Loading...

Tofu dinsdag evenals ook tal van traktaties

Ik hou van restjes! Vandaag gebruikte ik de overgebleven boon, paprika en uienmix die ik kookte voor mijn Mexicaanse vleesloze quesadillas voor de lunch.

Ik heb een prachtige aardappel overgedragen en daarmee de zwarte bonenmix bedacht. Ik begrijp niet waarom zwarte bonen en prachtige aardappelen zo goed samengaan, maar dat doen ze.
Mijn nieuwste video’s

Marathon training dag 1

Meer video’s

0 seconden van 3 minuten, 12 seconden

Volgende
Marathon training dag 3
00:51

Live
00:00
08:21
03:12

Omdat de peren aan de top staan, kan ik niet wegblijven. (Ik had ook een kleine kom ontbijtgranen voor de lunch. Het ontbijt heeft het niet gesneden.)

Ik ben gaan herkennen dat ik me pas ongeveer 15-20 minuten nadat ik heb gegeten voel, ik voel me niet vol. Dus, extreem erg (lees: elke dag) blijf meestal eten, omdat ik me niet vol voel. Dan gaan 20 minuten voorbij en ik heb mezelf ziek gemaakt. Ik heb het vandaag gedaan met lunchdessert.

Te talloze traktaties: na mijn prachtige aardappel en peer wenste ik iets zoets. Geen biggie. Ik heb een prachtige tand, dat weigert dat niet.

Ik heb misschien één snoepje gehad, maar in plaats daarvan maak ik dit grote pompoenijs en Vitatops -ijscoupe. Opmerking: Vitatop is geschreven in het meervoudstype en niet per ongeluk.

Vanmiddag moest ik stoppen bij Target voor een kattenbakmat. Vegas past zich aan zijn nieuwe huis aan. Ik geloofde dat hij hier gelukkiger zou zijn, maar ik geloof niet dat hij er nog is.

Ik begrijp het veel beter dan hongerig te gaan kopen, maar ik begrijp ook veel beter dan een ontdekking als maïsbroodcrackers te laten liggen !!! Deze baby’s zijn zowel licht als schilferig Atletico Mineiro Thuisshirt en zooo goed. Het enige ongunstige is ze snel verdwenen omdat ze zo licht en Portugees Voetbalelftal Thuisshirt schilferig zijn?

Voor het diner maakte ik een Teriyaki Tofu roerbak met een vegetarische mix en saus die ik tot zacht gaarte …

En deze bundel van gebakken tofu. Het uitstekende van Baked Tofu is dat het al is leeggemaakt Borussia Dortmund Thuisshirt als gearomatiseerd. De structuur is steviger dan zelfs de meest stevige routinematige tofu, die ik echt leuk vind. Je kunt dit spul ook gebruiken om te snijden en sandwiches te maken.

Roerwanden zijn een van mijn top 3 preferente diners!

Ik maakte Ben Baked Chicken, TJ’s Mac ’N Cheese en Salade. Ik heb hem niet iets gescheiden gemaakt, omdat hij niet van tofu-roerbakken houdt-hij vindt het leuk. Ik heb hem om die precieze reden iets anders gemaakt-hij houdt van tofu roergraden en ik wenste alles voor mezelf. Ik ben tenminste eerlijk. Oordeel niet.

Deze week is een soort gek voor mij en ik geloofde dat het woensdag was omdat maandag? Ik probeer er gewoon mee te krijgen.

www.nataliedee.com

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf deze kiezen:

3 component zwarte bonen soep met cotija -kaas

3 component zwarte bonen soep met cotija -kaas

Eenvoudig recept voor zwarte bonen soep. 3 Component Black Bean Soup van ingeblikte bonen, pot salsa en echte Californische melkkaas

Treadmill Doucheshaai opslagtank evenals lunchdata … data?

Treadmill Doucheshaai opslagtank evenals lunchdata … data?

Hallo! Hoe gaat het? Gewoon inspecteren met mijn favoriete hardlopen en eten vanaf dit weekend! Wat ben je van plan? Eerst

Pan Pan Garnalen Taco’s met romige koriandersaus

Pan Pan Garnalen Taco’s met romige koriandersaus

Eenvoudige garnalen taco’s plaatrecept. Lichte garnalentaco’s met koriander roomsaus verpakt verpakt met protein evenals bovenaan W

Snelle teriyaki varkensvlees panrecept

Snelle teriyaki varkensvlees panrecept

Eenvoudige plaatrecept – Gezond varkensvlees teriyaki met groenten en rijst. 30 minuten 5 component blad pan recept voor het diner

Eenvoudig ontbijt gebakken aardappelrecept

Eenvoudig ontbijt gebakken aardappelrecept

Eenvoudig ontbijt gebakken aardappelrecept Aardappelen zijn een heerlijke, voedingsstof-dichte groente en een uitstekende keuze om uw wo te voeden

Eenvoudig Mexicaans pizza -recept met Californische kaas

Eenvoudig Mexicaans pizza -recept met Californische kaas

Eenvoudig en gezond Mexicaans pizza -recept. Probeer deze snelle lunch- of diner Mexicaanse pizza met bonen, Californische kaas, bel p

⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.