Loading...

Moe de hele tijd

Ik kreeg gisteravond 8+ uur slaap, maar was nog steeds moe

Ik hoop dat het gewoon sinds “Girl Stuff” is, evenals Everton FC Thuisshirt niet omdat ik ziek word. Ik heb enorme plannen voor dit weekend (zoals een beetje ding genaamd een halve marathon!) Dus ik kan niet ziek worden. Het enige dat ik begrijp is dat ik wanhopig de hele dag in de herfst wilde in slaap. Ik liet mezelf rond het middaguur koffie drinken en het deed niets om te helpen. Toen nam ik een sublinguale B-12. Nog steeds zin om weg te knikken. Boo.
Mijn nieuwste video’s

Mijn lading-me-up lunch was een enorme salade en multigrain pringles. Ik gebruik Canadees Voetbalelftal Thuisshirt bijna altijd Hummustard -dressing met vegetarische burgersalades en TJ’s pindakressing met kikkererwtensalades.

Ik wenste iets geweldigs aan de kant en brak deze pure bar uit als dessert. Het is geen brownie. Ik begrijp dat ze twee keer ‘brownie’ op de wrapper hebben gecomponeerd, maar het is geen brownie. Voor $ 2,00 als u het B -woord vermeldt, levert u veel beter af. ik bedoel maar.

Halverwege de middag had ik de beste yoghurt ter wereld. Het was zo interessant dat ik me niet herinnerde Boca Juniors Thuisshirt om een ​​foto te maken.

Ik hou van korrelige, taaie voedingsmiddelen – geef me taaie granola, mueslirepen en dikke taaie koekjes op elk type dag! (Nee serieus, geef ze mij.)

Dus ik geloof dat ik daarom van Chewy Tempeh houd van zachte, squishy tofu. Zelfs als je tofu helemaal maakt, is het niet zo leuk om te eten.

Het diner van vanavond had veel van mijn favoriete dingen! Zeer eerste tempeh en nu pindasaus met noedels!

Ik heb al deze dingen vermengd met wat ahornsiroop (die ik me niet heb herinnerd op te nemen in de foto) en gemengd met een scheutje water om het uit te dunnen.

Ik kookte wat volkorennoedels op en voegde vlak voordat ze klaar waren, wat geraspte wortelen toegevoegd om zacht te worden. Toen ik gekookt, heb ik de tempeh toegevoegd (deze is al gekookt en moet gewoon worden verwarmd), milieuvriendelijke uien en PB-saus.

Deze maaltijd is ook een van Ben’s Fave’s! Zo delen we een typische zoals een fantastisch vegetarisch gerecht.

Ik heb al dan niet alle donkere chocolade van rond het snoepje van de grove see gegeten. Doet iemand anders dat? Ik ben er echt goed in! (Voeg dat toe aan dingen waar ik niet trots op zou moeten zijn, hoe dan ook.)

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published.