Loading...

Senator Runciman: Bekijk dat pro -kickboksen geen wettelijke “tart logica kan zijn”.

Vorig jaar benadrukte ik de instelling van BC dat professionele kickboksen en Muay Thai -evenementen niet zijn ingeschakeld onder de bijgewerkte sectie 83 van het Wetboek van Strafrecht. De senator die de wetgeving heeft opgesteld, reageerde niet eens met Urawa Red Diamonds Thuisshirt de enge interpretatie van de wet door de provincie.

Senator Runciman heeft sindsdien een sterkere houding aangenomen waarin wordt aangegeven dat BC’s interpretatie van de wetgeving die hij schreef “Logica tart”. De senator, in een brief die eerder dit jaar aan het ministerie van Gemeenschap van BC is geschreven, sport en culturele vooruitgang specificeert dat “het logica tart dat sommige vechtsportwedstrijden legaal werden geacht onder de vorige boksedefinitie, maar nu wordt gedacht over onwettig onder een betekenis die gemengde vechtsporten mogelijk maakt “.

Dit is een belangrijke vooruitgang, want als een rechtbank ooit wordt gevraagd om s te vertalen. 83 Montpellier HSC Thuisshirt van het Wetboek van Strafrecht bij het kiezen van het bereik van provinciale bevoegdheden om deskundige “Mixed Martial Arts” te beheersen, kan de presiderende rechter kijken naar de bedoeling van de wet.

In het ideale geval zal dit de BC -regering tijdig zijn om hun setting opnieuw te bezoeken en na te denken over het legaliseren van deskundige kickboksen in de provincie. Bovendien Argentijns Voetbalelftal Thuisshirt zou dit overtuigend moeten zijn in het beïnvloeden van andere provincies bij het kiezen van het bereik van hun bevoegdheden bij het legaliseren van deskundige strijdsporten. Niet alle provincies zijn het eens met de instelling van BC en, op voorwaarde dat de opvattingen van de senator een brede interpretatie van wat “gemengde vechtsporten” betreft waarschijnlijk gerechtvaardigd is.

Ik heb een volledige exemplaar van de brief van Senator Runciman aan de BC -regering verworven die hier kan worden ontdekt:

Senator Runciman brief aan David Galbraith

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

Drafter van kosten S-209 is het niet eens met BC’s enge interpretatie van de Lawoctober 30, 2013 in “Bill S-209”
Waarom pro kickboxing / muay thai onwettig zijn in BC en wat er aan Itoctober 25, 2013 in “BC Athletic Commission” kan worden gedaan,
Professionele Muay Thai evenals kickboksen blijven onwettig in BCSEPTEST 26 september 2013in “BC Athletic Commission”

Leave a Reply

Your email address will not be published.