Loading...

Peanut Slaw Recept

Ik had vandaag om 11.00 uur het bloggen 101 Webinar. Dus dat hield me bezig tot ongeveer 12.00 uur toen ik me herinnerde – er is een potluck -bijeenkomst op het werk om 13.00 uur!

Super goed. Helemaal vergeten.
Mijn nieuwste video’s

Voordat we Strangers Review CF Monterrey Thuisshirt waren
Voordat we Strangers waren door Renee Carlino Book Review.
Snelle gedachten en aanbevelingen voor audioboeken. Het verhaal, verteller, recensie en meer over de A Good Listen -serie.

Meer video’s

0 seconden van 9 minuten, 42 seconden

Volgende
Marathon training dag 4
01:21

Live
00:00
08:21
09:42

Ik beoordeelde snel de ingrediënten die ik bij de hand had en besloot om mijn favoriete Aziatische pinda -slaw te maken. Ik denk dat ik de ingrediënten hiervoor altijd bij de hand heb!

Ingrediënten: Coleslaw, TJ’s pinda -dressing (of vergelijkbaar), AS Monaco Thuisshirt blikje kikkererwten, groene uien, komkommers (optioneel) en pinda’s (niet optioneel)

Routebeschrijving: gooi coleslaw in een grote kom. Peel komkommer langzaam en suggestief. Hak de komkommer en groene uien en voeg beide toe aan de kom. Spoel kikkererwten toevoegen aan kom. Bedek alles met een royale laag dressing en gooi.

Bepaal verschillende zakken pinda’s die je hebt verzameld tijdens je recente reizen. Vergeet niet hoe u vluchtreserveringen moet maken voor de Healthy Living Summit. Voeg pinda’s toe aan salade. Zet “Maak vluchtreservering” op uw TO DO -lijst.

Mengen. Voeg indien nodig meer pinda -dressing toe.

Breng over naar een presenteerbare kom

Neem een ​​snelle seconde om erover te bloggen.

Ga naar je eerste werk Potluck en hoop dat niemand je AC Milan Thuisshirt eten belachelijk maakt of er een kattenhaar in vindt.

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published.