Loading...

Wanneer je lange run fout gaat

een OGC Nice Thuisshirt paar weken geleden had ik een behoorlijk ruwe lange run. Ik kon mijn brandstof niet open krijgen. Mijn handen waren koud. Ik moest plassen. (Dus ik plaste duidelijk op mijn handen om ze warm te houden.). Oké. Niet echt.

Er gaat iets mis als je aan het rennen bent. Dat is normaal.
Mijn nieuwste video’s

Marathon training dag 1

Meer video’s

Volgende
Marathon training dag 6
01:19

Live
00:00
08:21
03:12

Dingen kunnen extreem verkeerd gaan als je traint voor een halve marathon of marathon en het aanpakken van lange runs. Hoe langer je uren achter elkaar loopt, er zijn genoeg mogelijkheden voor dingen om mis te gaan met je lichaam, het weer, je route, je uitrusting, motivatie, energie, je telefoon of GPS -horloge, je lopende maatje …

Het gebeurt.

Dingen die tijdens een run mis kunnen gaan, zijn onder meer, maar zijn niet beperkt tot het volgende:

Blaren, buikproblemen, vallen, verdwalen, zonder brandstof, schuren, waterfontein gebroken, kramp, ook veel of niet voldoende kleding, telefoon sterven, bijensteek (!), Letsel aankomen, de muur raken, de muur raken, de muur raken, de muur raken, de muur raken, de muur raken. Een telefoontje die je moet aannemen, huilen, lachen, plassen, honger krijgen, neus bloeden …

Uw taak tijdens de training is om de slechte runs te gebruiken als een ontdekkingservaring. Het is nooit een ‘wegwerp’ run. Je ontdekt meer van de slechte runs dan de groten.

Dus, als je een slechte run hebt – let op het, ontdek het en ga Engels Voetbalelftal Thuisshirt verder om nog een dag te rennen.

Training voor Half Marathon of Marathon is de allerbeste tijd voor dingen om fout te gaan.

Wat?

Ja. Als er iets misgaat tijdens een run die je liever hebt, komt dit voor tijdens de training en niet tijdens de race.

Geloof me.

Dus, wanneer er iets fout gaat, gebruik dit proces om het zo goed te repareren en ervan te ontdekken.

Wat te doen als je lange run fout gaat:

Ten eerste, wees blij dat het geen racedag is !!

(Als het racedag is – oh oh, je hebt problemen. Ik maak een grapje. Gebruik de onderstaande stappen om het op te lossen en te repareren.)

Wees een probleemoplosser.

A. Bepaal het probleem:

Wees specifiek over wat er mis gaat.

Voorbeeld: als u het moeilijk hebt om brandstof aan te nemen, is dat het primaire probleem.

Maar dat begint zowel uw energie als uithoudingsvermogen te beïnvloeden. Naast het voelen van energie van energie kan je psychologisch een muur laten raken. Dus het begint zowel te sneeuwballen als dan, dan kun je in paniek raken en niet in staat zijn om te erkennen en het primaire probleem te repareren.

B. Beoordeel precies hoe serieus het is.

Is het belangrijk?

Ex. Een kwetsure? Iets waardoor je je duizelig voelt? Grote buikproblemen?

Als het iets is, zou je denken aan serieuze en/of onmiddellijke aandacht nodig:

-> Stop om het probleem te beoordelen. Wat moet u het repareren? Doe wat u kunt om het meteen te repareren.

Beschouwen:

Moet u stoppen met hardlopen? Vereist u om te lopen? Vereist u om zo snel mogelijk een toilet te ontdekken? vereiste om te gaan zitten? Vereist u om zout te ontdekken? Heeft u water nodig?

Als het een medische omstandigheid is, moet u stoppen en hulp krijgen. Dit kan alles zijn, van een Uber -huis tot een tijdje op de stoep zitten tot het lokaliseren van de dichtstbijzijnde locatie om water/brandstof te krijgen. ‘Het is echter’ en het kan mogelijk maken om een ​​blessure erger te maken of flauwvallen niet geweldig is voor u of uw rennen.

Is het klein?

Ex. Vertragen. Harder programma dan verwacht. Muziek werkt niet.

-> Stop om te lopen of traag naar beneden. Doe wat u kunt om het te repareren – Krijg Gremio Thuisshirt water, repareer uw muziek …

C. Selecteer een oplossing en repareer deze.

Nu u het probleem begrijpt en precies hoe serieus het is – ga je verder om het te repareren.

Ex. Water, brandstof, zout, rust, positief denken, noodhulp …

Kies uw oplossing en kies deze. repareer het. Probeer trots, emoties, angst, pijn, stress … in de weg te staan. Dit is dat je voor jezelf als coach werkt en het probleem herstelt. U kunt erachter komen hoe dit uw training later kan beïnvloeden.

Helpt het? Mooi zo. Ga zo door.

Is het niet voldoende hulp? Oké. Probleem oplossen is een proces – wat kunt u nog meer doen?

De sleutel is om kalm te blijven en te focussen op de reparatie (niet het probleem). Je kunt ermee krijgen. Ga zo door. Ga zo door. Ga zo door.

* REER Visitor Survey * <-Neem deze enquête om mij te helpen de RER te verbeteren en te begrijpen waar u niet meer van houdt / wilt / wilt meer van deze Lil ol ’-website. Zeg je bedankt !! Vraag: Heeft u een dilemma gehad met brandstof / water / letsel / badkamerproblemen voor een run ?? Hoe gaat het met je? 50Save Delen is zorgzaam! 50 Pin DeelTweeten Deel Mail Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published.