Loading...

$ 4.000 evenals $ 3.000 toegekend in de nieuwste UFC PPV -piraterijsituaties

in de nieuwste vervolging, waaronder de industriële piraterij van UFC Pay Per View Events Twee recente uitspraken werden vrijgegeven voor schadevergoeding van $ 4.000 en respectievelijk $ 3.000.

In de allereerste situatie (Joe Hand Promotions, Inc. v. McKissick) toonden de gedaagden UFC 164 op één televisie aan hun bar. De Argentijns Voetbalelftal Thuisshirt industriële sublicentiekosten werden niet betaald en de beschuldigde adverteerde op hun Facebook -pagina dat ze de wedstrijd zouden screenen. De eiser zocht $ 25.000 aan wettelijke schade, maar de rechtbank ontdekte de eis extreem en gaf een algemeen van $ 4.000 schadevergoeding. Bij het bereiken van dit cijfer gaf districtsrechter Randa de naleving van redenen:

Het toepasselijke tarief voor het gevecht was $ 1.100, evenals de beklaagden hebben waarschijnlijk een boost in voedsel en de verkoop van dranken, vooral omdat ze reclame maakten voor de strijd. Bovendien vertegenwoordigt Joe Hand om cliënten rechtmatig te betalen de plaatsen van andere geautoriseerde industriële instellingen die zijn vergunning om de programmering te krijgen. Piraterij veroorzaakt dus schade aan de reputatie Canadees Voetbalelftal Thuisshirt van Joe Hand en grote wil.

Joe Hand vraagt ​​om $ 5.000 aan wettelijke schade en $ 20.000 aan verbeterde schade. De rechtbank is het eens met de vereiste van afschrikking in deze situatie, maar niet in de mate dat de beschuldigde niet meer dan bedrijf kan worden verplicht, of op zijn minst een serieuze monetaire hit neemt die hun anders legitieme bedrijfsoperatie zal ondermijnen. Daarom zal de rechtbank $ 1.000 aan wettelijke schade toekennen, evenals $ 3.000 aan verbeterde schade. Het verzoek van Joe Hand om een ​​afzonderlijke verklaring in te dienen, wordt eveneens verleend.

In het Watford FC Thuisshirt tweede geval, (Joe Hand Promotions, Inc. v. Ol ‘River Hideaway LLC), toonden de beklaagden UFC 171 in hun bar na het kopen van het maaltijdnetwerk, maar ze betaalden de woonkosten en niet de duurdere $ 950 industriële subs licentiekosten. De rechtbank ontdekte dat dit geen steun is, omdat de rechtszaak een strenge aansprakelijkheidsstatuut omvatte.

De eiser vroeg wettelijke schadevergoeding van in totaal $ 60.000, maar de rechtbank ontdekte in plaats daarvan dit extreme toekenning van $ 3.000. Bij het ontdekken van dit cijfer beredeneerde redelijke senior districtsrechter Ezra als voldaan aan –

De rechtbank ontdekt dat een wettelijke schade -toekenning van $ 3.000 in dit geval geschikt is. Hier heeft eiser misschien $ 950 in rekening gebracht voor een locatie die vergelijkbaar is met de bar van de gedaagden. ) 0-100 mensen)). Een extra $ 2.050 is redelijk om toekomstige overtredingen af ​​te schrikken …

In dit verslag ontdekt de rechtbank dat een opzettelijke schade -overtreding niet gerechtvaardigd is onder de omstandigheden van deze zaak. Er is geen bewijs dat beklaagden de wetgeving herhaaldelijk over een langere periode overtreden. Er is ook geen bewijs dat ze aanzienlijke monetaire winst hebben gekregen door de satellietprogrammering van eiseres te behalen zonder de autorisatie. Het wettelijke schadebedrag van $ 3000 is toereikend om elk type toekomstige overtreding van § 605 door gedaagden af ​​te schrikken.

Advertentie

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

$ 11.000 Standaardoordeel geordend na UFC 128 piraterij 25, 2014in “Piraterij”
UFC PPV piraterijschade beoordeeld onder de kosten van ProgramAPril 19, 2016in “Piraterij”
$ 32.500 piraterij schikking bereikte naleving van waarschijnlijke UFC PPV Piracymay 19, 2016in “Piraterij”

Leave a Reply

Your email address will not be published.