not be published.