Loading...

7 Diëtist-goedgekeurde snacks om te eten tijdens het kijken naar de grootste competitie van de zomer

Begrijp je wat leuker is dan gaan zitten om de enorme concurrentie deze zomer te bekijken met vrienden en familie? Snacks met smakelijke sportthema eten terwijl je viert. evenals deze door de diëtist goedgekeurde snackconcepten zijn de perfecte keuze.

American Glory Griekse yoghurt

Draag niet alleen rood, wit en blauw om te applaudisseren op de VS, maar integreer de teamkleuren ook in uw snacks. Deze eenvoudige yoghurtkom maakt het eenvoudig tijdens het inpakken van voeding op hetzelfde moment. “Gooi wat bosbessen, aardbeien, evenals chiazaden in 1/2 kop Griekse yoghurt voor een prachtige traktatie die gezond eiwitten, antioxidanten, evenals vezels biedt,” deelt Lacey Dunn, MS, Wolverhampton Wanderers Thuisshirt MS, RD, van UPLIFFFit -voeding.

De knapperige nagelbijteroplossing

Als je ontdekt dat je naar een knapperige snack reikt terwijl je vecht tegen zenuwen terwijl je favoriete atleet naar de finish racet, zorg er dan voor dat je Jicama inslaat. Als je niet bekend bent, is Jicama-ook begrepen als Mexicaanse yam-bonen of Mexicaanse raap-een enigszins zoete wortelgroente die rauw kan worden gegeten. “Crunching on Jicama is mijn ultieme voorkeurssnack”, deelt Sylvia Klinger, DBA, MS, Rd van Spaanse voedselcommunicatie. “Probeer jicama -sticks te combineren met limoensap en een sprenkel van chili anko gemalen poeder.”

Naast het bieden van een bevredigende crunch, biedt Jicama ook een uitstekende bron van vezels met 6 gram per een kopje van deze gesneden groente.

Caprese Kabobs

Deze Caprese Kabobs maken de perfecte hapklare snack. “Voeg cherry -tomaten toe en blokkeer mozzarella -kaas op een tandenstoker en besprenkel met olijfolie en bestrooi met verse basilicum,” deelt Ashley Harpst, Rd. Dit levendige snack is niet alleen leuk om te eten, maar de combinatie van eiwitten en vezelrijke groenten helpt u urenlang tevreden SSC Napoli Thuisshirt te blijven.

Het krachtige ontbijt

Speelt uw favoriete team ‘s ochtends? Dan maakt dit smakelijke power breakfast -toast de perfecte snack om u de energie te bieden om de hele ochtend te applaudisseren. “Voeg avocado toe aan volkorenbrood en top het af met gesneden peper, een gepocheerd ei, evenals een beetje zout en peper,” deelt Dunn.

Niet alleen is deze combinatie rijk aan eiwitten, gezonde vetten, evenals vezels om u te helpen zich zowel vol als tevreden te helpen, maar de avocado -verpakkingen ook in de voeding. “Avocado’s zijn boordevol hart gezonde enkelvoudig onverzadigde vetten, die helpen om ontstekingen in het lichaam te verminderen,” voegt Dunn toe.

De pittige snack onderweg

Wil je het warm opduiken als je je team applaudisseert? Dan maakt elote, of Mexicaanse maïs, het perfecte vingervoedsel. “Kook maïs gedurende vijf minuten en bestrooi dan met Cotija -kaas en chilipoeder,” deelt Harpst.

Deze pittige snack is niet alleen heerlijk, maar het kan ook voor de voordelen van gezondheid en welzijn bieden. Met een hoger antioxidantmateriaal dan veel graankorrels, bevat maïs voordelige voedingsstoffen zoals leutin en zeaxanthine, die beide helpen om de gezondheid van de ogen te ondersteunen. Bovendien is chilipoeder rijk aan de voedingscapsaïcine, een krachtige ontstekingsremmende verbinding. Naast omdat maïs op de cob eenvoudig te dragen is, maakt deze snack een fantastische keuze om mee te nemen, ongeacht waar je kijkt.

Het feestbord

Wil je een kleurrijke, knapperige snack waar iedereen van zal houden? Deze hummusschotel maakt een fantastische Olympique Lyonnais Thuisshirt optie met een reeks bevredigende groenten. “Pak een handvol wortels, Edamame, evenals je favoriete hummus dip en maak je voorbereid op een bevredigende snack die je honger zal helpen om een robuust microbioom te ondersteunen,” deelt Dunn. U kunt groenten kiezen die de kleuren van de vlag van uw favoriete team bevatten voor extra teamgeest!

De universele snack

Het maakt niet uit waar je vandaan komt of voor wie je juicht, het enige waar elke fan het over eens is, is dat chips en dip altijd een winnaar zijn. “Bean Dips zijn de beste! Ik stel voor om zelfgemaakte bonen (of een laag-natrium ingeblikte versie) toe te voegen aan dikke salsa en te dienen met gebakken tortilla-chips voor een dip die smaak, eiwitten en vezels levert, ”deelt Klinger.

En als je ervoor wilt zorgen dat je iets hebt om elke gast gelukkig te houden, probeer dan een dienblad met gebakken chips aan te bieden met verschillende kanten zoals guacamole, salade, bonendip en hummus.

Deze info is alleen voor academische functies en is niet bedoeld als vervanging voor medische diagnose of behandeling. U moet deze info niet gebruiken om een probleem of wellness -kwestie of aandoening te diagnosticeren of te behandelen. Inspecteer altijd met uw arts voordat u uw dieet wijzigt, uw slaapgewoonten wijzigen, supplementen nemen of een nieuwe fysieke fitnessroutine beginnen.

Erin Palinski-Wade, RD, CDE, LDN, CPT

Erin Palinski-Wade, RD, CDE, CPT is een nationaal erkende voeding, diabetes, evenals Physical Fitness Professional WHo toont hectische individuen precies hoe ze tijd kunnen maken voor gezondheid. Ze is zowel de maker als eigenaar van het New Jersey gevestigde Vernon Nutrition Center, een voedingsadviesgroep die gespecialiseerd is in gewichtsbeheer, diabetes en huishoudelijke voeding. Ze is de auteur van verschillende publicaties, waaronder het “2 -daagse diabetesdieet” (Digest van de lezer), “Love Your Age” (Prevention/Rodale), evenals het “buikvet dieetplan voor dummies” (Wiley). Als reguliere media -expert is Erin verschenen op uitzendmedia zoals de “The Dr. Oz Show”, “The Doctors”, “The Early Show”, evenals MSNBC, en spreekt routinematig op conferenties en gebeurtenissen in het hele land. Erin werd ook een van de ‘topgezondheids- en wellness -beïnvloeders van 2018’ door Women Physical Fitness Magazine genoemd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.