Loading...

Merken die identiteit wijzigen, verliezen meerdere keren consumenten

door Matt Weik

Ik wil beginnen met te zeggen, dit is niet altijd de norm, maar vele keren wordt de realiteit. Supplementbedrijven proberen altijd voor te blijven op de curve en hun producten op de markt te brengen voor de demografie die volgens hen het meeste inkomsten voor het merk oplevert. Dit kan echter terugkomen om ze in de kont te bijten als ze hun identiteit aanpassen en niemand echt meer met hen bepaalt. Ik heb het zien gebeuren, en het is niet helemaal zichtbaar.

Ik erken de man (of het merk) niet in de spiegel
Wanneer merken hun identiteit aanpassen, begrijpen talloze mensen niet langer wie ze zijn. Misschien waren ze in de bodybuilding -scène en kozen ze ervoor om mainstream te worden. Welnu, de reguliere mensen begrepen dat ze een hardcore supplementbedrijf waren, evenals de hardcore supplement die individuen nu zien verzachten en mainstream worden. Dus, waar laat dat je achter? Helaas, ergens in het midden-ook gezien als No-Man’s Land.

Wat nu voorkomt is dat een merk uiteindelijk miljoenen dollars zal weggooien om hun hele merk te herstructureren, reclame voor een nieuwe demografische, nieuwe labels, nieuwe producten, misschien zelfs nieuwe werknemers. Zal het uiteindelijk de moeite waard zijn? Het zal niet altijd.

De slechtste situatie hier is dat ze een hoop geld gieten in rebranding en het creëren niet Bologna FC 1909 Thuisshirt de verkoop die ze zochten, evenals of ze ofwel opnieuw moeten herstructureren en opnieuw rebrand Ga uit gezelschap als ze al hun geld blies (of het hele bedrijf natuurlijk aanbieden).

Hoe zou ik dit probleem oplossen?
Ik ga deze ruismethode hoogstwaarschijnlijk eenvoudiger maken dan het is, maar het is het idee dat ik geloof dat moet worden geïmplementeerd. Voor mij is het een eenvoudig bedrijfsontwerp en techniek voor groei. Dus hier gaat het.

Als bedrijfseigenaar loopt u nooit weg van één inkomstenstroom die geld oplevert. Waarom je neus afsnijden om Canadees Voetbalelftal Thuisshirt je gezicht te wekken? Houd die zware stoom van inkomsten bij de deur en begin met het bouwen van een nieuwe inkomstenstroom.

Ik heb talloze merken een lijn zien doden en opnieuw lanceren met iets anders dat helemaal is mislukt. wat nu? Je zit in de problemen. Probeer je een backedal en probeer je het oude merk te herstellen? Misschien moet je. Om die reden vind ik het leuk om uit te breiden. Als je in het bodybuilding -rijk bent, maar toch veel meer reguliere atleten wilt huisvesten, begin dan een kleine sportlijn om precies te zien hoe het doet. Dood niet alleen een merk dat geld verdient, omdat je begrijpt dat er veel meer vissen in de reguliere vijver zijn.

Of, als u uw focus wilt verleggen naar een bredere demografie, maar geen nieuwe Marokkaans Voetbalelftal Thuisshirt lijn wilt produceren, wijzigt u de labels op uw product. Als je een hardcore gevoel hebt dat niet zou resoneren met het publiek dat je probeert aan te trekken, zijn labels een extreem eenvoudig en snelle oplossing. Je kunt zelfs wat A/B -type testen doen om te zien wat veel beter biedt in het gebied waarin je probeert te komen. Laat het profiel exact hetzelfde zijn als de vereiste is.

Het volledig doden van een bestaande lijn in mijn gezichtspunt is nooit de beste verhuizing, tenzij u in het begin heel weinig verkoop hebt. Snijd op dat moment uw verliezen en verhuizing naar iets anders. Toch heb ik grote merken in totaal 180 en de herfstflat op hun gezicht zien trekken. Evenals ik heb het over een merk dat miljoenen dollars aan inkomsten heeft gecreëerd. Het was jammer om ze een ongeluk te bekijken en te verbranden, omdat ik begrijp dat mensen die voor het bedrijf werken, evenals elke keer dat ik met hen zou praten, ze hun hoofd in het zand zouden willen begraven als een struisvogel. Je kunt echter niet helpen om je slecht te voelen voor hun verkopers, omdat ze in de frontlinie zijn in elkaar geslagen voor de slechte beslissingen die worden genomen door de machten die bij het merk zijn.

Nogmaals, ik doe niet alsof ik het allemaal begrijp, maar sommige dingen hebben gewoon geen zin vanuit een bedrijfsstandpunt. Laat nooit geld op tafel liggen en dood nooit een inkomstenstroom alleen in een opwelling om iets nieuws te proberen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.