Loading...

Een verstandige service aan het marihuanakwestie in Combat Sports

verloren in de discussies over de draconische straf van de Nevada State Athletic Commission van Nick Diaz en de verre van ideale situaties van zijn hoorzitting is de fatale fout in de moderne atletische commissie Testing voor marihuana.

Marihuana is, volgens WADA en volgens vele normen van de atletische commissie, alleen verboden in competitie (in tegenstelling tot steroïden en andere prestatieverbeterende medicijnen Olympique Marseille Thuisshirt die welke keer dan ook verboden zijn.).

De reden hiervoor is eenvoudig. Marihuana, alcohol en andere zogenaamde ‘drugs van misbruik’ zijn niet aan het verbeteren van prestaties. WADA verbiedt zelfs geen alcohol in concurrentie voor veel sporten, met uitzondering van die waar schade mogelijk wordt beschouwd, zoals luchtsporten, motorsporten en boogschieten. Bedwelmende stoffen zijn alleen verboden in concurrentie in de gevechtssportwereld voor de veiligheid van de jager die ze consumeert. Geen enkele regulator zal een bestrijdingsatleet toestaan ​​te concurreren terwijl een beperking en weinig argument kan worden aangevoerd tegen dit doel.

Daartoe vertrouwen TSG 1899 Hoffenheim Thuisshirt commissies meestal op metaboliet screening in urinetests die niets doen om te bepalen of een atleet is aangetast tijdens het concurreren. Deze tests tonen alleen aan dat marihuana in het verleden enige tijd werd verteerd. Verschillende rechtsgebieden stellen synthetische drempels in die, indien overtroffen, worden beschouwd als een schending van het incedieningsverbod, maar deze meten opnieuw geen soberheid

Een veel veel verstandige methode zou zijn om te vertrouwen op de integriteit van medische screenings voor het bout. Artsen zijn aanwezig bij gereguleerde evenementen. Het zou voor een keer weinig tijd en moeite kosten om te garanderen dat geen enkele concurrent op het punt staat te vechten terwijl hij tekenen van beperkingen vertoont. Als een jager op geen enkele manier objectief wordt aangetast en de aanwezige artsen voldoet, worden de echte veiligheidsproblemen van de regulator zinvol bereikt. Aan de andere kant laten een wedstrijd plaatsvinden, en het vinden van sporen van stoffen die dagen of weken eerder hadden kunnen worden verbruikt, mist dit doel en is een praktijk die toezichthouders serieus moeten overwegen om opnieuw te evalueren.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

Florida verwijdert cannabis als verboden substantie in Combat Sportsmay 4, 2021
Allereerst cannabis di gegeven door een atletische commissie van de Verenigde Staten 26, 2021 Bayern Munich Thuisshirt met 1 commentaar
Nevada overweegt het verwijderen van marihuanaverbod uit Combat SportsJanuary 10, 2017 met 2 opmerkingen

Leave a Reply

Your email address will not be published.