Loading...

Georgia Tech Athletics voegt Senior Counsel

Cameron Cilano toe de nieuwe functie van senior counsel voor atletiek binnen de administratie van Georgia Tech Athletics, directeur van Athletics Todd Stansbury, kondigde dinsdag aan.

Stansbury, die ook een stafchef -afspraak heeft aangekondigd, zei dat “beide nieuwe functies een belangrijke rol zullen spelen bij het bevorderen van onze tactische prioriteiten van het creëren van de cultuur, infrastructuur en middelen die nodig zijn om 1) te rekruut, 2) dagelijkse Zwitsers Voetbalelftal Thuisshirt kampioenen ontwikkelen die zullen veranderen die zullen veranderen die zullen veranderen die zullen veranderen die zullen veranderen die zullen veranderen de wereld en 3) winnen. ”

Als senior adviseur voor atletiek houdt Cilano toezicht op alle juridische zaken binnen de Georgia Tech Athletic Association, inclusief contracten en ethiek. Hij had oorspronkelijk betrekking op Georgia Tech in oktober 2019 en diende in het Office of Legal Affairs van het Instituut als raadsman voor werkgelegenheid en rechtszaken, evenals het River Plate Thuisshirt studentenleven en academische zaken. Hij blijft lid van het Office of General Counsel van het Instituut terwijl hij dient als de eigen raad van de Atletiekafdeling.

Een inwoner van Rochester, N.Y., Cilano speelde honkbal aan de St. John’s University in New York City voordat hij overstapte naar de Universiteit van North Carolina in Charlotte, waar hij afstudeerde met een Japans Voetbalelftal Thuisshirt bachelor in politieke wetenschappen en overheid in 2015 De Universiteit van Georgia, waar hij in 2018 een J.D. verdiende en lid is van de State Bar in Georgia en North Carolina.

Deel dit:
Facebook
Twitter
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.