Loading...

Teammanagers bespreken NBA Front Office Methods

(Noot van de redactie: het naleving is geschreven door Drew Berube, een stijgende derdejaars wetgevingstagiair aan de University of Miami Institution of Law. Het volledige artikel verschijnt ook in deskundige sporten in deskundige sporten Valencia Thuisshirt als de wet.)

Op 4 april 2019 hield de jaarlijkse University of Miami Institution of Law, Worldwide Entertainment evenals Sports Legislation + Market Conference een panel getiteld, een weergave van het NBA -front office. Leidinggevenden uit de hele competitie zorgden voor hun standpunt van de huidige toestand Portugees Voetbalelftal Thuisshirt van de NBA en de problemen waarmee ze worden geconfronteerd. Gemodereerd door professor Andres Sawicki van de University of Miami Institution of Law, omvatte het panel Ted Johnson, hoofdstrategie -politieman van de Minnesota Timberwolves; Steve Silton, een advocaat bij CZZEN O’Connor en adjunct -faculteit aan de University of Miami Institution of Legislation in the Entertainment, Arts, evenals sportwetgeving L.L.M.; Vered Yakovee, vice -president en partner General Counsel bij de Miami Heat; Evenals Joe Pierce, zowel vice -president als algemeen raadsman van de Charlotte Hornets.

Het paneel begon met elke panellid die over zijn achtergrond ging en wat hen naar hun huidige posities leidde.

Ted Johnson, Chief Strategy Officer, Minnesota Timberwolves

“Ik ben geen advocaat, hoewel ik een advocaat-achtige carrière heb gehad … Ik nam mijn LSAT, werd geaccepteerd in de wetgevingschool, en nam een ​​bocht naar links om in de politiek te werken. [Ik] had een uitstekende kans om net zoveel te gaan als Washington D.C., evenals stagiair voor een lid van het Congres…. Ik begon mijn carrière in betaalde campagnes … en bracht een lange tijd door in het kantoor van de procureur -generaal en werkte met veel advocaten, voordat ik ging werken voor een PR -bureau. [Ik werd] toen 15 jaar geleden aan de Timberwolves aangeworven. Ik heb een aantal verschillende hoeden binnen de organisatie gebruikt. Ik begon met het runnen van de communicatie -arm en liep uiteindelijk de helft van de bedrijfsactiviteiten als de CMO [Chief Advertising Officer]. Ongeveer vier jaar geleden ben ik opnieuw overgestapt op Chief Strategy Officer…. Dit is een functie die zowel opkomende als normaal belangrijkste strategische functionarissen een brede reeks ervaringen binnen een front office hebben en omgaan met veel dingen die de herfst buiten de typische lijnen van het runnen van een basketbalteam. De overgrote meerderheid van mijn tijd wordt besteed aan het doen van bedrijfsontwikkeling, en proberen een verschuiving binnen onze organisatie te leiden van een basketbalteam naar een bedrijfsniveau die in verschillende franchises en eigenschappen is opgenomen … ”

Steve Silton, advocaat bij CZZEN O’Connor & Adjunct -faculteit aan de University of Miami Institution of Legislation in the Entertainment, Arts, evenals sportwetgeving L.L.M.

“Ik beoefen nu al 23 jaar wetgeving … Ik werd opgeleid als algemene zakelijke advocaat … en begon te oefenen in industrieel faillissement. In 2007 had ik mijn eigen praktijk … evenals ik reclame voor een klant die een regionaal cateringbedrijf had. Ik had nog nooit een soort sportwerk gedaan vóór die tijd en dat ik echt wilde. Als onderdeel van de advertentie -inspanning voor mijn klant, werd ik voorgesteld aan een speler die onlangs met pensioen was gegaan bij de NFL, Jack Rourke. [Tijdens zijn speeldagen begon hij] een aantal bedrijven … met de NBA … en hij had een advocaat nodig. [Ik] was blij om Jack te helpen … [en hij] belde me … om Rosenhaus te tonen. Ik kreeg Drew te begrijpen, evenals zijn broer, Jason, extreem goed en dat we uiteindelijk extreem dichtbij waren. [In het proces], mijn ambacht … uitgebreid van het vertegenwoordigen van spelers, tot vertegenwoordigende agenten, naar werken … met teams. Ik heb het voorrecht gehad om te werken met een aantal deskundige sportteams, waaronder de Minnesota Timberwolves, Wild, evenals Vikingen. ”

Vered Yakovee, vice -president en partner General Counsel, Miami Heat

“Voordat [ik begon mijn huidige rol], was ik partnerteamadviseur voor de Sevilla FC Thuisshirt Boston Celtics. Vóór [de Celtics] had ik mijn eigen wetgevingsbedrijf in de verzekeringsdekking van de polishouder en gevaarbeheer. [Ik] deed transacties vergelijkbaar met wat ik nu doe, [als een] externe raadsman [en werkte aan] enkele sponsorcontracten en … alles onder de zon voor … de Sugar Bowl. Voordat ik mijn eigen bedrijf had, was ik met een enorm bedrijf in Los Angeles begrepen voor hun verzekering voor de verzekeringsmiddelen. Daarvoor was ik vrijwilligerswerk voor een atletische organisatie, [de Southern California Outrigger Racing Association] waarmee ik eveneens concurreerde. Ik heb bijna 20 jaar outrigger -kano’s geracet. Bijna niemand werd opgenomen in dit type verzekering, dus als er niemand iets doet, is het echt een grote kans om te vinden en het volledige assortiment te ontdekken van wat het onderwerp ook is. Ik begon te doen [verzekering voor polishouders-side] en bleef dat alle methode doen totdat ik in eigen huis ging met de Celtics.

Joe Pierce, vice -president en algemeen raadsman, Charlotte Hornets

“Ik ben opgegroeid in San Antonio, eennull

Leave a Reply

Your email address will not be published.