Loading...

20 minuten durende trainingen: precies hoe u kunt verbeteren en toon wanneer u tijd

hebt ingedrukt als u moet kiezen tussen iets snel doen en het goed doen, waarvoor u kiest? Antwoord: Beide, vooral als het gaat om uw training. Onderzoeksstudie toont aan dat mensen die in korte uitbarstingen trainen – zelfs maar 10 minuten – door de dag veel van exact dezelfde gezondheids- en welzijnsvoordelen krijgen als degenen die langere tijd trainen – zolang die mini -trainingen toevoegen Zoveel als de voorgestelde 150 minuten oefening per week.

Dus waar begin je? Grijp je Fitbit Tracker, zet de trainingsmodus in en ga. Twintig minuten kan een prachtige plek zijn. Eén onderzoek ontdekte dat een training van 20 minuten de cardiorespiratoire uithoudingsvermogen kan verbeteren en maar liefst 360 calorieën kan afwerpen (een jog van 30 minuten, relatief, brandt ongeveer 223).

Hieronder delen twee fysieke fitnessprofessionals de trainingen die ze zouden voorstellen als je 20 minuten of minder hebt om je bovenlichaam te richten, je benen een eenmalige klap te geven of je kern te snijden.

20 minuten training voor uw bovenlichaam

“Mijn favoriete trainingsstijl als ik effectief probeer te zijn, is een emom (elke minuut op de minuut)”, zegt Lindsey Corak, groepstrainingcoördinator bij Life Time Athletic MetroWest in Boston. “Emom is een soort RB Leipzig Thuisshirt intervaltraining waarbij u aan het begin van elke minuut een specifieke oefening uitvoert.”

Omdat je een minuut hebt om een aangewezen hoeveelheid herhalingen te totaal – en je rustperiode is welke tijd dan ook overblijft nadat je dat doet – helpt het een snelheid en stimuleert ze calorie -verbranding, legt ze uit. Voor een emom van 20 minuten bovenlichaam stelt Corak voor om twee pushbewegingen, twee trekbewegingen, evenals cardio te integreren, die u zullen helpen spiermassa-vermoeidheid te voorkomen.

ARM-training van 20 minuten:

Herhaal 4 keer voor een algemeen van 20 minuten

1e minuut: 15 push-ups
2e minuut: 15 halter rijen
3e minuut: 15 schouderpersen
4e minuut: 15 biceps krullen
5e minuut: 40 seconden springen Jacks; 20 seconden rust

20 minuten training voor uw onderste lichaam

Als u in uw training voor economisch klimaat gaat, is het onderlichaam waar het is. Lindsey Corak, groepstrainingscoördinator bij Life Time Athletic MetroWest in Boston, ontwierp deze calorie-torching lagere body Tabata-training met een 1: 1-verhouding voor beginners.

Een interval-stijl training, Tabata betekent in feite een bepaalde periode van werk dat wordt nageleefd door een ingestelde rustperiode. “In de tijd van het werk wilt u zoveel mogelijk vertegenwoordigers uitvoeren”, zegt Corak. “Ik heb ontdekt dat mensen deze stijl leuk vinden, omdat ze het gevoel hebben dat ze werken voor hun rustperiode, dus het houdt hen gemotiveerd.” Voor meer uitdaging, voldoet aan de routine hieronder, maar bij 40 seconden werk en 20 seconden rust.

20-minuten onderlichaam training:

Herhaal 5 keer, rust 30 seconden tussen sets.

30 seconden: squats
30 seconden: rust
30 seconden: afwisselende lunges
30 seconden: rust
30 seconden: kettlebell deadlifts
30 seconden: rust
30 seconden: high-knees

10 minuten training voor je kern

“Als je resultaten met je AB en kernwerk wilt zien, moet je voorbij de brandwond duwen”, zegt Jon Perrine, eigenaar van succesprestatietraining in St. Charles, Missouri. Een uitstekende oefening voor het bouwen van buikspiermassa is de JackKnife Crunch, zegt hij, die de Flamengo Thuisshirt volledige verscheidenheid aan spieren in de buik raakt.

Voor deze, begin met te liggen op de vloer met je benen direct buiten, armen die over je hoofd worden geëindigd – je lichaam moet in een direct lijn zijn. Voer een crunch uit, tillen zowel je armen als benen van de vloer, en raak je armen aan je schenen aan. Je ziet eruit als een pocketmessenvouwen en ontvouwen als je het correct uitvoert.

Volg het Jackknife met een plank Zwitsers Voetbalelftal Thuisshirt van één minuut om je kernspieren nog meer te betrekken.

10-minuten kerntraining:

Herhaal 4 keer, rust 30 seconden tussen sets.

1 minuut: Jackknife Crunches
1 minuut: plank

Geweldige taak om uw training te voltooien! Strap op je ionische gadget en werp snel vet af door te streven naar je doelzone.

Deze info is alleen voor academische functies en is niet bedoeld als vervanging voor medische diagnose of behandeling. U moet deze info niet gebruiken om een probleem of wellness -kwestie of aandoening te diagnosticeren of te behandelen. Inspecteer altijd met uw arts voordat u uw dieet wijzigt, uw slaapgewoonten wijzigen, supplementen nemen of een nieuwe fysieke fitnessroutine beginnen.

Amanda Williams

Amanda Williams is een freelance schrijver en redacteur in New York City. In haar vrije tijd luistert ze naar zowel podcasts, leest essaycollecties obsessief en werkt ze aan een van haar eigen. Amanda, een Midwesterner in hart en nieren, gelooft in de curatieve kracht van alles, evenals wat er is ingelegeerd. Voor foto’s van haar avonturen in restaurants die voedsel serveren, niet op enig praktisch dieetplanplan, voldoet aan haar op @Life_TK op Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published.