Loading...

Fitbit Dashboard bijgewerkt met wekelijkse activiteit en meer

Het nieuwe bijgewerkte uiterlijk van het Fitbit.com Online Dashboard is nu live, en we wilden van deze gelegenheid gebruik maken om te pronken met wat er nieuw is.

Om te beginnen is alles bijgewerkt met een nieuwe laag verf en nieuwe kleuren. Volledig nieuw bij FC Utrecht Thuisshirt het dashboard is “De activiteit van deze week”, een gedetailleerde tegel die een samenvatting van uw week in één oogopslag weergeeft. Zodra u de tegel handmatig aan uw dashboard toevoegt, kunt u schakelen tussen stappen, vloeren en calorieën op de rechterbovenhoek van de tegel, en u hebt een handige balk die uw voortgang weergeeft in de richting van uw wekelijkse doel. U kunt ook op een specifieke dag van de week zweven om uw staptelling (of geselecteerde stat) voor die dag te tonen.

Er is ook een beetje meer detail in enkele van de uitgebreide weergaven van bestaande tegels. Hieronder is bijvoorbeeld de uitgebreide weergave voor de ‘stappen’ -tegel. Naast het totale aantal van je week, het dagelijkse gemiddelde en de doeluitgang, heb je ook een nuttige samenvatting van de gegevens van elke week in de loop van de afgelopen maand. Het is een snelle en gemakkelijke manier om trends in uw gegevens te zien gedurende terugkerende dagen/weken.

Dus als je dat nog niet hebt gedaan, raden we je aan om in te loggen op je dashboard en te spelen met de nieuwe weergaven en functies. Zorg ervoor dat u ons laat weten wat u van de dashboardverbeteringen in onze gemeenschap vindt!

Deze informatie is alleen voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld als vervanging voor medische diagnose of behandeling. U Flamengo Thuisshirt moet deze informatie niet gebruiken om een gezondheidsprobleem of aandoening te diagnosticeren of te behandelen. Neem altijd contact op met uw arts voordat u uw dieet verandert, uw slaapgewoonten wijzigen, AZ Alkmaar Thuisshirt supplementen nemen of een nieuwe fitnessroutine beginnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.