Loading...

Jon Fitch Doping Scandal – Het verschil is de tijdlijn

na de UFC 183 doping -schandaal kritische vragen werden gesteld van de Nevada State Athletic Commission. Kortom, ze kozen ervoor om niet te vragen om de pre-bout drugsmonsters van Anderson Silva om te worden geëvalideerd. Dit resulteerde in het feit dat de monsterresultaten pas na de wedstrijd werden onthuld. Anderson Silva gebruikte naar verluidt anabole steroïden en als de resultaten waren versneld, had de wedstrijd kunnen worden afgeblazen. Deze vertraging bracht de fundamentele kwestie van vechterveiligheid in gevaar.

Vandaag werd onthuld dat Jon Fitch een US Sassuolo Thuisshirt door de California State Athletic Commission heeft gevraagd door de California State Athletic Commission die voorafgaand aan zijn WSOF 16 -verlies werd Fluminense Thuisshirt genomen. De resultaten waren pas na het evenement beschikbaar. Net als de Silva -affaire, zou het evenement zijn geannuleerd als de resultaten bekend waren.

Er is echter één cruciaal verschil tussen de gevallen van Fitch en Silva. In het geval van Fitch zou expeditie de positieve test niet hebben onthuld, omdat het monster enkele uren voorafgaand aan de wedstrijd werd genomen, niet drie weken eerder zoals bij de Silva -zaak. Kortom expeditie had geen verschil kunnen maken. Hieronder is de gerapporteerde tijdlijn:

Aangezien de fundamentele rol van atletische commissies is om voor de veiligheid van de strijder te zorgen, zouden commissies verstandig zijn om ervoor te zorgen dat pre -bout -tests met voldoende tijd kunnen worden Belgisch Voetbalelftal Thuisshirt gedaan om de resultaten te ontvangen voorafgaand aan een wedstrijd, zodat gebeurtenissen waarbij een atleet betrokken is met een illegale ped’s kunnen worden uitgeroepen Voordat schone concurrenten worden blootgesteld aan onnodige en te voorkomen schade.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Zoals dit:
Zoals laden …

Verwant

UFC 183 Doping -schandaal – Enkele cruciale vragen voor de NSACFREBREBRY 4, 2015in “Doping”
Anderson Silva heeft een jaar geschorst, een boete van $ 380.000 voor Dopingaugust 13, 2015in “Doping”
Anderson Silva overhandigde een jaar doping schorsing door UsadaJuly 18, 2018in “Doping”

Leave a Reply

Your email address will not be published.