Loading...

Bekentenissen van een blogger …

Bekentenis … wanneer ik kook, trek ik veel willekeurig eten uit om op te snacken terwijl ik aan het koken ben. Ik gebruik de term ‘koken’ echter losjes – omdat ik dit doe wanneer ik PB toast maak of gewoon een salade aan elkaar gooi. Het is een slechte gewoonte.

Bekentenis … Ik duwt gewoon dingen uit de weg om ruimte te maken om te eten. Het werkt.
Mijn meest recente video’s

Covid 19 antilichaamtest
Ik nam de Covid19 -antilichaamtest. Hier is hoe het ging en de resultaten!

Meer video’s

0 seconden van 5 minuten, 19 seconden

Volgende
American Dirt Book Review
12:07

Live
00:00
08:21
05:19

Bekentenis … Ik heb onlangs mijn appartement laten schilderen omdat het het echt nodig had. Maar nu denk ik erover om te bewegen, dus ik wil niets op de muren zetten. Het is me een beetje lastiggevallen, aangezien ik het gevoel heb dat ik nu onrustig ben. Het weegt altijd in mijn gedachten en ik wil het gewoon uitzoeken, zodat ik me overal thuis kan maken.

Bekentenis … Ik werd vanmorgen door e -mail afgeleid en liep pas na 8 uur ‘s nachts. Het is te heet om in die routine Monicaan te komen!

Biecht … deze chocolade viel uit de vriezer toen ik gisteravond de ijsbak bijvulde, dus ik Feyenoord Thuisshirt at het. Ik ben dankbaar dat het geen zak bevroren groenten was …

Oké, 2 vielen eruit. En ik pakte een 3e voor de lol.

Bekentenis … hardlopen is betaalbaarder dan therapie, maar ik heb beide nodig. (Dit is het uitzicht van het kantoor van mijn therapeut dat volgende week verandert, dus ik moest nog een laatste foto krijgen.)

Bekentenis … het ongelooflijk verbazingwekkende dikke cranberrybrood dat ik al een jaar in de gaten had gehouden, was speciaal op de manager en ik kreeg het eindelijk een paar dagen geleden. Eén plak is zo dik als 3 plakjes ‘normaal’ brood. Het bekentenis hiervan is – ik verwachtte dat het zoet zou zijn als een kaneelrol of zoiets en dat was het niet – dus ik legde ahornsiroop erop. Ik moet er zojuist Franse Pools Voetbalelftal Thuisshirt toast mee hebben gemaakt.

Bekentenis … het is niet prima voor Vegas om op mijn schone kleren te liggen, maar ik moest een foto van hem krijgen voordat ik hem daar wegschopte.

Biecht … Ik ben onlangs niet elk weekend naar de kerk geweest, maar heb de Bijbel -app op mijn telefoon ontdekt, heeft veel bijbelstudies en programma’s.

Maar ik ging dit weekend en ben dol op de foto op de voorkant van het bulletin…. Het is een nummer en zegt ‘Get A uiting’. Boom.

Bekentenis … deze hele sneden ‘chips’ worden gesneden als een friet, dus ze zijn bedoeld als friet, maar met de crunch van een chip.

Mijn favoriete frietjes zijn de knapperige aan de buitenkant, zacht aan de binnenkant, maar niet verbrande … dus ik was nieuwsgierig naar deze en kreeg ze. Nou, ik hou van ze. Ik doopte ze in ketchup en ze waren als friet. Ze zijn niet gezonder dan frites – het zijn nog steeds gefrituurde aardappelen, maar ze zijn goed.

Biecht … zo zag het eruit toen ik gisteravond van de bank opstond. Ik at popcorn. Betrapt!

Bekentenis … Ik maak foto’s van toiletten. (Niet elke keer, maar het is nog steeds een beetje raar om foto’s van toiletten op je telefoon te hebben, toch?) In mijn verdediging zat dit toilet op een willekeurige voetmassage en had een konijntje waarvan ik dacht dat het best grappig was.

Vraag: Wat moet je bekennen?

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf hiervoor kiezen:

GELOVEN NIEUW JAAR VAN RUN EAT Herhaal!

GELOVEN NIEUW JAAR VAN RUN EAT Herhaal!

GELOOFT NIEUW JAAR !! Ik ben terug van een kleine vrije tijd en wil je de beste verlangens sturen voor 2022. Ik heb je gemist en bloggen en f

Weekend hardlopen en eten updates

Weekend hardlopen en eten updates

Hallo! Hoe gaat het? Ik heb een snelle samenvatting van de hardlopen, eten en … herhalen van dit weekend. Oh, en ik eindelijk lieteneLate Pasen Confetti Egg Hunt

Late Pasen Confetti Egg Hunt

Running Blog Easter Egg Hunt. Ideeën voor een leuke confetti -ei -jacht met mijn zeer roodharige gouden retreiver en audio

Erger dan een nachtmerrie

Erger dan een nachtmerrie

Mijn ervaring met nachtelijke verschrikkingen als volwassene. Schalke 04 Thuisshirt Run Eet herhaalde leven update en ervaring met nachtelijke verschrikkingen. Bronnen

Vragen over hardlopen, eten, Instagram en andere dingen … Video

Vragen over hardlopen, eten, Instagram en andere dingen … Video

Hier zijn alle antwoorden op uw vragen door middel van Instagram over hardlopen, eten, rood haar, dating, crosstraining en meer!

Treadmill Doucheshaaientank en zijn lunchdata … data?

Treadmill Doucheshaaientank en zijn lunchdata … data?

Hallo! Hoe gaat het? Gewoon inchecken met mijn favoriete hardlopen en eten vanaf dit weekend! Wat ben je van plan? Eerst

⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.