Loading...

Redlands Half Marathon Resultaten evenals samenvatting

Hallo! Ik rende vanmorgen de run met Redlands Half Marathon. Ik had een verrassend geweldige race. Hier is mijn Redlands -race -samenvatting en resultaten…. (Laat me begrijpen of je een race hebt uitgevoerd of hieronder ook een trainingsrun hebt gehad)

Laten we beginnen vanaf het begin …
Mijn meest recente video’s

4 minuten staande kerntraining voor hardlopers
Standing ABS -training die u thuis kunt doen. Geen apparaten kernoefeningen die u kunt opstaan ​​voor of na een run. Snelle tutorial over 5 trainingbewegingen voor een sterke kern en om uw evenwicht te moeilijkheden.

Meer video’s

0 seconden van 4 minuten, 31 seconden

Volgende
Marathon training dag 3
00:51

Live
00:00
08:21
04:31

Ik heb me geabonneerd op de race op internet en kreeg mijn slabbetje racedag ochtend. De run met Redlands Race maakt gebruik van een 5K, 10K en halve marathon. Het was eenvoudig om mijn slabbetje op de raceochtend op te pakken, mijn spullen in het voertuig te stoppen en je voorbereid te maken om te rennen.

Pre-race: eenvoudig te ontdekken race-start, snel en eenvoudige pakketafhalen en veel gratis parkeren. Het is een relatief weinig race, maar was extreem goed georganiseerd.

De race: begon op tijd. Het was een soort lage cruciale start, maar een telling naar beneden en geen enorm begin- of oppervlakte -lijn.

Het is veel cruciaal om op te merken: het is heuvelachtig.

Erg heuvelachtig. Terwijl ik rende, voelde ik dat mijn quads zich dood begonnen te voelen. Ik bleef maar geloven: “Dit is zo heuvelachtig !!”.

Net toen ik geloofde dat ik het een beetje wilde terugnemen, omdat het net zo moeilijk was – ik rende door een persoon die naar een vrouw voor ons liep ongeveer 50 gazons en zei: “Er is je podiumplek.”

Ik heb het meteen afgewezen en zei: “Dit is de heuveliest race die ik nog nooit heb gedaan !!”

Ik wilde traag naar beneden, maar zijn opmerking was een wake-up telefoongesprek en ik hield haar in de gaten en nam een ​​beslissing om het te duwen en te zien wat ik vandaag kreeg.

Ze bleef 50 grasvelden van mij, dus het was geweldig om mezelf oprecht te houden – als ze op de heuvels puffte, moet ik dat ook kunnen. Ik heb gewoon geprobeerd een goed tempo te behouden, niet te lopen en niet te huilen.

Toen, rond mijl 11, passeerde ik haar en bleef ik doorgaan. Ik heb Frans Voetbalelftal Thuisshirt een beslissing genomen om het te pushen. Ik bleef doorgaan – niet zeker of ze ideaal achter me was of wat.

Ik hield net vast Eintracht Frankfurt Thuisshirt aan mijn snelheid en deed wat ik kon. Eindelijk ben ik klaar! Awww. Zo geweldig om klaar te zijn!

Toen kwam de persoon van eerder in de race net zoveel als ik en vertelde me gefeliciteerd! Als het niet voor hem was, zou ik het waarschijnlijk hebben gebeld. Die aanmoediging was alles wat ik nodig had om echt ‘te verschijnen’. Het maakte het verschil. Ik kreeg de 3e locatie vrouwelijk Japans Voetbalelftal Thuisshirt (dat is waar hij het over had over de top 3 en op het podium).

Redlands Half Marathon Resultaten: 1:44:18

Sinaasappelsap na de race. Dit was het beste – we liepen langs een groot aantal oranje bosjes en prachtige huizen met oranje bomen.

Na de race ging ik naar mijn broer om wat hoge kwaliteit door te brengen met mijn gezin. We gingen naar de kerk en toen dan het ontbijt.

Ze hebben alle verbanden die je hier nodig hebt!

Algemeen: fantastische race. Fantastisch weer. Moeilijke heuvels. Ik heb het gevoel dat ik het goed heb gedaan op de vlucht. Ik zou het waarschijnlijk volgend jaar niet meer doen/binnenkort gezien dat het zo’n moeilijke cursus is, echter misschien. Fantastisch eten.

Vraag: Heb je dit weekend geracet? Rennen? Eten?

Hoe ging het?

Stuur me het werkboek

43Save

Delen is zorgzaam!

43
Pin

Deel

Tweeten

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published.