Loading...

Kan Smith juridische stappen ondernemen tegen de academie? – De methode van de wetgeving van de wetgeving

Wetgeving voor huis entertainment gaat zowel onderdeel als pakket met sportwetgeving, daarom delen we een beoordeling die wordt aangeboden door Wayne Cohen, een procesadvocaat en een professor van de wetgeving, de Institution van de George Washington University van wetgeving hieronder:

De Academy of Movement -foto’s en Wetenschappen (Academie) bezit brede krachten over haar leden, waaronder Will Smith. De beslissing van Deens Voetbalelftal Thuisshirt de Academie om de heer Smith voor tien jaar te verbieden om naar elk type evenementen te gaan, inclusief de Oscars, zijn echter misschien zo ver gegaan en zijn eigen geschreven statuten en vereisten van gedrag hebben geschonden. Hoewel de heer Smith vrijwillig zijn lidmaatschap heeft neergelegd, werd dat ontslagbesluit waarschijnlijk genomen om een ​​langdurige hoorzitting te voorkomen, wat resulteerde in veel meer openbare bescherming van het incident. Op hetzelfde moment bevinden de academie zelf zich echter – evenals zelfs haar bestuursleden, individueel – in onbekende wateren.

De Academie heeft mogelijk zijn eigen statuten en missie geschonden

De doelstelling van de academie omdat de oprichting ervan in 1930 is geweest “[t] o erkent en uitmuntendheid in de bewegingsfoto -kunsten en wetenschappen handhaven. . . [en om de wereld te koppelen aan het medium van bewegingsfoto’s. ” Het concept van het ‘verbinden’ van de wereld is een essentiële statistiek voor de academie geweest. Zeker, de opmerkingen van Chris Rock over Jada Pinkett Smith, waren niet komisch voor Mr. Smith, voor zijn andere helft, mevrouw Smith, en eerlijk gezegd, voor talloze anderen. Zeker, de uitspraken van Rock slaagden er niet meer in om te helpen bij het ‘verbinden’ van de wereld, de gepubliceerde standaard van de Academie. De opmerkingen van Mr. Rock met betrekking tot de medische toestand van mevrouw Pinkett Smith, over haar fysieke uitstraling van haarverlies, en waarschijnlijk de spreekwoordelijke lijn overschreden. De TSG 1899 Hoffenheim Thuisshirt statuten van de Academie en de vereisten van gedrag kunnen op verzoek worden aangeboden aan het juridische team van professor Cohen.

De wetgeving erkent specificeren van geestverdediging

Sinds de oudheid heeft ons rechtsstelsel verdedigingen geanticipeerd voor misdaden die een verlies van oordeel op korte termijn omvatten. Passie misdrijven kunnen bijvoorbeeld worden verontschuldigd en worden verminderd, zelfs wanneer dat criminele delict het doden van een mens omvat. Zeker, als ons juridische kader ‘tijdelijke krankzinnigheid’ mogelijk maakt als een verdediging tegen een vergoeding van moord, dan zou een open-handige klap op zijn minst enige aandacht moeten krijgen. De heer Smith was overstuur, geactiveerd en voor een minuut of zo, was niet in staat om een ​​ideaal oordeel uit te oefenen. Of het gedrag in wat hij beschouwde als bescherming van zijn andere helft stijgt naar het niveau van een verbod van tien jaar om te worden gezien.

De Academie is een non-profit, met bijna $ 500.000.000 aan activa

Het is essentieel op te merken dat de academie een ‘non-profit’ entiteit is. Het werkt op grond van sectie 501 (c) van de interieur inkomenscode en is vrijgesteld van bedrijfsbelasting. Dat gezegd hebbende, de academie is een zeer, extreem lucratieve organisatie, met opmerkelijke macht. Het bevat activa van meer dan $ 461.000.000. In feite, alleen al in het verleden rapportagejaar, heeft het web de waarde verbeterd met veel meer dan $ 20.000.000. Met dit niveau van rijkdom zou de Academie moeten worden gehouden aan de grootste vereisten van het juiste proces en billijkheid. Op verzoek kunnen kopieën van de monetaire archieven van de Academie worden verstrekt.

Er is geen precedent voor de straf tegen Mr. Smith

Er is geen precedent in de geschiedenis van de academie voor het soort straf dat tegen Mr. Smith wordt geheven. In zijn 95-jarige geschiedenis heeft de Academie slechts vijf leden verdreven: Carmine Caridi, Harvey Weinstein, kosten Cosby, Roman Polanski, evenals cinematograaf Adam Kimmel. Een verbod van tien jaar komt neer op AS Roma Thuisshirt verwijdering. Die vijf instanties omvatten egregious, systematisch, gewelddadig en aanhoudend gedrag gedurende een langere periode. Ze zijn misschien niet veel meer geëlimineerd uit het gedrag van Mr. Smith in een openhandige klap van Mr. Rock. Er is geen eerder precedent van enig soort soortgelijk verbod als dat tegen Mr. Smith.

Conclusie

De heer Smith heeft een potentiële verzekeringsclaim tegen de Academie voor haar tienjarige verbod. De straf vormt de misdaad niet in vorm. Dit is niet om de acties van Mr. Smith op geen enkele manier goed te keuren. Zeker, in 2022 moet elk type felle handeling worden geëvalueerd. Op hetzelfde moment schendt een tienjarig verbod, zoals hierboven besproken, waarschijnlijk de objectieve verklaring van de Academie en de statuten, evenals status, en wordt niet ondersteund door enig type precedent in het verleden.

Deel dit:
Facebook
Twitter
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.