Loading...

MMAFA benadrukken hard gevochten successen voor jagers

, terwijl Jake Paul over vuilnis over Dana White en de UFC -loonstructuur praat, brengt veel plezier (en krantenkoppen) op de achtergrond. voor verbetering gedurende meer dan een decennium. Deze gevechten hebben rustig maar zeker positieve resultaten opgeleverd.

De MMAFA is de kracht achter de antitrustprocedure en lobbyt het congres om de Muhammad Ali Expansion Act naar MMA te brengen (om jagers dezelfde rechten te geven als professionele boksers) en andere hervormingen. Hoewel geen van deze gevechten over de finishlijn zijn, heeft de langetermijndruk die door deze veldslagen wordt gecreëerd, enige verbetering voor huidige jagers veroorzaakt.

Vandaag heeft de MMAFA een persbericht uitgegeven met betrekking tot enkele van hun successen, waaronder licht werpen op de reële winst die in de UFC is gesplitst (met slechts 15% -20% van de winst naar vechters), waardoor contractuele hervormingen (zoals de Sunset-clausule die zijn Kan UFC Francis Ngannou vrijmaken voor een echt gratis bureau, terwijl hij nog steeds de actieve zwaargewicht kampioen Sao Paulo FC Thuisshirt van de promotie) samen met het potentieel om voorbije jagers honderden miljoenen dollars te betalen als de antitrustclaim succesvol blijkt te betalen.

Er is ruimte voor beide beroemdheden zoals Jake Paul die het bewustzijn verhoogt over treurige Yokohama F. Marinos Thuisshirt jagerbetaling en het proberen de vlammen van hervorming te faneren, samen met de minder media -vriendelijke lange hard gevochten battel van groepen zoals de MMAFA.

Hieronder staat hun persbericht volledig:

Advertentie

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

Het grootste gevecht in de UFC -geschiedenis – niet beschikbaar op Pay US Sassuolo Thuisshirt Per ViewAnust 10, 2015 met 1 opmerking
MMAFA roept concurrenten op, maakt “verkooppraatje” naar jagers op 16, 2016 met 1 commentaar
Voer Mixed Martial Arts Athletes Association in – Quick ThoughtsDecember 1, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published.