Loading...

Omdat je sterk bent als je zwak bent

iets meer dan een jaar geleden liep mijn partner Ben op een maandagmiddag na het werk door de voordeur. Het was net als elke andere dag, behalve deze keer toen hij onze voordeur opende, het eerste wat hij tegen mij zei, veranderde ons leven. Ik was zo geschokt en overrompeld dat ik nog steeds een viscerale reactie op die herinnering voel.

Toen hij de deur opendeed, begon ik mijn bijnaam voor hem te zeggen: “Grrrrrizz !!” Maar hij sneed me af en zodra hij me zag zeggen, zei
Mijn nieuwste video’s

Marathon training dag 3
Marathon Training Video Diary – Dag 3. Runnen Journal Incheck in Run Eat Herhaal

Meer video’s

0 seconden van 51 seconden

Volgende
Toen was ze weg – boekrecensie
04:20

Live
00:00
08:21
00:51

“Ik wil scheiden.”

Gewoon zo.

Geen uitleg.

Geen eerder gevecht dat het in context zou brengen.

Geen tekenen van een affaire.

Niets, alleen die woorden. Die ene zin zei met een bepaalde periode aan het einde. Het was geen vraag of klacht – er werd besloten.

Ik dacht dat ik zou overgeven. Ik dacht dat ik zou flauwvallen. Nee, ik dacht dat ik zou overgeven en dan flauwvallen. Ik moest letterlijk gaan zitten.

(Voor degenen die geïnteresseerd zijn, was het deze dag op de blog. En de dag nadat we het weekend in Ventura doorbrachten op een leuke Lil Roadtrip.)

Hij wilde er niet over praten. Hij pakte gewoon een paar dingen en liep de deur uit.

Wat nu? Wat is er net gebeurd? Ga ik dood? Mijn geest was wankelend. Mijn hart racete.

Ik had dit helemaal niet gezien.

Ik belde mijn moeder het beste nadat hij de deur binnenliep en ze dacht dat ik een grapje maakte.

Ernstig.

Ze dacht dat ik grappig was omdat

A.) Ik maak altijd een grapje en

B.) Het sloeg nergens op.

We hadden net de dag ervoor gegeten met mijn familie en hij leek prima.

Ik sms’te mijn Bijbelstudievrienden en vroeg om gebeden.

Toen zat ik in shock voor de rest van de avond totdat ik een melatonine nam en mezelf huilde om te slapen.

Ik heb de komende weken veel gehuild. VEEL.

Ik was eigenlijk verbaasd dat het menselijk lichaam zo talloze tranen kan produceren. Het is indrukwekkend. Ik had waarschijnlijk de droogte van Californië kunnen oplossen met al het zoute water dat langs mijn wangen stroomt.

Ik heb veel gelopen. Maar mijn runs waren zo-zo. Ik liep niet omdat ik aan het trainen was, ik rende om te overleven. Ik rende om te ontsnappen. Ik rende naar zone. Ik rende na te denken. Ik rende om te bidden. Ik rende om boos te worden. Ik rende om ergens buiten mijn appartement verdrietig te zijn.

Tot voor kort heb ik veel ‘Junk Miles’ gedaan. Junk Miles zijn in wezen runs die niet echt een doel hebben in training zoals ‘Speed ​​Work’, ‘Distance’, ‘Hill Work’, maar zijn slechts kilometers die je op je lichaam zet die het waarschijnlijk veel meer vermoeid dan voordeel.

Maar ik zou het niet veranderen – omdat het niet ging om rennen, het ging om overleven.

Rennen gaat niet altijd over rassen of doelen of PR’s of medailles – in sommige gevallen is hardlopen voor de ziel. Ik rende omdat ik me beter voelde.

In het afgelopen jaar heeft mijn algemene hardloopvermogen hierdoor een paar stappen teruggevoerd. Ik race veel om bezig te blijven en te reizen en races te beoordelen voor RER. Maar ik maakte mijn hardloopdoelen niet tot een prioriteit. Mijn geestelijke gezondheid was de prioriteit en zou altijd voorrang moeten hebben op doelen die minder belangrijk kunnen worden beschouwd.

De reden dat ik dit allemaal deel, is omdat ik vandaag pijnlijk ben. Ik heb de laatste tijd veel pijn gedaan. Het opnemen van snelheidswerk- en krachtklassen in mijn marathontraining werkt echt mijn lichaam! En ik vind het geweldig.

