Loading...

Anti-foaming-agent ontdekt in pluimvee McNuggets

Anti-foaming agent ontdekt in pluimvee McNuggets
door Mike Adams, de gezondheids- en wellness ranger

(NaturalNews) Ooit vragen wat echt is ontdekt in pluimvee McNuggets? Een paar van de ingrediënten, zo blijkt, lijken veel meer te behoren aan een industriële fabriek van een soort, geen voedselwinkel. Volgens het McDonald’s Corporation worden de populaire pluimvee -McNuggets gemaakt met componenten, waaronder geautolyzed gistextract (die bestaan uit complementair glutamaat, vergelijkbaar met MSG), natriumfosfaten en natriumaluminiumfosfaat. Dat is echter niet het freaky -deel. Volgens de eigen website van McDonald worden mcnuggets voor pluimvee ook gemaakt met “gehydrogeneerde sojaolie met TBHQ en citroenzuur toegevoegd om versheid te beschermen” en “dimethylpolysiloxaan toegevoegd als een anto -amatiemiddel.”

Ten minste twee van deze componenten zijn kunstmatig gesynthetiseerde industriële Qatarees Voetbalelftal Thuisshirt chemicaliën. TBHQ, een petroleumderivaat, wordt gebruikt als een stabilisator in parfums, harsen, vernissen en chemicaliën in olieveld. Lab -studies hebben het gekoppeld aan buiktumoren. “Bij hogere doses heeft het een aantal ongunstige gezondheids- en welzijnseffecten op laboratoriumdieren, zoals het creëren van voorlopers voor buiktumoren en schade aan DNA. Een aantal onderzoeken heeft aangetoond dat langdurige blootstelling aan hoge doses TBHQ carcinogeen kan zijn, met name voor buiktumoren. ” ()

Dimethylpolysiloxaan, een type siliconen, wordt gebruikt in kabouter en afdichtingsmiddelen, als een vulstof voor borstimplantaten, evenals als cruciale component in dwaze stopverf. Staat Wikipedia:

“PDMS wordt ook gebruikt als een element in siliconenvet evenals andere smeermiddelen Kroatisch Voetbalelftal Thuisshirt op basis van siliconen, naast in defoaming middelen, schimmelafgiftemiddelen, dempingsvloeistoffen, warme overdrachtsvloeistoffen, poetsmiddelen, cosmetica, haarconditioners en andere toepassingen. PDMS is ook gebruikt als een vulstofvloeistof bij borstimplantaten, hoewel deze methode enigszins is afgenomen, vanwege beveiligingsproblemen. PDMS wordt ook verschillend gebruikt in de cosmetische en consumentenproductmarkt. PDM’s kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt bij de behandeling van hoofdluis … ”

Niet dat de andere componenten enig soort beter zijn. Aangezien katoen niet wordt gereguleerd als een voedselgewas, kan katoenzaadolie bestaan uit chemische pesticiden die zijn verboden in de voedselproductie. Het is ook bijna altijd genetisch gemodificeerd. Gehydrogeneerde oliën bestaan natuurlijk over het algemeen uit transvetten, de kunstmatig gecreëerde vetten die onbruikbaar zijn door het lichaam en die studies hebben gekoppeld aan een aantal schadelijke gezondheids- en welzijnsproblemen. evenals autolysed gistextract is een chemische smaakversterkingscomponent bestaande uit gratis glutamaat die makers gebruiken als een vriendelijker ogende vervanging voor MSG.

En hoe zit het met het pluimvee in pluimvee McNuggets? Het is kip in de fabriek, geen kip uit de vrije loop. Het is Barcelona Thuisshirt dus het type pluimvee dat over het algemeen wordt behandeld met zowel vaccins als hormonen, terwijl ze traditionele voederproducten krijgen die worden medicijnen met farmaceutische en gegroeid met pesticiden.

Yum !! Niet onthouden om extra dipsaus aan te vragen. We hebben niet eens gesproken over wat je daar zult ontdekken …

Bron: 25 geweldige feiten over eten, geschreven door Mike Adams en David Guiterrez. Dit rapport legt ongebruikelijke dingen bloot over waar je eten vandaan komt en wat er echt in zit! Download het volledige rapport (gratis) door hier te klikken. Binnenin zul je 24 veel meer verbazingwekkender ontdekken, maar echte feiten over voedingsmiddelen, dranken en voedselingrediënten. Onmiddellijke download van de totale PDF. Alle 25 feiten zijn zowel gedocumenteerd als waar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.