Loading...

Fat People Run ook

Je hebt misschien gehoord dat er een plus -size model is op de cover van het hardlopen van vrouwen. Of je hebt misschien het artikel in de wereld van Runner gezien over Fat Girl Running. Ik was super blij om deze beide te zien, maar eerst wilde ik er niet over schrijven op de blog. Ik wil doen alsof het geen probleem is, alsof het geen prestatie is voor vet / overgewicht / mollig / plus-size / hoe je het ook wilt noemen, lopers om in zulke grote publicaties te worden erkend.

Een deel van mij dacht: “Ja! hou ervan! Rock it Girls !! ” En een ander deel dacht: ‘Eindelijk. Um Hallo, de meerderheid van de Amerikanen wordt als overgewicht beschouwd, waarom is dit zelfs een groot probleem. ”
Mijn nieuwste video’s

Ik heb een Covid-19-test
Een coronavirus -test krijgen – hoe het werkt, hoe het voelt, mijn ervaring en meer. Ik kreeg de traditionele test en Ben kreeg de Covid-19 snelle test.

Meer video’s

0 seconden van 5 minuten, 16 seconden

Volgende
Voordat we Strangers Review waren
09:42

Live
00:00
08:21
05:16

Dus de reden dat ik er niet over wilde schrijven, was omdat ik wil dat dit de norm is. Ik wil dat het tijdschrift mensen van alle maten en kleuren en vormen laat zien en … je snapt het.

Maar ik besloot erover te praten omdat:

A.) Ik wil deze publicaties echt ondersteunen in de hoop dat ze een trend beginnen.

B.) Ik wil het bericht aan u doorgeven voor het geval dit mensen zijn die u kunnen inspireren.

C.) Ik heb betrekking op enkele dingen in het artikel “Fat Girl Running”.

Het augustusnummer van Women’s Running bevat Erica Schenk. Schenk loopt al 10 jaar. Ze is ook een plus -formaat model.

U kunt hier een Q&A met Schenk lezen.

Ze is super prachtig en ik heb misschien een meisje verliefd op haar na wat onderzoek en het vinden van andere foto’s van haar modellering.

(Bron: People Magazine)

De hardloop van vrouwen heeft ook een geweldig artikel over “het gewichtsdebat” en biedt geweldige informatie over lichaamsvetpercentages en schalen en metingen.

(bron)

Het augustusnummer van Runner’s World Features Plus -formaat Ultra Runner en Blogger Mirna Valerio. Ze zegt dat mensen vaak verrast zijn dat ze zo veel rent, insinuerend: “Als je dit allemaal doet, waarom ben je dan nog steeds zo dik?”

Jaren geleden ging ik naar een hardloopwinkel om hardloopschoenen te kopen voor halve marathontraining en kreeg ik te horen: “Zijn deze om te lopen?”.

Nee. Ik ren, bedankt. Of joggen, wog, wat dan ook.

Voor degenen onder u die nog geen race hebben gerund, laat me je een klein geheim vertellen (doorgewinterde racers hierbinnen) …

Lopers op 5K, 10K, Half Marathon, Full Marathon, Ultra Marathons … zijn allemaal verschillende maten en leeftijden! Belofte. Ik beloof het echt.

Voor mijn eerste race ooit was ik super bang en geïntimideerd dat ik de laatste zou zijn. Dat ik de enige dikke zou zijn. Dat ik er zweterig en slordig en mollig uit zou zien en een puinhoop.

En misschien ben ik geweest.

Maar ik was absoluut niet de enige die wat gewicht te Spaans Voetbalelftal Thuisshirt verliezen had. En ik was geschokt over de leeftijdscategorie-er zijn mensen van tweens tot overgrootouders uitziende mensen.

Het is geweldig.

En hardlopers zijn vooral AC Milan Thuisshirt geweldig vanwege al die endorfines. Elke hardloper die ik tijdens een race heb ontmoet, is vriendelijk en nieuwsgierig en aardig en gelukkig (en waarschijnlijk nerveus of in ieder geval dat ben ik).

Het punt is dat deze twee hardlopers in de tijdschriften geen uitzondering zijn op de regel. Het is niet “Hé kijk naar die dikke hardloper! hoe vreemd?!”

Het zijn gewoon lopers. zoals ik. zoals jij. Zoals alle honderdduizenden lopers die dit jaar racen.

We zien er allemaal uit en runnen en voelen zich anders. En Kroatisch Voetbalelftal Thuisshirt ik hou echt van rennen. Dus als je ook graag hardlopen, doe het dan.

En als je niet van hardlopen houdt, zoek dan een oefening waardoor je je goed voelt en je gelukkig maakt.

Ga zo door!

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf doorgaan met deze:

Daarom ren ik

Daarom ren ik

Waarom ikrennen. We hebben allemaal verschillende redenen waarom we runnen. Maar het is uitstekend dat we verbinding kunnen maken via hardlopen en sociale media.

Het ultieme lopende trainingsprogramma voor alle niveaus

Het ultieme lopende trainingsprogramma voor alle niveaus

Beste hardloopplan voor beginners, nieuwe hardlopers en leuke run -training. 12 weken 5k 10k en halve marathon virtuele racetrainin

AFC half marathon race samenvatting en foto’s

AFC half marathon race samenvatting en foto’s

De beste stad (San Diego) van Amerika Half Marathon Race Resultaten en samenvatting. AFC Half Marathon -foto’s. Binnenrennen

Rennen is de beste manier om af te vallen, maar …

Rennen is de beste manier om af te vallen, maar …

Hoe u afvallen en van de reis kunt genieten. Tips om af te vallen met hardlopen. Hoe je kunt genieten van rennen en je voelen Goo

Running the Dopey Challenge 2022 (Disney World Run Series)

Running the Dopey Challenge 2022 (Disney World Run Series)

Ik heb me net geregistreerd om de Dopey Challenge uit te voeren! Ik heb geen wroeging van de kopers … of moet ik zeggen, het wroeging van de hardloper. ik ben

Run Disney Race Day Packing List Gratis afdrukbare PDF

Run Disney Race Day Packing List Gratis afdrukbare PDF

Free Run Disney Race Weekend Packing List. Walt Disney World Marathon, Half, 10K en 5K Race Day Packing List.

⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.