Loading...

Training voor een halve marathon – Running Suggesties

De publicatie van vandaag gaat helemaal over training voor een halve marathon, met name iemands allereerste helft Mary.

Een bezoeker moest met een halve marathonprofessional spreken voor een universiteitsbaan en Ryan Hall reageerde niet op haar telefoontjes, dus sloeg ze me op voor wat advies.
Mijn nieuwste video’s

Marathon training dag 3
Marathon Training Video Diary – Dag 3. Running Journal Inspecteer in met run eat herhaling

Meer video’s

0 seconden van 51 seconden

Volgende
Jessica Simpson Memoir – Open Book Review
06:05

Live
00:00
08:21
00:51

(Ik heb geprobeerd de videocamera Sport Club Internacional Thuisshirt van mijn nieuwe laptop te gebruiken voor deze vlog, eh … ja. Het is niet goed. Ik zal het niet meer gebruiken.)

Vraag een Monicaan …

Training voor een halve marathon

1) Welk trainingsprogramma zou u voorstellen voor een ietwat newbie -hardloper zoals ik? Ghanees Voetbalelftal Thuisshirt (Running gewoon timide van een jaar, extreem nonchalant.)

2) Is mijn basis van 3 mijl voldoende, of zou ik nu beginnen op te bouwen? (Ik ben van plan om eind juni te beginnen met trainen, voor een race in oktober? Misschien? Afhankelijk van je reactie op #1 daarboven.)

3) Is cross-training erg belangrijk? (Ik ben inherent lui en heb beperkte tijd voor lichaamsbeweging; wanneer ik niet ren, werk ik een bureau -taak of ben ik in de klas.)

4) Wanneer zou ik beginnen te geloven over het integreren van brandstof in mijn runs? (Ik vertrek meestal gewoon een paar uur na het ontbijt, maar ik begrijp dat ik waarschijnlijk niet zal vliegen als ik mijn lange runs begin te slaan.)

5) Wat begrijp je nu je wenst dat je het begreep voordat je begon te trainen voor je allereerste race? (Sorry; dat is daar een potentieel woordelijke. Mijn excuses! Als het zo goed is, laat het me weten!)

Serieus, Monica. Je bent zo geweldig om me te helpen! Ik herken dat je routine nu echt hectisch is, dus begrijpend dat je de tijd opzij neemt om me te helpen die je vrij veel helpt, je de geweldig persoon ter wereld maakt.

Nogmaals: zeg zo erg bedankt! <3 De genoemde halve marathon trainingsplannen: Hal Higdon Half Marathon Training Jeff Galloway Half Marathon Training Heb je een zorg voor deze Monicaan? Vraag in de opmerkingen of e -mail me runeatrepeat op gmail Kashiwa Reysol Thuisshirt dot com

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Leave a Reply

Your email address will not be published.