Loading...

Santa to the Sea Half Marathon

Bright Dark en vroeg vanmorgen heb ik mijn Procompression Holiday Socks gepeld en ging ik naar Oxnard voor de Santa naar de Sea Half Marathon!

Mijn nieuwste video’s

Marathon training dag 3
Marathon Training Video Diary – Dag 3. Running Journal Inspecteer in met run eat herhaling

Meer video’s

0 seconden van 51 seconden

Volgende
4 minuten staande kerntraining voor hardlopers
04:31

Live
00:00
08:21
00:51

Oxnard ligt ten noorden van LA, evenals ongeveer 100 mijl van South OC, dus het was een drive, hoe helemaal de moeite waard was. Het is een leuke race, goed georganiseerd en eindigt op de prachtige haven van Channel Islands.

Ik ben er met veel tijd over om te sparen en ging rechtstreeks op een shuttlebus om geen probleem te beginnen.

Eerste stop – de enorme Welsh Voetbalelftal Thuisshirt Santa -clausule (je kunt hem het hele jaar door van de 101 snelweg zien) om een ​​speelgoed voor een Costa Ricaans Voetbalelftal Thuisshirt peuter te verminderen.

Toen was het bijna tijd om in de rij te staan. Ik was de bezoeker Willie aan het begin tevreden – hij heeft het vorig jaar ook uitgevoerd!

Het is een relatief weinig race (volgens SOCAL -normen), dus ik ontdekte het prachtige duo Skinnyrunner en Reese geen probleem. We hebben onze racedoelen georganiseerd = niet bevriezen. Het was koud!!

SR en ik verbleef bij elkaar omdat ze ziek is, evenals haar doods-bedrade racesnelheid is mijn PR-snelheid bieden of nemen.

(SR op Insta)

Eigenlijk, sinds ik gisteren 13 liep, voelde ik me helemaal niet vol spunk. Dus we hebben de hele tijd gepraat en het ging super snel voorbij! We hadden een echt fantastische race die het leven inhaalde, Liberty en de zoektocht naar geluk (aka donuts).

Deze race is ongelooflijk, omdat zoveel mensen omhoog zijn of op zijn minst vreugdevolle kleuren dragen! Er was een volle peperkoek – run zo snel als je kunt, kan me niet vangen, ik ben de peperkoek man!

Gedaan in 1:52:04

De Surface Line -viering is heel geweldig omdat het prachtig is en ze bieden de meest smakelijke (en ik veronderstel lokale?) Aardbeien en koekjes.

Het is zo dat ik er nog wat meer op wil rennen !!! En/of mijn verplichte lopende pose.

Ik kwam ook Melissa tegen om te proberen te genezen bij de finish! Het is net zo lang Meliss geweest!

Maar ik wilde daar snel wegjagen omdat het bevriezing was. Dus we bleven niet zo goed na de race, omdat ik bij mijn voertuig en Whole Foods moest gaan.

Die ooit besloot om de raceparkeren in de collectie te maken, was geniaal. Na de race veranderde ik en raakte ik de WF Hot Food Bar voor voedsel.

Nu hang ik rond bij mijn moeder, omdat het in het methodehuis staat en zij is mijn moeder, dus ik zou naartoe moeten gaan sinds ze me heeft geboren. Evenals ik heb echt een enorm hoofd.

25 dagen van fysieke fitnessuitdaging

Dag 8 – Houd een plank gedurende 10 seconden langer vast dan u deze vorige week vasthield.

Ik heb een snelle Instagram -video gemaakt van mijn inspanningen totdat de hond probeerde te weten met mij te ontdekken.

Vraag: Heeft u uw plank gedaan?

Openbaarmaking: ik kreeg een slabbetje voor deze race, maar was niet nodig om XYZ ervoor te doen, d.w.z. beoordeling/werkelijke grappige grappen/op de schoot van de kerstman zitten (niet dat ik daartegen ben).

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

Mail

Deel

Blijf doorgaan met deze:

veter Irvine halve marathon

veter Irvine halve marathon

Lexus Lace Up Race Irvine Half Marathon. Oranje regio Run half, 5K, relaisresultaten en samenvatten. Lace Up Run Race Disc 2019

Wat te eten voor een late halve marathonrace

Wat te eten voor een late halve marathonrace

Wat te eten vóór de middag halve marathon rock n roll las vegas. Precies SC Braga Thuisshirt hoe te voeden voor een halve marathon of marathon latIrvine Half Marathon Race samenvatting

Irvine Half Marathon Race samenvatting

Half marathon race samenvatting en beoordeling. Irvine Half Crazy Half Marathon Running Program en race -evaluatie en tips voor

Surf City Half Marathon Resultaten en samenvatten

Surf City Half Marathon Resultaten en samenvatten

Surf City Marathon en halve marathonresultaten en samenvatten. Foto’s en plezier vanaf de halve marathonrun in Huntington Beach

AFC half marathon race samenvatting evenals foto’s

AFC half marathon race samenvatting evenals foto’s

De beste stad (San Diego) van Amerika halve marathon race -resultaten en samenvatting. AFC Half Marathon -foto’s. Binnenrennen

OC Half Marathon -resultaten en top 13 hoogtepunten

OC Half Marathon -resultaten en top 13 hoogtepunten

OC -marathon en halve marathonrace resultaten. Oranje regio samenvatting evenals de beste delen van de 13,1 mijl run. Discountvoeten voor andere

⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.