Loading...

Kan enorme Ramy de Mr. Olympia winnen?

Door Christian Duque

Ja. Enorme Ramy kan winnen. kort artikel over. Nee wacht!! Er is veel meer dan dat. Er is geen bezorgdheid in mijn gedachten dat iemand die in de Mr. Olympia Top 5 inbrengt, zou kunnen winnen. Breek in de top 3 en vooral als tweede, nog meer maakt mijn punt; Dat laatste beetje scheidt echter het brons en zilveren medaillewinnaars van de persoon die wegloopt met het goud. Ramy staat op een kruispunt – hij is nu al een aantal jaren, maar wat hij kiest is de sleutel.

De sport van bodybuilding is zowel een van appels als sinaasappels. Laten we voor functies van dit artikel zeggen dat appels zowel grootte als sinaasappels bezuinigingen vertegenwoordigen. Zeer, extreem weinig Mr. Olympias kunnen beide zijn. Er zijn situaties opgenomen (bijvoorbeeld Ronnie Coleman in 2003), maar niet veel. Ook won Ronnie niet, hoewel aanzienlijk en gescheurd, het was een gok na vijf opeenvolgende jaren de titel vast te houden. Om te vinden op 300 pond of meer (behalve voor meer dan 6 ‘lang) en gescheurd tot flarden is ongehoord. Veel mannen zullen de grenzen verleggen in termen van het een of het andere, maar topmannen zullen de gok niet op beide nemen. Ramy meldt zich niet aan voor deze theorie. In feite is Ramy in de loop der jaren groter geworden, ondanks de meest gepassioneerde smeekbeden van zowel fans als de pers.

Het belangrijkste probleem dat het Egyptische fenomeen tegenhoudt om Phil Heath echt een punt te bieden voor zijn geld, is beschikbaar in de ham-glute-tie-in. Dat is de enige locatie waar Ramy achterblijft. Grootte kan je in de top 3 brengen, uiteraard zelfs tot de tweede plaats, maar het zal permanent tekortschieten voor de knock-out. Past kampioenen hebben jaren gehad waarin ze beschikbaar zijn met voldoende zwakke punten of zo af, dat een gescheurde concurrent van Shreds de overwinning kan behalen. Hoewel er jaren waren die Kai overtrof Heath, moet het Argentijns Voetbalelftal Thuisshirt geschenk nog niet vinden, kan hij worden omvergeworpen. Laten we de leeftijd van oude zekerheid herhalen dat het uitrichten van een regerende Mr. O niet genoeg is. Als Phil niet beschikbaar is in Method Off in zeven opeenvolgende Olympia’s, dan US Sassuolo Thuisshirt is het uiterst onwaarschijnlijk dat hij dat ooit zal doen. Ramy’s obsessie met de grootte kan hem niet alleen belemmeren om de Sandow te winnen, maar het brengt hem ook in een ongemakkelijk gebied met mannen zoals William “The Conqueror” Bonac, kampioen van de 2018 Arnold Traditional en de Mr. Olympia 2e Runner- 2018- omhoog. Bonac is geen massamonster, hij is niet eens een lange bodybuilder, maar hij is gescheurd, symmetrisch, terwijl hij een extreem dichte spier brengt. Hij kan buitengewoon schadelijk zijn Ramy. Hell, Bonac is ook uiterst schadelijk voor Heath, ook veel meer dan waarschijnlijk niet schadelijk voldoende om hem te verslaan.

Toen ik ongeveer drie weken geleden enorm Ramy interviewde voor Ironmag.com op de IFBB Pro League Pittsburgh Pro 2018, was zijn enthousiasme voor het winnen van de Olympia ongetwijfeld. Hij is een gematigde man, een bescheiden man, evenals iemand die Heath tot geen einde maakt; Hij wil echter winnen. Hij wil de Sandow terugbrengen naar het zuurstoffitnesscentrum en hij voelt dat hij de spier, de aandoening en vaardigheid heeft om het te doen. De grotere zorg in mijn ogen is, hoe vreselijk Ramy precies wil? Wil hij het slecht voldoende om te vinden in 10-15 pond lichter? Ik geloof dat echt niet.

Als Ramy de beste keuze maakt, zal hij AS Roma Thuisshirt er kleiner uitzien in termen van het nummer op de schaal, maar dit is een sport over illusies. Een man van die grootte zal nog steeds anderen op een eenvoudige 10-15 pond lichter schieten-dat is iets wat ik wens dat hij echt begreep. Als zijn kamp erop staat om de grootte -kaart te pushen, zelfs het gebruik van verschillende supplementen, calorische benaderingen en/of cardio, het allerbeste dat hij zal doen is locatie 2e – nogmaals. Er is geen methode die Phil zal beschikbaar zijn in So Off, dat een ramy zonder versnipperde hammen zowel gestreepte als gestreepte en gekruiste bilspieren weglopen met de overwinning. De inzet is nu extreem hoog. Mijn geld is in dat Phil Ronnie Coleman en Lee Haney zal vastbinden, hoe wie weet … misschien brengt Ramy het allerbeste lichaam van zijn leven in. Misschien ontkent hij het geschenk en een Sandow gaat op de mantel van het fitnesscentrum dat Koeweit op de bodybuilding -kaart zet.

Wat is jouw mening? We horen graag van je! Zorg er ook voor dat je Ironmag.com elke dag ziet. We hebben de allerbeste shows online, zowel op Facebook Online als YouTube, als je kunt er toegang toe krijgen van deze site – IronMag.com!

Leave a Reply

Your email address will not be published.