Loading...

NSU noemt advocaat plaatsvervangend advertentie voor bedrijf en financiën/SWA

Northwestern Specifice heeft Sydney Jones benoemd tot nieuwe plaatsvervangend atletisch directeur voor zowel bedrijf als financiën en zijn senior damesbeheerder.

Jones betreft NSU van binnenkort collega Southland Seminar-lid Texas A & M-commerce, waar ze de afgelopen vijf maanden als senior partner atletisch directeur van de afdeling voor bedrijfsdiensten en SWA doorbracht.

De aanwerving van Jones is onderworpen aan goedkeuring van de Board of Supervisors van het University of Louisiana System, dat regeert Noordwest, specificeer de universiteit.

“Evenals vooral, zowel de leiderschap als de werknemers van boven naar beneden, maken dit een echt interessant team om mee te doen,” zei Jones. “Met (directeur van atletiek) Kevin (Bostian) in zijn allereerste maanden is hij vooruitstrevend en is hij gericht op het verkrijgen van taken over de oppervlaktelijn, wat voordelig is. Ik ben heel blij om lid te worden van dit OGC Nice Thuisshirt team en een paar van die grotere doelen te krijgen.

“Northwestern specificeert een instelling voor alle handen op het dek. Alle werknemers werken moeilijk en zijn gewijd aan de grotere foto voor de algemene afdeling. Dat was echt verleidelijk voor mij. ”

Jones zal dienen als de belangrijkste monetaire politieman voor Northwestern specificeren atletiek naast de SWA van de afdeling.

“In een korte periode heeft Sydney Jones haar stempel gedrukt als universiteitsatletiekbeheerder,” zei Bostian. “Gedurende het wervingsproces verbaasde ze onze commissie met haar bestaan ​​en het bevel over wat we verwachten. Het toevoegen van iemand met Sydney’s vaardigheden en mogelijkheden maakt onze afdeling sterker. Haar vermogen om te associëren aan onze student-atleten met haar ervaringen als universiteitsatleet zal hen ten goede komen tijdens hun tijd hier in Northwestern State. ”

Jones, een vierjarige softballetterwinnaar in Nevada, brengt talloze beroepservaringen naar de Northwestern State.

Jones was de directeur van inkoop en contracteerde aan de United States Air Force Academy voordat hij naar Texas A&M-commerce verhuisde. Terwijl bij Air Force, had Jones toezicht op de aankoop, zowel inkoop als game zorgt voor, terwijl ze essentiële verbindingen met interieur en externe aandeelhouders tot stand brengen. Ze Pools Voetbalelftal Thuisshirt speelde ook essentiële functies bij het verbeteren van de atletische faciliteiten van Air Force, bouwprojecten, beleidsanalyse en hervorming.

Terwijl bij Texas A&M-Commerce, was Jones een essentieel onderdeel van het shift-team voor de verhuizing van 1 juli van de Lions naar de Southland Conference.

Naast haar tijd bij Texas A&M-commerce was Jones de assistent-directeur van atletiek voor externe operaties en ontwikkeling/SWA aan de Lincoln Memorial University in Harrogate, Tennessee. Tijdens LMU was Jones verantwoordelijk voor het vaststellen van en implementeerde het implementeren van fondsenwervingsinitiatieven, had het toezicht op zowel fiscale administratie als inkoop, geholpen bij naleving en had sportbewustzijnsfuncties voor softbal, damesvolleybal en strandvolleybal. Bovendien was Jones een adjunct hoogleraar sportadministratie klassen in de LMU Institution of Business.

Jones brengt ook ervaring in het juridische rijk van minor league -honkbal met functies, waaronder contractregeling en interpretatie naast spelersvertegenwoordiging.

Als student aan Nevada diende Jones als vertegenwoordiger van de Student-Athlete Advisory Council van de school, terwijl ze haar diploma in politieke wetenschappen behaalde en in 2015. Tijdens haar tijd in Nevada heeft Jones geïnterneerd met de Nevada, zowel senaat als politiek Conflictbemiddeling.

Ze behaalde haar Juris Doctorate Degree aan de Thomas Jefferson Institution of Law, gericht op sport- en thuistertainmentwetgeving, in 2018. Jones was een sportwetgeving Fellow, werd geëerd door de wereld van sportwetgeving in Nederlands Voetbalelftal Thuisshirt 2017 en won de AM JUR Award voor sportwetgeving en analyses in 2018.

Deel dit:
Facebook
Twitter
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.