Loading...

Mijn helden dragen slabbetjes

Ik vond dit shirt in de diepten van mijn bagage (ik woon nog steeds halverwege mijn koffer omdat ik bij mijn moeder verblijf). Er staat: “Mijn helden dragen slabbetjes”. Ik heb het vorig jaar voor de Surf City Marathon gekregen en heb het nog niet echt gedragen.

Ik word een beetje zelfbewust over het dragen van shirts die suggereren dat ik een hardloper ben, omdat ik er niet op zie, maar ik denk dat het me vandaag niet kon schelen en er voor ging?
Mijn nieuwste video’s

Marathon training dag 3
Marathon training dag 3

Meer video’s

0 seconden van 51 seconden

Volgende
Marathon training dag 6
01:19

Live
00:00
08:21
00:51

Zondagen zijn hier op meer dan één een rustdag. Ik deed 8 minuten buikspieren toen ik wakker werd en toen ontbijt. Ik werd hongerig wakker!

Eerst had ik een kleine kom ontbijtgranen tijdens het overwegen van Breakie en besloot toen om een ​​Cottage Cheese Bowl te maken. In de mix: ananas cottage kaas, watermeloen, granen, amandelboter, amandelmelk.

Ik ga door deze ananas cottage -kaas alsof het failliet gaat.

De honden die wachten op een wandeling terwijl ik at … als ze Sporting CP Thuisshirt op hun poten konden tikken, zouden ze.

En koffie, omdat ik het nu leuk vind.

Na Costa Ricaans Voetbalelftal Thuisshirt de kerk nodigden mijn ouders Ben en ik uit om Spaans Voetbalelftal Thuisshirt te brunchen. Ik bestelde de zalmsalade, maar het blijkt dat ze uit zalm zijn. Ach ja, dit is een klein vettig restaurant en ik nam een ​​kans om daar toch vis te bestellen.

Ik veranderde mijn bestelling in een sandwich met tonijn en begon met een salade. Restaurant Ranch Dressing is te goed (en jammer).

Ik hou van tonijnsandwiches. Ik probeer ze alleen af ​​en toe te krijgen (Mercury en Mayo), maar ze zijn zo goed!

Soms maken restaurants hun tonijn te nat (lees: druipend van mayo), maar dit was behoorlijk behoorlijk. Ik was blij dat het restaurant toch geen zalm had.

Na de lunch waste ik mijn auto – iets dat ik niet eens in Maryland heb gedaan! Er waren enkele snacks tijdens mijn boodschappen en toen besloot ik gewoon een vroeg diner te maken.

Ik heb mijn nieuwe Cali -kom gebruikt om een ​​enorme salade te maken! Ik zal binnenkort beginnen met mijn Open Sky -winkel (dat is waar het aftellen links over draait) en dit was een van de eerste items die ik ervoor werd gestuurd.

In de salade – spinazie, tomaten, wortelen, aardbeien, champignons, amandelen, veenbessen en gegarneerd met TJ’s Raspberry Gorgonzola -dressing.

Nutella! Eindelijk is deze pot Nutella klaar. Ik vergat eigenlijk dat ik het had na de verjaardag van mijn broer (toen ik het op zijn B-Day-cake gebruikte). Maar een paar dagen geleden zag ik het in de kast en sindsdien sluipende bites. Ik kon niet stoppen

Vandaag had ik het op een bagel, maar ik heb het ook recht omhoog en bovenop elk type koolhydraten opgedaan. te goed.

Ik weet niet of ik moe of ondergesneden ben, maar ik had het gevoel dat ik wilde eten, ook al had ik geen honger. Ik moet me hierop concentreren omdat mijn volgende afspraak met de RD woensdag is.

Na wat snacky tijden heb ik een SIAB gemaakt om me te helpen vullen!

De vriendin van mijn broer doet vanavond een soort wetenschap/schoonheidsexperiment op mij. Laten we hopen dat het geen ramp is!

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published.