Loading...

Minimale schade toegekend aan naleving van UFC 161 piraterij

die bijdragen aan de gearchiveerde situaties van deze site van UFC Pay Per View Event Piratery Prosecutions, redenen voor het vonnis zijn net vrijgegeven door de Amerikaanse districtsrechtbank, SD Georgia, Statesboro Division, die zeer weinig toekent, zeer weinig Wettelijke schade die voldoet aan de industriële piraterij van UFC 161.

In de recente situatie (Joe Hand Promotions, Inc v. Flynt) had de beschuldigde een bar en kocht UFC 161 op verzoek van een klant. Het programma was besteld bij het maaltijdnetwerk en de beschuldigde betaalden de residentiële kosten van iets meer dan $ 50 voor het programma.

De eiser klaagde zowel aan als verkregen standaardoordeel en merkte Iraans Voetbalelftal Thuisshirt op dat de beschuldigde moest betalen voor de industriële tentoonstellingsrechten die $ 1.200 voor het programma zou zijn geweest.

De beschuldigde zocht maximale wettelijke schade van $ 110.000, maar de rechtbank verwierp dit zwaarhandige verzoek en merkte op dat ‘verbeterde schade niet gerechtvaardigd is’ aan de feiten van de zaak. Bij het toekennen van schadevergoeding van $ 1.200, de kosten van de industriële sub-licentie, leverde districtsrechter J. Randal Hall het naleving van redenen:

Volgens Joe Hand Jr., eiseres, gebruikte eiser een tariefkaart om de licentiekosten voor het programma te achterhalen door aanbeveling aan de maximale bezetting van de erkende inrichting. (Doc. 9-2 Ex. 1). Bovendien schatte Justin E. Jay, de onderzoeker van de eiser, dat Chesterfield’s een maximale capaciteit van 150 personen Nederlands Voetbalelftal Thuisshirt heeft, die beschuldigde niet heeft betwist. (Doc. 14, Ex. A). De tariefkaart geeft aan dat vestigingen met een maximale bezetting van 150 personen $ 1.200 in rekening zijn gebracht om het programma te tonen. (Doc. 9-2, ¶ 8; Doc. 9-2, Ex. 1). De rechtbank kent daardoor $ 1.200 toe aan wettelijke schade onder 47 U.S.C. § 605 (e) (3) (c) (i) (ii).

Het bewijs in het dossier ondersteunt ook het argument van de verdachte. In zijn beëdigde verklaring gaf de beschuldigde toe dat hij, op verzoek van ‘een paar vrienden’, die ook klanten bij deze gelegenheid waren, zijn werknemer opdroeg het programma te kopen bij het maaltijdnetwerk en specificeerde hij dat hij op maaltijdnetwerk vertrouwde om te leveren om te leveren Hem de juiste kosten voor het gevecht. (Doc. 12-1). In zijn antwoord accepteert eiser dat beschuldigde het programma kocht door middel van maaltijdnetwerk en beweert dat het gedrag van de verdachte nog steeds een opzettelijke overtreding vormt. (Doc. 14 op 4). In wezen heeft beschuldigde toegegeven dat hij zowel Kameroens Voetbalelftal Thuisshirt maaltijdnetwerk als gekocht heeft gekocht en het programma zonder toestemming van de eiser heeft getoond. Afwezig bewijs van direct of indirect industrieel voordeel of persoonlijke monetaire opslag met advertenties, drankspecials, dekking van kosten of soortgelijk gedrag, concludeert de rechtbank dat verbeterde schade niet gerechtvaardigd is.

De eigen beëdigde verklaringen van eiser worden deze conclusie niet losgemaakt. De verklaring van de onderzoeker van de eiser erkent bijvoorbeeld dat Chesterfield’s geen dekking nodig had. (Doc. 14-1, Ex. A). Eiser heeft ook een Facebook -publicatie door Chesterfield’s ingediend. (Doc. 14-2, Ex. B). De Facebook -publicatie suggereert echter niet de datum die het is gemaakt of de specifieke U.F.C. vecht worden uitgezonden. En hoewel de Facebook -publiceren vermeldt drankspecials, geeft nog een publicatie aan dat exact dezelfde specials werden gebruikt op de vorige dag toen vermoedelijk geen U.F.C. Vecht werd uitgezonden. (Id.) De drankspecials lijken een routine happy-hour-special te zijn, evenals geen promotie verbonden met een U.F.C. programma.

Deze situatie is daardoor ontbreekt aan het extra bewijs dat nodig is om verbeterde schade toe te kennen. Zie J&J Sports Prods., Inc. v. Bolano, nr. 5: 14-CV-03939-BLF, 2015 WL 4512322, op *4 (n.d. Cal. 24 juli 2015); Joe Hand Promotions, Inc. v. Plummer, nr. 3: 14-CV-00001, 2014 WL 3749148, op *3 (n.d. Miss. 29 juli 2014); Joe Hand Promotions, Inc. v. Becchetti, nr. 12-CV-1242, 2013 WL 4520638, op *5 (M.D. Pa. 26 augustus 2013). Bij afwezigheid van dat, ontdekt de rechtbank dat het gedrag van de verdachte geen overtreding van 47 U.S.C. § 605 (e) (3) (c) (i) (11). De rechtbank ontkent het verzoek van de eiser om verbeterde schade.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

UFC 148 Piraterij leidt tot $ 11.848 Court JudgementSept September September 2015in “Piraterij”
$ 1.000 aan schadevergoeding toegekend voor UFC 172 Piraterij 30, 2016 in “Piraterij”
Court bekritiseert de gevraagde “ongeloofbare prijs” in UFC Piraterij caseFebruary 14, 2015in “Piraterij”

Leave a Reply

Your email address will not be published.