Loading...

Wat kies ik verfkleur

Hallo! Hoe gaat het? Over hier gaat het slordig – meer dan normaal eigenlijk! Ik heb besloten dat ik een make-over vereiste-echter geen cosmetica of haar make-over (nogal nodig, hoe minder een prioriteit). Nee. Op dit moment vereiste ik een heel leven. Maar ik geloof graag groot, begin klein, dus ik begin met het laten schilderen van mijn appartement.

En ik heb een stapsgewijze proces waar ik persoonlijk mee bezig ben om een ​​verfkleur te selecteren. Je zou de shlt waarschijnlijk uit dit bericht moeten vastpinnen. Ik ben er vrij zeker van dat HGTV elk type seconde op mijn deur gaat kloppen, omdat deze tips goud zijn …
Mijn nieuwste video’s

Onorthodox boek en Netflix -evaluatie
Review of the Book & Netflix Series – Unorthodox. A Great Listen – Book, Podcast en Visual Entertainment Evaluation Series.

Meer video’s

0 seconden van 7 minuten, 28 seconden

Volgende
5 minuten rennen opwarmen a
05:34

Live
00:00
08:21
07:28

Stap 1: Kies willekeurig op een woensdagavond dat u uw locatie wilt schilderen en door Craigslist bladeren op zoek naar schilders. E -mail wat. sms wat.

Word afleidend en sms een vriend. Vertel hem dat je een artikel hebt bekeken over hoe kleuren precies de stemming beïnvloeden en je schildert je hele locatie Kermit de kikker milieuvriendelijk, omdat het je verondersteld wordt je een beter gevoel te geven aan de aarde. Laat hem proberen je er op een leuke methode uit te praten – dit laat je zien of het een echte vriend is.

Stap 2: Krijg citaten van schilders.

Bij voorkeur citaten uit grappige films, begrepen je dat ze je huis kunnen schilderen en spelen “welke film is dit van …”

Stap 3: Selecteer verfkleur.

Ga naar House Depot (of overal aanbiedt verf) -> Ga naar het verfgedeelte waar een muur zal zijn met 22 miljoen verschillende kleuren.

Kijk naar alle kleuren.

Overweeg op dit moment iets op patroon te krijgen als een platte grijze kleur (ontdek dat er echt meer dan 50 grijstinten zijn).

Bekijk vervolgens alle mensen om je heen bij de verfwand die er volledig verloren uitzien en overweldigd door alle kleuren. Merk op dat een paar van hen eruit zien alsof ze waarschijnlijk hier in de sinds 2006 staan.

Besluit om met iets neutraals te gaan.

Dat lijkt eenvoudig totdat je herkent dat er 12 miljoen tinten wit zijn in verschillende tonen en ondertoon evenals BOCA -ratonen.

Pak een witte verfkaart. Houd er een paar gebroken witte verfkaarten voor.

Kies niet de donkerste. Kies niet de lichtste. Kies degene die precies goed is – boem. Jij bent de Goldilocks van het selecteren van verf.

Ga zoveel als de toonbank en bestel een 5 gallon dollar aan suikerachtige sneeuwstorm (of hoe het ook wordt genoemd).

Betaal ervoor en ga naar huis om van een snack te genieten, terwijl iedereen nog steeds probeert te kiezen op welke schaduw zeefschuim de reactie op al hun problemen zal zijn.

Eigenlijk gesprek dat ik had na het selecteren van verf:

Ik: “Ik zou net de primer en plafondverf krijgen, omdat ze hem voor morgen vereisten, maar alle verf was vandaag op een enorme verkoop die vandaag eindigde, dus ik heb net alles gekocht.”

MOM: “Welke kleur? Heb je al begrepen welke kleur je wilde? ”

Ik: “Nee, ik wilde het niet aanbieden, dus ik kreeg gewoon een van die gebroken witte bullshlts. Ik zei dat ze me een container van 5 gallon moesten geven Everton FC Thuisshirt en dat we het voor alles zullen gebruiken. ”

De schilder was super verrast dat ik zo snel een kleur koos. Ha! Ik krijg hun snelste picker -prijs.

Het kostte me langer om door de winkel te lopen om te zien of er iets geweldigs of leuks was in de omgeving.

Het punt is :

Ik ben super chill over dit soort spullen en kan een verfkleur kiezen voor mijn hele leven in minder dan 10 minuten of

Ik ben kleurblind, dus ik zie het verschil niet echt of

Ik begrijp dat ik niet echt interesse betaal aan dingen om me heen, dus het kan me niet schelen als het op een muur is of

Ik ben de ergste en zal binnenkort spijt krijgen van mijn huis dat er als een ziekenhuis uitziet. Maar als het me echter gek begint te maken, word ik al gebruikt om in een instelling te wonen.

