Loading...

Mijn Boston Marathon -racetechniek beschadigde in 4 delen

mijn 4 -dollar marathon -racetechniek om mijn beste en een fantastische race uit te voeren. Als je een doel hebt voor je race of als je alleen maar wijs wilt worden en sterk rijdt, moet je precies plannen hoe je de race gaat aanvallen.

Opmerking: dit kan ook voor een halve marathon worden gebruikt, update het gewoon om de kilometers in 4 stukken te breekt.

Hoi! De teamproblemen van vandaag van Hyland zijn zich de race voor te stellen en een woordassociatie te doen voor een paar verschillende kilometers van de Boston Marathon. Hoe gaat het met die mijl precies? Waar geloof je van als je je die mijlmarkering raakt? Het punt is om elk type bepaalde mijl of een deel van de race te delen die vooral beangstigend of interessant of stressvol of leuk is (sommige kilometers zijn al die dingen).

Dit was een soort leuk en beangstigend proces (net als echt een marathon runnen), omdat ik moest geloven over hoe ik me precies zou voelen aan het einde van de race. Ik wil daar niet over geloven, omdat ik al precies begrijp hoe ik me ga voelen = als stoppen of huilen of plassen of al die dingen op hetzelfde moment doen.

Daar wil ik niet over geloven! Ik vind het leuk Santos Laguna Thuisshirt om het me gewoon te laten verrassen.

Maar ik hou niet van verrassingen – dus dat is niet echt een wijs plan.

Dus ik produceer een marathontechniek om de race slimmer en sterker te laten lopen. Ik brak het in 4 delen.

Boston Marathon Race Barcelona Thuisshirt Strategie

Mile 1 -6: Ren Smart.
Ik moet het begin van de race slim maken. Ik ga vaak zo snel als methode en betaal het later. Dit is een nog grotere moeilijkheid bij de Boston Marathon, omdat het bergafwaarts begint!

De combinatie van heel blij zijn met het runnen van de Freaking Boston Marathon, net beginnend met de race en er is een enorme achteruitgang = RER zo snel rennen Club Tijuana Thuisshirt en volledig gebruiken om al haar energie in de allereerste 6 mijl te gebruiken.

Dus mijn focus is om slim te lopen, naar mijn lichaam te luisteren, interesse te betalen voor mijn snelheid en genot in de race.

Mile 7 – 12: Schakel de machine in.
U bent een machine, een hardloopapparaat dat zowel is voorbereid en bereid om 26,2 mijl te schommelen. Ga in de zone. Ren je tempo.

Geniet van alles om je heen. Neem alle bezienswaardigheden op en lijkt zowel als drukte. Haal diep adem, vermeld een gebed en zeg God dankzij God dat hij je hebt gekregen met alle trainingsmijlen die zoveel leidde als dit punt. Schakel het apparaat in en voer uw plan uit.

Mile 13 – 18: Werk hard, ren hard.
Ik houd er rekening mee dat de trainer van Sole Runner Steve zegt dat zoiets als Miles 13 tot 17 is wanneer je het werk aanbrengt. Dit is het deel van de marathon waar je niet langer zoemt van opwinding. Je energie vervaagt op dit moment waarschijnlijk ook. Je bent niet voldoende dicht bij de oppervlakte om te voelen als ‘je bent er praktisch’. Je kunt het licht aan het einde van de tunnel nog niet zien.

Dit is waar je je gewoon vastgeeft en het werk doet. Zorg ervoor dat u zowel aan het voeden en hydrateren – de muur komt eraan als u dat niet doet! Ga in een zone en probeer energie te besparen door in te inspecteren met uw lopende vorm. Inspecteer uw snelheid en houd deze stabiel. Heb een gel of kerels. Ga zo door.

Mile 19 – 26: Wees het evenals en vecht er voor.
Dit is waar ik de neiging heb om tegen de muur te slaan. Dit is waar de oppervlaktelijn tot nu toe lijkt. Hier wil ik stoppen of huilen of plassen of huilen om precies hoe ik moet plassen. Mijn geest begint uit elkaar te vallen, mijn lichaam voelt zowel zwaar als langzaam aan … Evenals het enige wat ik kan doen, is het mezelf vertellen.

WEES MOEDIG.
Je doet pijn? Oké, dat is typisch – ga het aan en blijf doorgaan.

Je bent moe? Oké, dat is typisch – ga het aan en blijf doorgaan.

Heb je zin om te stoppen? Oké, dat is typisch – ga het aan en blijf doorgaan.

Wees moedig.

Bewaar de redenen voor iets anders en vecht voor jezelf. Vecht om sterk aan de oppervlakte te komen. Je hebt alle training en zoveel werk ingediend. Je bent het waard om moeilijk te vechten om sterk naar boven te komen.

Je hebt dit.

Geloof in jezelf. Blijf bij je racedagplan en ga ze halen !!

Wil je veel meer op de Boston Marathon -cursus?

Bekijk deze mijl van mijl gids van de Boston Marathon

Boston Marathon Elevation Profile

Vraag: Hoe breekt u precies races of lange runs op?

Heeft u een strategie? Herinneringen of mantra’s?

Stuur me het werkboek

49Save

Delen is zorgzaam!

49
Pin

Deel

TweetenDeel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published.