Loading...

Staande bureau en ook veel ijskoffie

Hallo! Ik geniet echt van deze coole SoCal -ochtenden. Ik heb geprobeerd te rennen voordat het ongelooflijk heet wordt. Dat is niet eenvoudig met alle afleidingen op Club Tijuana Thuisshirt sociale media. Jullie mensen vereisen dat ze minder leuk en onderhoudend zijn, zodat ik de deur uit kan!

(Coole ochtenden zijn een voordeel om geen vochtigheid te hebben. Hint wijst op een persoon die wil dat ik op vochtige plaatsen rondhang, alleen maar zeg.)
Mijn meest recente video’s

Mijn charmante andere helft in de Pysch Ward: A Memoir – Book Review
Mijn charmante andere helft in de Pysch -afdeling: een memoires
Door Mark Lukach

Audioboekevaluatie van het allerbeste verkochte memoires uitgebracht 2017.

Is het een geweldige luisterbeurt?
Ik deel een snelle evaluatie van het boek aangeboden op Audible.

Van Amazon:

Een hartverscheurende maar hoopvolle memoires van een jong huwelijk dat opnieuw wordt gedefinieerd door psychische problemen en bevestigt de kracht van liefde.

Mark en het leven van Giulia samen begonnen als een sprookjesachtige romantiek. Ze vielen op achttien, trouwden om vierentwintig en begonnen kort daarna hun droomleven in San Francisco. Toen Giulia echter zevenentwintig was, ervoer ze een enge en onvoorziene psychotische pauze die haar bijna een maand in de psychiatrische afdeling landde. Op een dag was ze zowel levendig en goed aangepast; De volgende, ze was zowel waanvoorzieningen als suïcidaal, ervan overtuigd dat haar geliefde niet veilig was.

Vraag:
Naar welk boek of podcast luister je nu ??

Waar moet ik nu naar luisteren?!

Links naar het boek en andere evaluaties zijn op runeatrepeat.com

Meer video’s

0 seconden van 5 minuten, 31 seconden

Volgende
Leren van een slechte run
03:48

Live
00:00
08:21
05:31

Toen deed ik het normale ontbijt ding….

Vandaag deel ik een extreem geweldige sweepstakes van het merk Futuro ™. Ik werkte eerder met hen met hen hier met een paar van hun fantastische Futuro ™ Graduated Compression Legwear op een paar van hun stand sterke beenkleding. Ik ontdekte met behulp van Futuro ™ Legwear, ik had zowel zwelling als verbeterde circulatie geminimaliseerd, naast het masseren van mijn versleten en pijnlijke benen terwijl ik verhuisde. De beenkleding helpt echt om me zowel de hele dag energiek en comfortabel te houden.

Ik sta zowel geweldig als zenuwachtig en ongelooflijk cafeïne, omdat ik veel ijskoffie nip terwijl ik aan mijn nieuwe staande bureau werk. Ik ben er behoorlijk extatisch over (zie: vreemde dans in video voordat ik me realiseerde dat de cam aan het rollen was).

(Let op dat ik het staande bureau op Groupon heb.)

Futuro ™ staat sterke sweepstakes

Vanaf nu met 27 juli 2015 Futuro ™ -merk heeft de Futuro ™ -standaard sterke sweepstakes, waar u de kans kunt winnen om uw voeten op te zetten en plezier te maken in een vakantie, onder andere prijzen!

De hoofdprijskampioen heeft de optie van een van de naleving van vakanties, waaronder vliegtickets, accommodatie, evenals meer:

Spa Holiday – Een reis voor twee, vier dagen/drie nachten in het Miraval Resort in Tucson, Arizona

Disney Househ Holiday – Een reis voor vier, vijf dagen/vier nachten in Disney World in Boca Juniors Thuisshirt Orlando, Florida

Romantische vakantie – Een reis voor twee, vier dagen/drie nachten op het klooster in Sea Island, Georgia

Bovendien krijgen twee tweede winnaars Sport Club Internacional Thuisshirt elk een Zappos.com-cadeaubon, evenals de allereerste 1.000 in aanmerking komende individuen om een ​​inzending in te dienen, krijgen een paar Futuro ™ revitaliserende sokken.

Futuro ™ Gradueerde Compressie Legwear wordt aangeboden in verschillende stijlen, maten en kleuren voor zowel man als vrouwen in het apotheekgedeelte van grote handelaren in het hele land, inclusief CVS Pharmacy, zie Futuro.com voor veel meer informatie.

Vraag: Hoeveel van uw dag wordt er precies doorgebracht? Hoeveel wordt er precies besteed?

Ik heb lange tijd een staand bureau gehad, dit is gewoon een nieuwe. Ik wissel afwisselend op en ga de hele dag door gaan zitten. Ik zit voornamelijk op dagen dat ik veel ren.

Disclaimer: deze publicatie is in samenwerking met het merk Futuro ™. Alle meningen zijn van mijzelf.

Stuur me het werkboek

Opslaan

Delen is zorgzaam!

Deel

Tweeten

Pin

Deel

MailDeel

Blijf hiervoor kiezen:

Mijn rustdagochtendroutine

Mijn rustdagochtendroutine

Mijn ochtendroutine op een rustdag van rennen. Wat ik doe, wat ik eet op een rustdag en andere BTS zonder rennende dag

Wat de annulering van Boston Marathon geeft aan voor hardlopen – podcast 125

Wat de annulering van Boston Marathon geeft aan voor hardlopen – podcast 125

Precies hoe de Boston Marathon alle lopers in 2020 annuleerde. Zal je race virtueel zijn? Mijn lange rundag en Bo chaneren

Wat ik in een dag eet – voor hardlopers

Wat ik in een dag eet – voor hardlopers

Wat ik eet in een dagvideo van een hardloper. Voedseldagboek van wat ik ook at op een dag ontbijt, lunch, diner en snacks. plus

Massage Envy Chemical Peel-evaluatie evenals voorheen evenals na foto’s

Massage Envy Chemical Peel-evaluatie evenals voorheen evenals na foto’s

Deze publicatie is geschreven in samenwerking met Massage Envy, toch zijn alle meningen van mijzelf. Hallo! Over het laatste paar Mont

Het allerbeste van het jaar races, hardlopen en recepten!

Het allerbeste van het jaar races, hardlopen en recepten!

Precies hoe veel kilometers ik dit jaar rende. De allerbeste races en het uitvoeren van ideeën allemaal in één bericht! Inspecteer het totale aantal mijl en Calo

Reisideeën en verhalen van de vakantie van San Francisco

Reisideeën en verhalen van de vakantie van San Francisco

Reisideeën van San Francisco. Reisbekentenissen van mijn zomervakantie en voorkeurslocaties in San Francisco California

⚡ door Shareaholic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.