Ik vroeg Vegas naar de verfkleur en hij zei: “Meow …”, wat overeenkomt met “het kan me niet schelen, maar het is leuk dat je hier een ladder plaatst”

Stap 4: Beloon jezelf voor het oversteken van de lijst.

Nu ontspan ik met wat broodnodige pure chocolade … Ik laat je precies begrijpen hoe het schilderij afloopt!

Bij het rennen en nieuws eten …

Ik kan de oplader van mijn Garmin niet ontdekken – het is waarschijnlijk verloren gegaan door te proberen dingen te verplaatsen voor de schilders. Evenals dit is echt belangrijk voor mij, dus ik ben er een beetje gestrest over.

Ik rende vanmorgen zonder mijn hardloopwacht, maar echt vereiste het om het te ontdekken, omdat ik een trainingsplan heb voor mijn volgende marathon en de vereiste om er wat snelheid mee te doen.

Pre-run Ik had een banaan met PB.

En ik had een grappige stop met werken bij het maken van een eiwitshake …

Ik maakte een milieuvriendelijke smoothie de gebruikelijke methode-ijs, bevroren spinazie, eiwitpoeder …

maar schepte het eiwitpoeder in een blikje noten die naast de blend warenER Cup !! Ik snack meestal op noten of zoiets tijdens het ontbijt, dus het is gebruikelijk dat ik een container naast mijn beker heb.

Ha! Ik was net gebumpt, ik verspilde eiwitpoeder omdat het duur is!

Je moet rollen met de willekeurige dingen zoals Real Madrid Thuisshirt deze …

En de lunch was een enorme salade met kip, noten, craisins en uien op de bodem – vervolgens gegarneerd met saladegroenten. Ik doe het deze methode zodat de groenten zich aankleden.

Het plan van vandaag:

Ik ben helemaal over het doen van een 90 -daagse plan op dit moment, omdat ik blijf horen dat je superproductief kunt zijn en grote doelen kunt knock -out als je het elke dag in gedachten houdt, een plan voor die dag instelt en eraan werkt. Dus ik kreeg dit plan van dit plan van vandaag en ga dit de komende 90 dagen allereerst vullen.

Vraag: Welke kleurverf heeft uw slaapkamer?

Heb je het geselecteerd? Naar welke kleur zou je het willen om het aan te passen?

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf doorgaan met deze:

Gelukkig nieuwjaar van Run Eet herhaling!

Gelukkig nieuwjaar van Run Eet herhaling!

gelukkig nieuwjaar!! Ik ben terug van een kleine vrije tijd en wil je de beste verlangens sturen voor 2022. Ik heb je gemist en bloggen evenals f

Mijn rustdagochtendroutine

Mijn rustdagochtendroutine

Mijn ochtendroutine op een rustdag van rennen. Wat ik doe, wat ik eet op een rustdag en andere BTS zonder rennende dag

Aankondiging: ik heb besloten mijn eieren te bevriezen

Aankondiging: ik heb besloten mijn eieren te bevriezen

Mijn eieren bevriezen. Ei -vriesproces en dag 1 mijn allereerste bezoek om mijn eieren te bevriezen. Vruchtbaarheidsbehoud – wat ik

Het allerbeste van het jaar races, hardlopen en recepten!

Het allerbeste van het jaar races, hardlopen en recepten!

Hoeveel mijl ik dit jaar precies heb gelopen. De allerbeste races en run tips allemaal in één bericht! Inspecteer het Schalke 04 Thuisshirt totale aantal mijl en Calo

Q & A -May Deel 2 – Zal ik mijn jongeren laten rennen? Precies hoe ik geïnspireerd blijf om gezond te eten …

Q & A -May Deel 2 – Zal ik mijn jongeren laten rennen? Precies hoe ik geïnspireerd blijf om gezond te eten …

Hallo! Hoe gaat het? Ik heb een nieuwe ronde van zorgen van u, evenals uw online lopende vrienden! Dit waren een geweldige Q

Ei bevriezen-de injecties in huis gaan

Ei bevriezen-de injecties in huis gaan

Ik bevries mijn eieren. Precies hoe ik de injecties doe voor de video van de vruchtbaarheidsbehandeling. Ei -vriesplaatsen thuis

⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.