Loading...

Bloggen 101 bij FitBloggin Seminar

Hallo, ik begon mijn dag met een 6 mijl run met Tina en Theodora.

Mijn meest recente video’s

Toen haastte ik me terug naar mijn hotelruimte om te douchen en voorbereid op mijn FitBloggin -presentatie bloggen 101. Klik hier voor mijn presentatie. Het is niet geweldig, Cerezo Osaka Thuisshirt maar verslaat een handvol post-its, wat mijn oorspronkelijke idee was.

Roni en ik geloofde niet zo goed dat veel mensen naar deze sessie zouden gaan, omdat ik vermoeiend ben, dus Feyenoord Thuisshirt ik was helemaal niet angstig! Wat goed is, we zijn allemaal precies hier om plezier te hebben, toch?!

Toen ik het begreep dat de projector was opgezet, haastte ik me om mijn deal met havermout te vullen. Ik hou van havermout gemaakt in enorme batches zoals deze, het is gewoon zo romig!

Ik stuurde Ben terug naar de ruimte met dit bord voor na mijn presentatie. Ik eet graag eerder als naast mijn dagelijkse activiteiten. VfL Wolfsburg Thuisshirt Inderdaad – eet, neem een ​​douche, eet nogmaals – dit is mijn leven.

Ik ging op de een of andere manier af met Con 4 People, 1 serveerster en iemand van de straat om naar mijn presentatie te gaan. Het was een veel beter optreden dan ik had verwacht. Ik was tenminste niet van het podium …

Maar de intieme setting produceerde een eenvoudig gesprek met nieuwe vrienden, zoals Heather uit mijl 26.2 en meer

En Erin van het genieten van de chaos, die prachtig haar heeft

Na mijn bloggen 101 -sessie ging ik op weg naar nog een sessie, dus ik zou iets kunnen ontdekken (hoewel ik geloof dat ik veel meer veel meer moet helpen dan een of twee sessies), maar werd afgeleid door een gesprek.

En vrienden zoals Jen van Prior Fat Woman en Elisabeth uit het leven van Jogger! Zoals deze vrouwen

Het plan voor de rest van de dag omvat bezienswaardigheden en het krijgen van krabben. (bron)

Ik ga een beetje vroeg uit FitBloggin, dus als we nog niet tevreden zijn, volg me dan alsjeblieft op en trip me in de gangen, kom op staat hallo!

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published.