Op een bepaald niveau hou ik van de pijn en de brandwond. Ik zie echter nog geen van de resultaten, dus ik wilde deze tijd nemen om mezelf veel meer te herinneren dat dit deel uitmaakt van de reis.

Het is een marathon, geen sprint. Letterlijk. En het afgelopen jaar was een zeer lange marathon van testamenten en emoties en ups en downs en alles daartussenin.

Ik kan je niet met 100% zekerheid vertellen wat er nu in mijn persoonlijke leven gebeurt. We zijn er nog steeds uit. Er is geen echtscheidingspapier ingediend. We houden nog steeds van elkaar. We zijn soms allebei klootzakken. En we willen nog steeds nog lang en gelukkig leven.

Maar ‘het is ingewikkeld’ is een enorm understatement, omdat er veel geografische en financiële en familie -elementen zijn waarmee we rekening houden.

Dat is toch niet het punt van dit bericht.

Het punt is dat ik me bescheiden en pijnlijk en tevreden en verward en verward en hardloper en hongerig voel. Het afgelopen jaar is slechts één hoofdstuk van mijn leven. Ik heb het goed behandeld. Ik ben blij met mezelf omdat ik zo biddend en sterk ben en op zoek is naar rennen en vrienden in moeilijke tijden.

Nu voor mijn volgende hoofdstuk zal ik blijven bij mijn marathon training en krachttrainingen en al die leuke dingen. Ik heb het gevoel dat mijn lichaam zegt: “Wat is er aan de hand?!” Toen ik uit bed uit het bed sta op plaatsen waarvan ik niet wist dat het bestond. En ik vind het leuk op een zieke manier.

Maar de vooruitgang die ik kan zien is langzaam te komen, mijn hardloop Celta de Vigo Thuisshirt is nog niet beter geworden en mijn spieren knallen niet.

Ik heb het gevoel dat ik sterker word. Ik word fysiek sterker met krachttraining en betere trainingen. En ik ben ook emotioneel sterker. Dat telt voor een LOt en het helpt ook veel rond mijl 21 van een volledige marathon !!

Ik wil in de toekomst veel meer over dit persoonlijke deel van mijn leven schrijven. Het is echt niet geschikt voor mij om tot nu toe veel te zeggen. Ik waardeer uw steun en begrip, vooral van degenen onder u die vermoedden dat er iets ergs aan de hand was, maar mijn privacy respecteerde.

Meer dan wat dan ook wil ik wat liefde doorgeven, als je een zware tijd doormaakt, stuur ik knuffels en kracht en gebeden en wijsheid om slimme keuzes in je leven te maken.

Het komt goed.

Dat komt goed. Het komt wel goed. Ik beloof.

Ga zo door.

Wees sterk. Wees moedig.

Liefde,

xoxo Monica

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf deze kiezen:

Gewichtsverlies, watermeloen en weekendupdates met Diego

Gewichtsverlies, watermeloen en weekendupdates met Diego

Hoe je van jezelf kunt houden terwijl je jezelf verbetert. Lichaamspositiviteit terwijl u afval of achter een doel aan gaat. suggesties over hoe

Het beste van het jaar races, hardlopen en recepten!

Het beste van het jaar races, hardlopen en recepten!

Hoe vele mijlen ik dit jaar liep. De beste races en hardloopsuggesties in één bericht! Bekijk het totale aantal mijl en Calo

Hoe lang zou je op lange termijn moeten zijn en de beste hardloopfilm Q&A

Hoe lang zou je op lange termijn moeten zijn en de beste hardloopfilm Q&A

Hoe lang zou je lange run moeten zijn voor een halve marathon? It Band Sydroom – Hoe lang ging je van de weg Club Tijuana Thuisshirt van rennen? RRCA COA

Voer rapport uit voor 6 tot 12 mei

Voer rapport uit voor 6 tot 12 mei

Hallo! Hoe was je aan het rennen en eten deze week? Hier is mijn omloop van hardlopen, eten, grappig, willekeurig en updates Club America Thuisshirt van Th

Q&A op intuïtief eten en bingen, suggesties voor zomerloop en meer!

Q&A op intuïtief eten en bingen, suggesties voor zomerloop en meer!

Fitness -intuïtief eten van voedsel uitvoeren. Suggesties voor zomerloop, wat te doen als je depressief bent en

Treadmill Doucheshaaientank en zijn lunchdata … data?

Treadmill Doucheshaaientank en zijn lunchdata … data?

Hallo! Hoe gaat het? Gewoon inchecken met mijn favoriete hardlopen en eten vanaf dit weekend! Wat ben je van plan? Eerst

⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.