Loading...

Hoe ik voorbij mijn lopende blessure IT Band Syndrome

ben gekomen! Het is 26 dagen tot de La Marathon en 55 dagen tot de Boston Marathon. Dat is zo snel. Het maakt me nerveus om na te denken over hoe snel ze eraan komen !! Maar ik moet mezelf op het goede spoor houden en een beetje aftellen doen helpt me te onthouden dat ik moet trainen en slapen en eten en ademen en drinken alsof ik train voor een aantal aankomende races.

Niet op koers blijven met training, rust en goede voeding kunnen bijdragen aan blessures. Boo. Kashima Antlers Thuisshirt Dus, hoewel ik het leuk vind om het gewoon te spelen met het oor met mijn rennen, probeer ik me echt te houden aan het trainingsplan dat ik heb samengesteld.
Mijn meest recente video’s

Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
Review van het nieuwe boek van Jessica Simpson – Open Book. De zanger en ondernemer morst geheimen en achter de schermen verrast alles in haar memoires.

Review of the Audible Book – Jessica Simpson leest het zelf! Bovendien zijn er bonusnummers als je de audioversie krijgt!

Meer video’s

0 seconden van 6 minuten, 5 seconden

Volgende
Leren van een slechte run
03:48

Live
00:00
08:21
06:05

Ik kreeg het Band Syndrome ongeveer zes jaar geleden nadat ik de Disneyworld Marathon had uitgevoerd. De blessure klopte op mijn deur in de vorm van kniepijn na de race. In de weken na de marathon begon ik kniepijn te krijgen die me in mijn sporen tegenhield ongeveer een mijl of twee in mijn run.

Ik kreeg een MRI, zag mijn arts en werd uiteindelijk doorverwezen naar een fysiotherapeut.

De PT zei dat ik 6 weken niet kon rennen.

ZES WEKEN.

Dat was verwoestend. Ik huilde eigenlijk. De pijn om niet te kunnen rennen was erger dan mijn kniepijn!

Zes weken lang zat ik op mijn knie, had het opgenomen, klassen in de sportschool in plaats van te rennen, zag een fysiotherapeut en liet mezelf in een grot van verdriet vallen dat alleen rennen me eruit kon halen.

Waarom ben ik gewond geraakt?

Nou, er is niet een gemakkelijke manier om te vertellen … Mijn PT zei dat het waarschijnlijk een combinatie was van niet volledig klaar om 26,2 mijl te lopen en mijn IT -band te strak. Bovendien waren er enkele spieronevenwichtigheden om aan te werken die mogelijk hebben bijgedragen.

Toen ik eenmaal was gewist om te rennen, moest ik langzaam weer opbouwen. Het was een beetje ontmoedigend om te zien hoeveel fitness ik in ongeveer 7 weken had verloren.

Maar ik hou van rennen en wilde er weer op terugkomen – dus ik deed het werk.

Ik heb ook veel geleerd van die ervaring.

Mijn lopende blessure heeft me geleerd:

Stretching en krachttraining zijn cruciaal voor marathon en halve marathontraining.

Rust -dagen zijn cruciaal voor het vermijden van lopende verwondingen. Je lichaam heeft tijd nodig om te rusten en te herstellen.

Het runnen van een volledige marathon is niet alleen een willekeurige, schattige kleine hobby. Als je atletische dingen met je lichaam doet, behandel het dan als een atleet.

Niet rennen zuigt.

Haal je verdriet en teleurstelling niet uit om niet op de mensen om je heen te rennen. Zoek iets anders om te doen dat je een tijdje verrukt maakt.

Er zijn andere vormen van lichaamsbeweging naast hardlopen die leuk zijn. Ik begon een tijdje kickboksen en draaien.

Je lichaam is geweldig en kan je 26 mijl dragen, gewond raken en terugkomen van dat alles om weer te rennen. Er is veel voor nodig om zoveel te rennen. Het kost veel om gewonde spieren en botten en trieste harten opnieuw op te bouwen – maar je kunt het.

Het was heel triest om te worden gebaard voor hardlopen – maar dat had niet de focus moeten zijn. Er was zoveel in de aanloop naar die lopende blessure dat mijn lichaam deed = honderden kilometers rennen in hitte, sneeuw, regen, luchtvochtigheid … Ik was dankbaar voor alle goede dingen en dat hielp me hoopvol te houden.

Toen ik me herinner dat ik niet in staat was om 7 weken te rennen – maar al 100 weken daarvoor was gerund – dat helpt het in perspectief te houden.

En terugkomen van het bandsyndroom maakte me veel meer bewust van cruciale dingen die helpen stoppen met het runnen van blessures.

Als je het bandsyndroom hebt, zie je een arts om ervoor te zorgen dat dit de ideale diagnose is en te kijken of je een verwijzing naar een fysiotherapeut kunt krijgen.

It Band Syndrome behandelingstips:

1. Stop met rennen. Door een blessure te rennen helpt het nooit sneller beter te Duits Voetbalelftal Thuisshirt worden.

2. Rijst – rust, ijs, compressie, hoogte.

In dit geval kan compressie werken in de vorm van het opmaken ervan.

Tip: KT-tape is de #1 go-to hierop en ze hebben online video’s en instructies over hoe de tape toe te passen.

3. Stretch en zelfmassage.

Doe een zachte band en heup strekken om een ​​deel van het trekken aan je knie te minimaliseren. Doe geen bewegingen die het pijn doen. Het irriteren van een reeds ontstoken gebied zal de pijn of zwelling niet helpen verdwijnen.

Overweeg schuim voor een paar minuten achter elkaar en bouwt zich geleidelijk op.

4. Focus zoveel mogelijk op herstel. Dit omvat – extra curriculaire activiteiten, rust, voeding en meer.

Draag ondersteunende comfortabele schoenen – zelfs als u niet loopt. Misschien wilt u de slippers en hakken een tijdje overslaan.

Als KT -tape of een kniebrace helpt, draag het dan als dat nodig is (niet alleen tijdens het sporten).

Krijg genoeg rust. Dit omvat slaap en rust gewoon van overdreven onderzoek in het algemeen. Geef je lichaam de tijd om te genezen.

Maak voeding een prioriteit.Eet voldoende eiwitten, koolhydraten en gezonde vetten. Eet je fruit en groenten. Behandel uw lichaam goed.

Vraag: Heb je een hardloop- of sportblessure gehad? Wat was Cerezo Osaka Thuisshirt het en hoe ben je hersteld?

Stuur me het werkboek

25 Speel

Delen is zorgzaam!

25
Pin

Deel

Tweeten

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published.