Loading...

Snelle tip dinsdag: zweterige stoelbesparing

Hola! Hoe gaat het?

Ik heb gisteravond willekeurig genoten van een poort als dessert. Dit is van TJ’s en gaat geweldig met een stuk pure chocolade. Het is misschien zo goed voor sommige mensen, maar dit is precies in mijn steeg en doet me denken aan mijn favoriete haven van Paso Robles. Liefde.
Mijn nieuwste video’s

American Dirt Book Review
American Dirt Book Review

Meer video’s

0 seconden van 12 minuten, 7 seconden

Volgende
4 minuten staande kerntraining voor hardlopers
04:31

Live
00:00
08:21
12:07

Vanmorgen liep ik 10 mijl. Omdat tien mijl dinsdag leuk lijkt. Ik kan er iets in mijn wereld van maken.

Snelle tip dinsdag

Hoe u uw stoelen kunt redden om zweterig te worden na een run

Ik ben een extreem zweterige beer. Zoals, ik zweet een lalala -kavel. Dit is geen probleem, omdat alleen God me nu kan beoordelen, net zo goed als ik niet geloof dat dat een rol speelt bij het binnenkomen van de hemel.

Maar als ik Athletic Bilbao Thuisshirt naar een runplaats rijd, wil ik niet terug in mijn voertuig komen en mijn stoelen met zweet nat maken. Goor.

Ik heb meestal altijd een handdoek in mijn voertuig. (Woont 10 mijl van de oceaan die je nooit begrijpt als je een duik wilt nemen!) Maar ik haalde alles uit mijn voertuig voor Sao Paulo FC Thuisshirt mijn China -reis en kon me niet herinneren totdat ik terugkwam naar mijn voertuig na mijn 16 miler dit Weekend (bij 72 graden weer was ik doordrenkt).

Gelukkig had ik een deken in de omgeving van een eerdere race verscholen achter in mijn stoel! Deze vouwen super plat, zodat ze niet veel ruimte innemen en kunnen je helpen uit een jam. Bonus: mensen in aardbevingsgebieden – je krijgt geen waarschuwing voor de ‘grote’ en dit kan op een dag handig zijn.

Snelle tip: houd je metalen deken na een race. Veeg het af als het zweterig Southampton FC Thuisshirt is en vouw het plat. Plak het vervolgens onder uw voertuigstoel of ergens die uit de weg is, hoe handig ook.

Vraag: Hoe voorkom je precies zweterige stoelen na een training?

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published.