Loading...

MMA in New York in 2016? Het ontleden van de nieuwste rechtszaak van de UFC

eerder dit jaar toen federale rechter Kimba Wood een UFC -rechtszaak tegen New York afsloeg en beweerde dat het deskundige MMA -verbod van de staat ongrondwettelijk was dat de rechtbank opmerkte dat de eiser niet stond om aan te klagen. De rechtbank suggereerde echter wel dat de wetgeving het onderzoek mogelijk niet kan doorstaan als de UFC zowel schadevergoeding als uitgenodigd kan vaststellen

“(De) Valencia Thuisshirt eisers, met name Zuffa, kunnen denken aan het indienen van nieuwe vaagheid verklaart op basis van gebeurtenissen die plaatsvonden nadat deze rechtszaak is begonnen, inclusief de recente verklaringen van de OAG die het verbod verbiedt dat de gesanctioneerde expert MMA verbiedt (ondanks de gewone taal van het tegendeel).”

Hoewel de allereerste rechtszaak onder charm is, was de UFC snel om rechter Wood op haar punt te nemen en deze week een tweede rechtszaak aangespannen. Het volgen van lessen uit opnames die zijn opgedaan met ontdekking van de eerdere rechtszaken en nog meer de opmerkingen van Judge Wood ter harte nemen. Zuffa boekte Madison Square Gardens voor een verwachte UFC -kaart in april 2016 en ondertekende een contract met de WKA om op te treden als een sanctionerende “vrijgestelde organisatie” die het evenement waarschijnlijk legaal maakte.

De UFC speelt nu in wezen pluimvee met het specificeren van New York om te zien of ze actie zullen ondernemen om het evenement te sluiten. Als ze dat doen, hebben ze ook schade en staan ze om aan te klagen. Zo niet, dan komen ze in de achterdeur wat nog niet in vorm is Sao Paulo FC Thuisshirt met de voorkant.

Kortom, de rechtszaak beweert dat de strijdlustige sportwetgeving van New York ongrondwettelijk vaag is, zoals gebruikt om de expert MMA en ze op zoek zijn naar een verklaring die exact hetzelfde specificeert, samen met een bevel dat het specificeren vermijdt om de strijdlustige sportwetgeving tegen UFC -expert -evenementen te handhaven.

De volledige pleidooien kunnen hier worden ontdekt (met dank aan MMA -journalist Jim Genia) – Zuffa tegen New York

Deze zijn de moeite waard om volledig te lezen om de in sommige gevallen inconsistent en uitdagend te zien om standpunt te begrijpen dat New York heeft geprobeerd vast te stellen dat de wetgeving de hedendaagse dagdeskundige MMA Club America Thuisshirt in de Empire State verbiedt.

De nieuwste vooruitgang is dat deze verzekeringsclaim wordt gehoord door de extreem exact dezelfde rechter Kimba Wood die sterke opvattingen uitte over de verdiensten van de vaagheidsclaim.

Uw verhuizing New York.

Deel dit:
Twitter
Facebook

Soortgelijk:
Zoals laden …

Verwant

De federale rechtbank verwerpt UFC -rechtszaak waarin wordt beweerd dat New York MMA Ban ongrondwettelijkapril 1, 2015in “New York Battle Sports Law”
UFC Antitrust Suite eisers introduceren informatieve Websiteepril 14, 2021
Door de Flip Flopping van New York kan Zuffa MMA -pak op 6, 2013 in “New York Battle Sports Law” doorgaan,

Leave a Reply

Your email address will not be published.